ewelinka_m Posted January 22, 2011 Author Posted January 22, 2011 dziękujemy za ogłoszenia!! oby tym razem był jakiś efekt :Rose: a gdyby ktoś potrzebował do ogłoszeń więcej zdjęć tu są zebrane: [url]http://www.swistak.pl/a10968373,Albinka-psi-ANIOL-dwukrotnie-uciekla-SMIERCI-.html[/url] :) Quote
erka Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Anett, wielkie dzięki:), trzeba miec nadzieję,ze może tym razem. Niestety do tej pory nieliczni zaintersowani, może były z 3 osoby, rezygnowały, jak im przedstawiałam stan zdrowia Albinki. A staram się powiedziec prawdę, ale jednocześnie nie zniechęcać, a wręcz odwrotnie, eksponuję zalety Albinki i nic z tego. Quote
coronaaj Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='erka']Anett, wielkie dzięki:), trzeba miec nadzieję,ze może tym razem. Niestety do tej pory nieliczni zaintersowani, może były z 3 osoby, rezygnowały, jak im przedstawiałam stan zdrowia Albinki. A staram się powiedziec prawdę, ale jednocześnie nie zniechęcać, a wręcz odwrotnie, eksponuję zalety Albinki i nic z tego.[/QUOTE] Ludzie boja sie odpowiedzialnosci...a jaki teraz stan Albinki? Quote
erka Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Stan Albinki zupełnie dobry, ta łapka, gdzie były obcięte paluszki wygojona. Jedyna uciążliwość, to to,ze trzeb zakładac bucika ochronnego na tą łapkę przed wyjściem z domu. Ale co to za uciązliwość, prawie żadna. Gdyby ktoś mógł Albinkę zobaczyć na żywo, to z pewnością jej szanse by wzrosły, bo to przemiła i urokliwa sunia. Albinka już czeka rok na dom!:( Quote
Vlk Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 chociaż tyle, że się niunia zagoiła. A teraz niech nie broi tyle i na dom czeka spokojnie :) spokojnie i krótko, co najważniejsze Quote
coronaaj Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='erka']Anett, wielkie dzięki:), trzeba miec nadzieję,ze może tym razem. Niestety do tej pory nieliczni zaintersowani, może były z 3 osoby, rezygnowały, jak im przedstawiałam stan zdrowia Albinki. A staram się powiedziec prawdę, ale jednocześnie nie zniechęcać, a wręcz odwrotnie, eksponuję zalety Albinki i nic z tego.[/QUOTE] Tak ludzie sie boja problemow, wydatkow z chorym pieskiem ale nigdy nie wiadomo moze ktos sie znajdzie...jaki jest teraz stan Albinki czy cos pomaga...czy moze byc zaleczone, wyleczone? Quote
erka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [B][FONT=Courier New][SIZE=5][COLOR=#ff0000]*** Prosimy o przekazanie 1% podatku na psy z Kielc *** [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][COLOR=blue]Psiaki ratowane przez kieleckich dogomaniaków są karmione, leczone, ogłaszane, transportowane, utrzymywane w DT i hotelach, wyłącznie z pieniędzy, które uda nam się zebrać wśród Dogomaniaków i wolontariuszy - nie mamy żadnych innych dotacji. Dlatego nieustannie bardzo prosimy o pomoc finansową![/B][/COLOR] [LEFT] [/LEFT] [SIZE=3] [B][COLOR=darkgreen]Aby przekazać 1% podatku na rzecz kieleckich zwierzaków, w formularzu PIT należy wpisać:[/COLOR][/B][/SIZE] [CENTER][SIZE=3]nazwa fundacji:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=red]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3]KRS:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=navy][COLOR=red]0000 264 523 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3]informacje dodatkowe:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=red]"psy z Kielc"[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] [B]Dopisek[COLOR=red] "psy z Kielc" [/COLOR]jest bardzo ważny, aby pieniądze trafiły konkretnie do psów kieleckich![/B] [COLOR=darkgreen][B]Z góry serdecznie dziękujemy :).[/B][/COLOR] Quote
erka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='coronaaj']Tak ludzie sie boja problemow, wydatkow z chorym pieskiem ale nigdy nie wiadomo moze ktos sie znajdzie...jaki jest teraz stan Albinki czy cos pomaga...czy moze byc zaleczone, wyleczone?[/QUOTE] Dwa posty wyżej napisałam, jaki jest teraz stan Albinki. Nie wymaga na dzień dzisiejszy żadnego leczenia, ani rehabilitacji. Quote
erka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [B][FONT=Courier New][SIZE=5][COLOR=#ff0000]*** Prosimy o przekazanie 1% podatku na psy z Kielc *** [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][COLOR=blue]Psiaki ratowane przez kieleckich dogomaniaków są karmione, leczone, ogłaszane, transportowane, utrzymywane w DT i hotelach, wyłącznie z pieniędzy, które uda nam się zebrać wśród Dogomaniaków i wolontariuszy - nie mamy żadnych innych dotacji. Dlatego nieustannie bardzo prosimy o pomoc finansową![/B][/COLOR] [LEFT] [/LEFT] [SIZE=3] [B][COLOR=darkgreen]Aby przekazać 1% podatku na rzecz kieleckich zwierzaków, w formularzu PIT należy wpisać:[/COLOR][/B][/SIZE] [CENTER][SIZE=3]nazwa fundacji:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=red]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie[/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3]KRS:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=navy][COLOR=red]0000 264 523 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] [SIZE=3]informacje dodatkowe:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=red]"psy z Kielc"[/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER] [B]Dopisek[COLOR=red] "psy z Kielc" [/COLOR]jest bardzo ważny, aby pieniądze trafiły konkretnie do psów kieleckich![/B] [COLOR=darkgreen][B]Z góry serdecznie dziękujemy :).[/B][/COLOR] Quote
Kar0la Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Dawno mnie tu nie było. Miałam nadzieję, że jak zajrzę to Albinka będzie już w nowym domu... A tu dalej cisza. :-( Quote
Asiaczek Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 Nie ma się co czarować, ułomnośc Albinki na pewno nie przyspieszy znalezienia jej domku... Pzdr. Quote
Funky Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Albisiu! Jesteś taka piękna i kochana - los musi się odwrócić! Należy Ci się Maleńka <3<3<3 Quote
Asiaczek Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Ja też wierzę, że Albinka znajdzie swój domek, ale zupełnie nie mam wizji, kiedy to nastapi... No i gdzie szukać takiego odpowiedzialnego właściciela... Pzdr. Quote
Cleo2008 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 do gory kochane, taki dlugi watek, czy wszyscy zapomnieli o albince? jak ogloszenia? bazarki itd itp? jest jakis banerek? Quote
Mani2000 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 ja o niej pamiętam czytam ale nie wiem co napisac.... Albinko.... Quote
anett Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Cleo2008']do gory kochane, taki dlugi watek, czy wszyscy zapomnieli o albince? jak ogloszenia? bazarki itd itp? jest jakis banerek?[/QUOTE] banerek [COLOR=navy][COLOR=darkred][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/177257-5000-z%C5%82-na-diagnostyk%C4%99-i-operacj%C4%99-Albinki-albo-eutanazja%21%21%21%21%21%21"][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/8840/img2770i.jpg[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/COLOR] ogłoszenia - ostatni pakiecik wystawiony 22.01. na poprzedniej stronie linki do stron; allegro wystawiam cały czas [B]ale ogłoszeń przydałoby się więcej - są obecnie bazarki gdzie można wykupić zestawy [/B] [B]Można jeszcze plakat zrobić Albince[/B] Myślałam o ogłoszeniu w gazecie ale tam jest bardzo ograniczona ilość tekstu i trudno byłoby zasygnalizować problemy zdrowotne więc nie wiem czy jest sens takiego ogłoszenia? Bazarki na pewno bardzo, bardzo by się Albince przydały bo fundusze już chyba na wyczerpaniu... Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Przelałam do mamy Jaagi 200 zł na potrzeby dt Albinki. Ewelinka_m, proszę uwzglednij to w rozliczeniu na pierwszej . Trzeba też odrobaczyc i zaszczepić sunię. Niestety konto Albinki topnieje w zastraszającym tempie:(. Wykupię jej ogłoszenia na bazarku, ale już starciłam nadzieję,ze jakis dom sie dla niej znajdzie:(. Nie wiem, co będzie dalej ....:(:( Quote
ewab Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Na Zwierzakowe konto dotarła kasa dla Albinki 12.XII.2010 backbone 4 zł 15.XII.2010 Sylwia K. 5 zł 16.XII.2010 Izabela S. 50 zł 07.II.2011 Jarosław T. 500 zł A teraz pytanie. W jakiej wysokości powinna być następna wpłata? Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dopiero dzisiaj dowiedziałam sie o tych wpłatach dla Albinki na konto ŚTOZ, ogromna niespodzianka i bardzo dziękuję wszystkim ofiarodawcom:loveu::loveu::loveu:. Ewab, wypadało by jedno zero więcej przy następnej wpłacie;), ale to chyba w sferze marzeń:lol:. Quote
Asiaczek Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Ja tez jestem, melduję się, ale zupelnie nie mam pomysłu, co dalej... Pzdr. Quote
ewab Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='erka'] Ewab, wypadało by jedno zero więcej przy następnej wpłacie;), ale to chyba w sferze marzeń:lol:.[/QUOTE] Też tak pomyślałam, a nawet jak wpisywałam to mi się tak napisało. Co do marzeń... w końcu się spełniają. Choć tu bardziej bym chciała, żeby spełniło się marzenie o domu dla Albinki. Quote
Recommended Posts