Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzięki Basiu:). Spózniłam sie z tym info o Albince, które Ci wysłałam, bo filmik juz gotowy.
A czy byłoby możliwe dołożenie tych filmików slaya, żeby było wiadomo, na czym polega niepełnosprawnośc Albinki?
I może tez bym umieściła info,ze szuka domu z ogrodem właśnie z tego wzgledu.

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Basia1968']oczywiście, że dołoże co trzeba - wiem, że brakuje własnie tego,ale niejako zrobiłam to celowo.[/QUOTE]

Ale , jak wcześniej napisałaś ,że Albinka ma niedowład nóg, to ludzie moga się bać, że jest całkiem niesprawna i wymaga wózeczka, daltego dobrze by było pokazac, jak to wygląda.
Wysłałam Ci też 3 zdjęcia z tego okresu , kiedy była bliska śmierci, jedno z nich wsatwiłaś , ale dobrze by było tez opatrzyc je komentarzem, bo wygląda tam fatalnie.

Posted

Witajcie
Basiu filmik jest poruszający- stanęły mi łzy w oczach :placz:
Erka dom potrafiący docenić wyjątkowość kochanej Albinki już czeka... teraz wystarczy obydwa serca zespolić w silną jednolitą całość...i tak się stanie...:lol:

Posted

Już tylko 2 dni wyróżnionej aukcji na Allegro -cały czas jest 1 obserwator i nic poza tym się nie dzieje . Następna aukcja bedzie już normalna, bo chyba nie ma sensu robić innej :(

Ps. Filmik bardzo ładny

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/185431-Energiczna-Heidi-po-przejściach-prosi-o-grosik-na-hotel?p=14667550#post14667550[/url]

zapraszam na wątek suni zabranej na dt i znów porzuconej. nie dajmy jej wrócić do schronu, zbieramy na tabiutki hotelik. ak niewiele potrzeba! teraz sunia śpi u mnie w ogrodzie pod stołem

Posted

Pozwole sobie zaprosic na bazarek prowadzony przeze mnie na kieleckie psiaki...
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/184812-**Misiaki-pluszaki-bi%C5%BCu-ciuszki.-MISZ-MASZ-na-Kielce.-Do-20.05-*-ZAPRASZAM[/URL]

Posted

Przez ten ciagły deszcz i chlapę Albinka dzis znowu posliznęła sie na spacerze. Zapiszczała i juz nie chce wychodzić na spacery z bólu. Jak nie lód, to błoto, wszystko może jej zaszkodzić w chodzeniu.
Oby przeszło, bo przeciez już tak pieknie chodziła i rany się jej pogoiły.

Posted

O nie, żeby już było lepiej:mdleje::thumbs:.

Macie może jakies pomysły:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/185518-Mała-suka-i-jej-7-szczeniaków-pilnie-potrzebuje-choćby-DT.-Grozi-im-kielecki-schron[/URL]-(

Posted

ewab, na smyczy to nie bedzie chciała wcale chodzić i nie załatwi się. Wtedy sunie, kulejąc za moją mamą jak totalne kalectwo. W taką pogodę to pewnie bola ją jeszcze złamanie i ścięgno naderwane.
Erko, myslałam, żeby wysłać Ci dla Oskara ten preparat naturalny przeciwbólowy, ale może jednak go mama niech jej podaje.