Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='divia_gg']Dzis zrobilam Albince wyroznionego i pokazujacego sie na pierwszej stronie moruska. Moze to cosik chociaz da...W kazdym razie kciukajmy.[/QUOTE]

Divia_gg, dzięki :), kciukam najmocniej, jak umiem:).

Wczoraj zadzwoniła pani z pytaniem o Albinkę, ale chyba nie doczytała,ze sunia troszke niesprawna i schody sa dla niej problemem, bo mieszka w centrum Katowic na 3 piętrze.
Powiedziałam,że może jakas inna sunia, ale ponieważ dzwoniła z pracy i nie mogła dłużej rozmawiać, miała zadzwonic później , ale już tego nie zrobiła.

Posted

Slay chyba polubił Albinkę, że tak dba o nią.

Albinka wczoraj z porannego spaceru uciekła mamie do parku, bo tam dzieci wyrzucaja ptakom chleb, który dostają do szkoły. Mama za nią ganiała, a Albinka z suchą kromką w zębach zatrzymała się dopiero w domu. Pomyślałby ktoś, taka biedna, że suchy chleb musi zbierać.
Na poważnie, to mama ma ogromny kłopot z jej jedzeniem. Je tyle, co Teri, a jest coraz pulchniejsza i jeszcze jak odkurzacz szuka okazji na spacerach.

Z łapką teraz jest dobrze, bo jest sucho. Pół roku to całkiem normalny, niekłopotliwy pies.

Posted

Albinka nie ma Allegro? To moze warto zrobic, bo do mnie często ludzie dzwonią jednak z allegro. Chociaz Muszka ma bez przerwy, zmieniam zdjęcia, żeby nie było to samo, a i tak cisza.
Nie mam pomysłu. Albinka jest miła, niekłopotliwa, a nikt jej nie chce.

Posted

[quote name='erka']Slay mówił,że zrobi Allegro, tak,ze może na razie Linssi nie rób.[/QUOTE]

A moze zrobimy zmasowana akcje ogloszeniowa jak baremu? Moze tez sie i dziewczynie uda;) Ewelinka, Linssi, savahna, Agata P i ja jak kazda zrobi komplecik Albince to moze w koncu ja ktos wypatrzy. Plus zrobie takie papierowe to Jaaga moze bys porozwieszala w miare mozliwosci? Co Wy na to?Podzielilybysmy sie wojewodztwami i zadzialaly?

Posted

Myslę, że taka zmasowana akcja ogłaszania jednego psa może więcej zrobić, niż zwykłe ogłaszanie. Bary był widoczny wszędzie i zawsze i odniosło to skutek. Nie dało się go przeoczyć. Przy zwykłym ogłaszaniu psiak szybko spada, bo ogłoszen jest mnóstwo.

Posted

A co to znaczy "dobry dogomaniak" :roll:?:).

Nawet , gdyby była jakaś tego definicja, to dlaczego akurat nas tu pytasz:razz:?

Jedyna korzyśc, to,że Albinka w górze:).

Posted

jestem jak najbardziej za zmasowaną akcją ogłoszeniową!! ;)

zaktualizowałam rozliczenie finansowe Albinki..z każdym miesiącem mamy coraz mniej kasy na jej utrzymanie..nie wiem jak to będzie dalej :-(

Posted

O, widze,ze mobilizacja...:evil_lol: No to jeszcze trzeba zawezwać Agatę P. Tylko jakos by sie trzeba podzielic dniami czy jak (ja sie na wodza nie nadaję...;)). Do Agaty napisze.
Ale ja sie przyłączę, jak ewelinka tez w to wejdzie.:eviltong:
Co to w ogóle znaczy,zeby studentka tak nas ignorowała...:motz: