divia_gg Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Dzis zrobilam Albince wyroznionego i pokazujacego sie na pierwszej stronie moruska. Moze to cosik chociaz da...W kazdym razie kciukajmy. Quote
erka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 [quote name='divia_gg']Dzis zrobilam Albince wyroznionego i pokazujacego sie na pierwszej stronie moruska. Moze to cosik chociaz da...W kazdym razie kciukajmy.[/QUOTE] Divia_gg, dzięki :), kciukam najmocniej, jak umiem:). Wczoraj zadzwoniła pani z pytaniem o Albinkę, ale chyba nie doczytała,ze sunia troszke niesprawna i schody sa dla niej problemem, bo mieszka w centrum Katowic na 3 piętrze. Powiedziałam,że może jakas inna sunia, ale ponieważ dzwoniła z pracy i nie mogła dłużej rozmawiać, miała zadzwonic później , ale już tego nie zrobiła. Quote
savahna Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Trzymam kciuki za psiego anioła.:loveu: Quote
joana Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 do góry mała- niech cię ktoś wypatrzy i pokocha :) Quote
savahna Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 [quote name='joana']do góry mała- niech cię ktoś wypatrzy i pokocha :)[/QUOTE] O, piesek w banerku troszeczkę do naszej Toli podobny,,,:roll: Quote
Asiaczek Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Zabłysło światełko w tunelu i.... zgasło. Ale my nadal wierzymy, że zapali się dla albinki na stałe:) Pzdr. Quote
erka Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Slay wykupił dla Albinki pakiet ogłoszeniowy, bardzo dziekujemy:loveu::loveu:. Może tym razem....:). Quote
savahna Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Zajrze sobie rano do Albinki i podrzucę psinke....:multi::multi::multi: Quote
Jaaga Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Slay chyba polubił Albinkę, że tak dba o nią. Albinka wczoraj z porannego spaceru uciekła mamie do parku, bo tam dzieci wyrzucaja ptakom chleb, który dostają do szkoły. Mama za nią ganiała, a Albinka z suchą kromką w zębach zatrzymała się dopiero w domu. Pomyślałby ktoś, taka biedna, że suchy chleb musi zbierać. Na poważnie, to mama ma ogromny kłopot z jej jedzeniem. Je tyle, co Teri, a jest coraz pulchniejsza i jeszcze jak odkurzacz szuka okazji na spacerach. Z łapką teraz jest dobrze, bo jest sucho. Pół roku to całkiem normalny, niekłopotliwy pies. Quote
erka Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie wiem, czy te ogłoszenia z wykupionego przez slaya pakietu już się ukazały, ale na razie , jak zwykle, czyli bez odzewu:(. Quote
erka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Przelałam na konto Jaagi 200 zł na dt za marzec. Ewelinko_m, prosze umieść to w rozliczeniu na pierwszej:). Quote
Jaaga Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Dzieki Erko. Przekażę mamie. Dalej bez odzewu z ogłoszeń? Quote
Jaaga Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Albinka nie ma Allegro? To moze warto zrobic, bo do mnie często ludzie dzwonią jednak z allegro. Chociaz Muszka ma bez przerwy, zmieniam zdjęcia, żeby nie było to samo, a i tak cisza. Nie mam pomysłu. Albinka jest miła, niekłopotliwa, a nikt jej nie chce. Quote
erka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Slay mówił,że zrobi Allegro, tak,ze może na razie Linssi nie rób. Quote
divia_gg Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [quote name='erka']Slay mówił,że zrobi Allegro, tak,ze może na razie Linssi nie rób.[/QUOTE] A moze zrobimy zmasowana akcje ogloszeniowa jak baremu? Moze tez sie i dziewczynie uda;) Ewelinka, Linssi, savahna, Agata P i ja jak kazda zrobi komplecik Albince to moze w koncu ja ktos wypatrzy. Plus zrobie takie papierowe to Jaaga moze bys porozwieszala w miare mozliwosci? Co Wy na to?Podzielilybysmy sie wojewodztwami i zadzialaly? Quote
Jaaga Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Myslę, że taka zmasowana akcja ogłaszania jednego psa może więcej zrobić, niż zwykłe ogłaszanie. Bary był widoczny wszędzie i zawsze i odniosło to skutek. Nie dało się go przeoczyć. Przy zwykłym ogłaszaniu psiak szybko spada, bo ogłoszen jest mnóstwo. Quote
Mani2000 Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 ..... sorry za offa ale mam jedno pytanko Czy ja jestem dobrą dogomaniczką? Quote
erka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A co to znaczy "dobry dogomaniak" :roll:?:). Nawet , gdyby była jakaś tego definicja, to dlaczego akurat nas tu pytasz:razz:? Jedyna korzyśc, to,że Albinka w górze:). Quote
slay Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1498777262[/URL] Quote
ewelinka_m Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 jestem jak najbardziej za zmasowaną akcją ogłoszeniową!! ;) zaktualizowałam rozliczenie finansowe Albinki..z każdym miesiącem mamy coraz mniej kasy na jej utrzymanie..nie wiem jak to będzie dalej :-( Quote
savahna Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 O, widze,ze mobilizacja...:evil_lol: No to jeszcze trzeba zawezwać Agatę P. Tylko jakos by sie trzeba podzielic dniami czy jak (ja sie na wodza nie nadaję...;)). Do Agaty napisze. Ale ja sie przyłączę, jak ewelinka tez w to wejdzie.:eviltong: Co to w ogóle znaczy,zeby studentka tak nas ignorowała...:motz: Quote
divia_gg Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 No to dzialamy. Jest nas narazie 5 - ja, savahna, ewelinka, Agata P (mam nadzieje) i Linssi - tez mam nadzieje;) Podzielimy jutro dni i wojewodztwa;) Quote
Agata P Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 jestem jestem:lol: zwarta i gotowa:eviltong: to działamy divia dyryguj nami dziel obowiązki:evil_lol: Quote
Recommended Posts