Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękujemy za ogłoszenia!! oby tym razem był jakiś efekt :Rose:
a gdyby ktoś potrzebował do ogłoszeń więcej zdjęć tu są zebrane:
[url]http://www.swistak.pl/a10968373,Albinka-psi-ANIOL-dwukrotnie-uciekla-SMIERCI-.html[/url]
:)

Posted

Anett, wielkie dzięki:), trzeba miec nadzieję,ze może tym razem. Niestety do tej pory nieliczni zaintersowani, może były z 3 osoby, rezygnowały, jak im przedstawiałam stan zdrowia Albinki.
A staram się powiedziec prawdę, ale jednocześnie nie zniechęcać, a wręcz odwrotnie, eksponuję zalety Albinki i nic z tego.

Posted

[quote name='erka']Anett, wielkie dzięki:), trzeba miec nadzieję,ze może tym razem. Niestety do tej pory nieliczni zaintersowani, może były z 3 osoby, rezygnowały, jak im przedstawiałam stan zdrowia Albinki.
A staram się powiedziec prawdę, ale jednocześnie nie zniechęcać, a wręcz odwrotnie, eksponuję zalety Albinki i nic z tego.[/QUOTE]

Ludzie boja sie odpowiedzialnosci...a jaki teraz stan Albinki?

Posted

Stan Albinki zupełnie dobry, ta łapka, gdzie były obcięte paluszki wygojona. Jedyna uciążliwość, to to,ze trzeb zakładac bucika ochronnego na tą łapkę przed wyjściem z domu. Ale co to za uciązliwość, prawie żadna.
Gdyby ktoś mógł Albinkę zobaczyć na żywo, to z pewnością jej szanse by wzrosły, bo to przemiła i urokliwa sunia.
Albinka już czeka rok na dom!:(

Posted

chociaż tyle, że się niunia zagoiła. A teraz niech nie broi tyle i na dom czeka spokojnie :) spokojnie i krótko, co najważniejsze

Posted

[quote name='erka']Anett, wielkie dzięki:), trzeba miec nadzieję,ze może tym razem. Niestety do tej pory nieliczni zaintersowani, może były z 3 osoby, rezygnowały, jak im przedstawiałam stan zdrowia Albinki.
A staram się powiedziec prawdę, ale jednocześnie nie zniechęcać, a wręcz odwrotnie, eksponuję zalety Albinki i nic z tego.[/QUOTE]

Tak ludzie sie boja problemow, wydatkow z chorym pieskiem ale nigdy nie wiadomo moze ktos sie znajdzie...jaki jest teraz stan Albinki czy cos pomaga...czy moze byc zaleczone, wyleczone?

Posted

[B][FONT=Courier New][SIZE=5][COLOR=#ff0000]*** Prosimy o przekazanie 1% podatku na psy z Kielc ***

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][COLOR=blue]Psiaki ratowane przez kieleckich dogomaniaków są karmione, leczone, ogłaszane, transportowane, utrzymywane w DT i hotelach, wyłącznie z pieniędzy, które uda nam się zebrać wśród Dogomaniaków i wolontariuszy - nie mamy żadnych innych dotacji.
Dlatego nieustannie bardzo prosimy o pomoc finansową![/B][/COLOR]

[LEFT]
[/LEFT]
[SIZE=3]
[B][COLOR=darkgreen]Aby przekazać 1% podatku na rzecz kieleckich zwierzaków, w formularzu PIT należy wpisać:[/COLOR][/B][/SIZE]

[CENTER][SIZE=3]nazwa fundacji:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=red]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3]KRS:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=navy][COLOR=red]0000 264 523 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3]informacje dodatkowe:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=red]"psy z Kielc"[/COLOR][/SIZE][/B]
[/CENTER]

[B]Dopisek[COLOR=red] "psy z Kielc" [/COLOR]jest bardzo ważny, aby pieniądze trafiły konkretnie do psów kieleckich![/B]

[COLOR=darkgreen][B]Z góry serdecznie dziękujemy :).[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='coronaaj']Tak ludzie sie boja problemow, wydatkow z chorym pieskiem ale nigdy nie wiadomo moze ktos sie znajdzie...jaki jest teraz stan Albinki czy cos pomaga...czy moze byc zaleczone, wyleczone?[/QUOTE]

Dwa posty wyżej napisałam, jaki jest teraz stan Albinki. Nie wymaga na dzień dzisiejszy żadnego leczenia, ani rehabilitacji.

Posted

[B][FONT=Courier New][SIZE=5][COLOR=#ff0000]*** Prosimy o przekazanie 1% podatku na psy z Kielc ***

[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][B][COLOR=blue]Psiaki ratowane przez kieleckich dogomaniaków są karmione, leczone, ogłaszane, transportowane, utrzymywane w DT i hotelach, wyłącznie z pieniędzy, które uda nam się zebrać wśród Dogomaniaków i wolontariuszy - nie mamy żadnych innych dotacji.
Dlatego nieustannie bardzo prosimy o pomoc finansową![/B][/COLOR]

[LEFT]
[/LEFT]
[SIZE=3]
[B][COLOR=darkgreen]Aby przekazać 1% podatku na rzecz kieleckich zwierzaków, w formularzu PIT należy wpisać:[/COLOR][/B][/SIZE]

[CENTER][SIZE=3]nazwa fundacji:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=red]Alarmowy Fundusz Nadziei na Życie[/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3]KRS:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=navy][COLOR=red]0000 264 523 [/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]
[SIZE=3]informacje dodatkowe:[/SIZE][B][SIZE=3] [COLOR=red]"psy z Kielc"[/COLOR][/SIZE][/B]
[/CENTER]

[B]Dopisek[COLOR=red] "psy z Kielc" [/COLOR]jest bardzo ważny, aby pieniądze trafiły konkretnie do psów kieleckich![/B]

[COLOR=darkgreen][B]Z góry serdecznie dziękujemy :).[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Cleo2008']do gory kochane, taki dlugi watek, czy wszyscy zapomnieli o albince?
jak ogloszenia? bazarki itd itp?
jest jakis banerek?[/QUOTE]

banerek

[COLOR=navy][COLOR=darkred][B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/177257-5000-z%C5%82-na-diagnostyk%C4%99-i-operacj%C4%99-Albinki-albo-eutanazja%21%21%21%21%21%21"][IMG]http://img718.imageshack.us/img718/8840/img2770i.jpg[/IMG][/URL][/B][/COLOR][/COLOR]

ogłoszenia - ostatni pakiecik wystawiony 22.01. na poprzedniej stronie linki do stron; allegro wystawiam cały czas

[B]ale ogłoszeń przydałoby się więcej - są obecnie bazarki gdzie można wykupić zestawy
[/B]
[B]Można jeszcze plakat zrobić Albince[/B]
Myślałam o ogłoszeniu w gazecie ale tam jest bardzo ograniczona ilość tekstu i trudno byłoby zasygnalizować problemy zdrowotne więc nie wiem czy jest sens takiego ogłoszenia?

Bazarki na pewno bardzo, bardzo by się Albince przydały bo fundusze już chyba na wyczerpaniu...

Posted

Przelałam do mamy Jaagi 200 zł na potrzeby dt Albinki. Ewelinka_m, proszę uwzglednij to w rozliczeniu na pierwszej .
Trzeba też odrobaczyc i zaszczepić sunię.

Niestety konto Albinki topnieje w zastraszającym tempie:(. Wykupię jej ogłoszenia na bazarku, ale już starciłam nadzieję,ze jakis dom sie dla niej znajdzie:(. Nie wiem, co będzie dalej ....:(:(

Posted

Na Zwierzakowe konto dotarła kasa dla Albinki

12.XII.2010 backbone 4 zł
15.XII.2010 Sylwia K. 5 zł
16.XII.2010 Izabela S. 50 zł
07.II.2011 Jarosław T. 500 zł

A teraz pytanie. W jakiej wysokości powinna być następna wpłata?

Posted

Dopiero dzisiaj dowiedziałam sie o tych wpłatach dla Albinki na konto ŚTOZ, ogromna niespodzianka i bardzo dziękuję wszystkim ofiarodawcom:loveu::loveu::loveu:.

Ewab, wypadało by jedno zero więcej przy następnej wpłacie;), ale to chyba w sferze marzeń:lol:.

Posted

[quote name='erka']
Ewab, wypadało by jedno zero więcej przy następnej wpłacie;), ale to chyba w sferze marzeń:lol:.[/QUOTE]
Też tak pomyślałam, a nawet jak wpisywałam to mi się tak napisało. Co do marzeń... w końcu się spełniają. Choć tu bardziej bym chciała, żeby spełniło się marzenie o domu dla Albinki.