Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witaj Karinsien :) Ja ostanio głównie zerkam na dogo właśnie z goldenline albo linków, które ktoś mi podeśle... ciągle nie mogę sie przekonać do tego nowego forum :/ Właśnie siedzę i na szybko nadrabiam zaległości...

Jaaaga odpowiedz mi na PW bo się stresuję, czy mnie dobrze zrozumiałaś :)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vlk']w przyszłym tygodniu to z tego, co się orientuję jeśli chodzi o zaliczenia to mogłabym we wtorek i piątek... może uda się wyskubać jakś inny dzień...

[/QUOTE]

czy ktoś to widział? brakuje piatku - no to macie jak znalazł;) tylko się trzeba skontaktować z Vlk:)

dzięki dziewczyny!:)

Posted

[quote name='Karinsien']
Cioteczki, podeślijcie, proszę, numer konta. Widzę, że Magnesiatko trafiła do tego wątku właśnie z GoldenLine, a tam jeszcze dwie osoby wczoraj się zadeklarowały, że coś Albince wpłacą, tylko że ja nadal nie mam numeru konta i nie mogę nic przesłać. A głupio tak zwlekać z odpowiedzią.[/QUOTE]
wysłałam na pw...nr erkowego konta.

bardzo się cieszę, że dojazd Albinki na rehabilitacje jest już prawie zgrany! :) dzięki dziewczyny

Posted

[B]ewelinka_m[/B], dzięki za numer konta. Zainteresowanym osobom już przesłałam. Sama też za chwilę wpłacę jakieś pieniądze. Niewielkie, bo moja małoletnia przygarnięta niedawno bida ze schroniska mało tego, że gryzie moje amstaffy, to jeszcze pogryzła ostatnio koleżance telefon, więc niestety... Ale wesprę, jak tylko mogę. Moja sunia po mastektomii też przestała chodzić i też pamiętam, jaki to był problem. Rehalibitacja, dojazdy. Udało się postawić sunię na nogi, ale niestety co innego ją pokonało. I to raczej nie choroba, a niedopatrzenie weterynarzy. Na szczęście jeszcze po wstaniu na nogi jeszcze dreptała sobie 3 miesiące. I miała taki podobny pyszczek do Albinkowego... Życzę, żeby Albinka jak najszybciej stanęła na nóżki.

Posted

Dzięki dziewczyny za odzew i słowa wsparcia:loveu::loveu:.

Nie śpimy, nie śpimy,:eviltong: tylko od samego rana łapłysmy sukę i wyekspediowały do hotelu w Brzyściu.

Jeszce raz podaje termin zabiegów, bo nie wiem, czy doczytałyście na wątku.

Zabiegi maja byc od poniedziałku o godz. 15 lub 19 , do wyboru, najlepiej by było przez 10 dni .
Wizyta trwa ok. 1 godz.

Posted

W takim razie podsumuję i prosze napiszcie, czy się wszystko zgadza:lol:.

poniedziałek- TZ Jaagi
wtorek - Magnesiątko
środa - Jusstyna85
czwartek - Magnesiątko
piatek - Vlk

Jeżeli to by miało być 10 dni, to jeszcze później będziemy tez szukac, ale może wtedy pomogłaby fafledwie, która mówiła,że w nastepny tygodniu jej pasuje.
Teraz jeszcze muszę zadzwonic do p.rehabilitantki i ustalić godz., 15 czy 19.

Vlk lepiej by pasowała 19, a jak pozostałym?

Posted

[quote name='erka']W takim razie podsumuję i prosze napiszcie, czy się wszystko zgadza:lol:.

poniedziałek- TZ Jaagi
wtorek - Magnesiątko
środa - Jusstyna85
czwartek - Magnesiątko
piatek - Vlk

Jeżeli to by miało być 10 dni, to jeszcze później będziemy tez szukac, ale może wtedy pomogłaby fafledwie, która mówiła,że w nastepny tygodniu jej pasuje.
Teraz jeszcze muszę zadzwonic do p.rehabilitantki i ustalić godz., 15 czy 19.

Vlk lepiej by pasowała 19, a jak pozostałym?[/QUOTE]

O matko czy ja dobrze widzę, Ciotki i TZ Ciotki Jaagi czyli Wujaszku wielkie Wam dzięki za dobre serca :)
Albinko musi być dobrze kochana :)

Posted

Dzwoniłam do p.rehabilitantki. Troszkę się zmieniło, jednak nie da rady o 15.
W poniedziałek na 19, jeżeli będzie wcześniej, to pani będzie dzwonic.
W pozostałe dni między 18 a 19, chyba dokładnie będzie wiadomo w dzień poprzedzający. Bedziemy informowac.

Posted

Dziewczyny wtorek i czwartek proszę na 17tą... Ja do 16 pracuje, prosto z pracy bym jechała co nie bede niepotrzebnie w kółko jeździć :P

co do przyszłego tygodnia... na chwilę obecną nie jestem w stanie nic powiedzieć... jeżeli zmienie prace... odpadam... jeżeli nie... praca w Szopienicach do 16 [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG]

Posted

Magnesiątko, gdyby to od nas zależało, to ustaliłybysmy , jak komu pasuje, ale to nam wyznaczają terminy.
W takim razie może Vlk pojechałaby we wtorek i piątek.
Muszę jeszcze raz dzwonić do rehabilitantki, czy w czwartek dało by redę wcześniej, ale z tego, co mówiła wcześnie, to raczej nie.

Posted

Erka no nie ukrywam, że wolałabym tę 17:00, bo do domu nie opłaca mi się jechać a w pracy zbyt długo siedzieć nie mogę, przewegetować godz. w Szopienicach też za bardzo nie ma gdzie - jeżeli znacie jakieś miejsca to piszcie śmiało :P Natomiast jeżeli nie będzie możliwości zmienić na wcześniejszą godz. to na tę 18 podjade po Małą i ją zawioze tam i z powrotem.

EDIT:
Ja wcześniej źle chyba doczytałam, że godz. do wyboru od 15-19, a to mają być albo 15 albo 19 :) Kurcze napiszcie mi drukowanymi jak to w końcu jest? Coś mam dzisiaj problem z czytaniem ze zrozumieniem... Wszystko szybko szybko i widzicie :roll: W każdym razie wt. i czw. z mojej strony dalej aktualny... coś się wymyśli no!! :)

Posted

Gdyby były jakieś problemy, to ja na pewno mogę w piątki na 19. Czyli tak, żeby być w Dąbrówce ok. 17.30, 18, wcześniej nie da rady. I wtedy w każdy piątek. Od najbliższego. Gdyby jakiś dzień "wypadł", to dajcie znać. W takich późnych porach to raczej mi się uda dotrzeć.

Posted

[quote name='erka']Magnesiątko, gdyby to od nas zależało, to ustaliłybysmy , jak komu pasuje, ale to nam wyznaczają terminy.
W takim razie może Vlk pojechałaby we wtorek i piątek.
Muszę jeszcze raz dzwonić do rehabilitantki, czy w czwartek dało by redę wcześniej, ale z tego, co mówiła wcześnie, to raczej nie.[/QUOTE]

tak jak pisałam w pw, we wtorek też mogę. Wcześniej niż koło 18 to raczej nie (ze względu na korki na trasie moja uczelnia -> dom; dom-> katowice) Bo na uczelnię jeżdżę busem (taniej i wygodniej ;) tam nie ma gdzie parkować a przez mikołowską przejechać...)

Posted

Magnesiątko wcześnie było do wyboru , albo godz.15 , albo 19. Ale jak dzwoniłam dzisiaj, to okazało się, że tylko 19, ewentualnie może być trochę wcześniej na 18, ale to bedzie wiadomo w przeddzien.

Reasumując, bo troszkę zmian :):
poniedziałek - Jaaga
wtorek - Vlk
środa - Jusstyna85
czwartek - Magnesiątko/będę negocjowac wcześniejszą godz:)/
piatek - leonarda

Mam nadzieję,że to wersja ostateczna, ale do poniedziałku jeszcze troche...:)

Posted

poniedziałek - Jaaga
wtorek - Vlk
środa - Jusstyna85
czwartek - Magnesiątko
piątek - leonarda

Jakoś po wielkich trudach uporaliśmy się z zawożeniem Albinki na zabiegi, chyba juz ostateczną wersję powtórzyłam wyżej, teraz pozostaje sprawa funduszy na rehabilitację i dalsze leczenie, których na razie brak:shake:.

Podaję rozliczenie, poprzednie było 14.01 na str.20 , deficyt wtedy wynosił [B]-72 zł[/B]

Wpłaty:
132 zł - Rudzia-Bianca /bazarek/
44 zł - Rudzia-Bianca /bazarek/

Razem: [B]176 zł[/B]

[B][COLOR=olive]Rudzia-Bianca:buzi::buzi:[/COLOR][/B]

Wydatki:
114 zł - wizyta u neurologa
18 zł - Fraxiparine
5 zł - Ranigast

Razem: [B]137 zł[/B]

[B]Stan : [COLOR=red]-33 [/COLOR][/B]

[COLOR=black]Czyli nadal jesteśmy na minusie, a od poniedziałku czeka Albinkę , co najmniej 10 wizyt u rehabilitanta, kontrolna wizyta u neurologa, bo pokończyły sie leki.[/COLOR]

[COLOR=blue][B]Bardzo prosimy o dalsze wsparcie, nie możemy przecież tak zostawic Albinki bez pomocy!:modla::modla:[/B][/COLOR]