Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wroclaw - Pies zostal oddany przez wlasciciela - jakiegos totalnego debila - powiedzial, ze pies jest takich chudy, bo jego taka uroda:angryy: - slow szkoda i komentowac nie bede.
Pies ma ok 4lat - totalny biedaczek - moze ktos chcialby go adpotowac lub przygarnac na DT.
Obecnie siedzi w szczeniakarni , jest oslabiony - ale wiadomo teraz zima - miejsca w szczeniakarni oblozone- wiec to czasowa miejscowka, a na ogolnych to biedak rady sobie nie da, DT bylby dla niego zbawieniem, zeby mogl dojsc do siebie.

AKTUALIZACJA 31.01.2010: PIES dzięki For Animals O/Wrocław i Kikou juz dojechał do lekarza, gdzie będzie leczony i zostanie do czasu znalezienia domu stałego

AKU

• Replies 281
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

na tym nowym dogo nawet nie można subskrybować tematu??!! ...więc się zapisuję...

a tak na marginesie- to pięknie umaszczony jest bidak- jak się odkarmi to miniaturka wyżła weimarskiego będzie...

Posted

czy znacie adres właściciela???
jak tak proszę podajcie mi, teraz wychodzę do pracy , podam nume , sprawę trzeba zgłosić o znęcanie
zrobię to z fundacjii , ale muszę znać jakiekolwiek dane faceta!
zadzwońcie
604431861

Posted

nie mamy danych i ich nie dostaniemy, zresztá takimi rzeczemi to schronisko sié zajmuje i zaklada sprawy w sádzie - watek ma na celu pomoc psu . Pies ma na imié Rufus i jego nr to 1198/09

Posted

...no tylko ciekawe czy schronisko cokolwiek zrobi w tej sprawie.
Ja mam ok 100zl z bazarkow ,ktore robilam dla Taro ,moze znajdzie sie jakis dt/hotel(czy on nie moglby jechac na miejsce Taro??) to mozna te kase przeznaczyc na niego ,bo to chyba pilny przypadek..

Posted

w jaki sposób można pomóc -czy wziąć ze schronu do dt i szukac domu?
czy ktoś zjest z Wroc. i wie co dzisiaj z pieskiem?
może wchodziłaby w grę taka pomoc

Posted

najlepiej to oczywiście dt - pies szybciej dojdzie do siebie, trzeba by pogadać, bo jeżeli właściciel ma sprawę w sądzie to na czas sprawy ewentualnie można pomyśleć o dt... ale ds nie można wtedy jeszcze szukać, dopiero jak zapadnie wyrok
w schronie siedzi w szczeniakarni, jest leczony zapewne, dostaje jeść, ale cały dzień w tej klateczce, wiadomo że dt byłoby najoptymalniejsze...
ja będę w środę w schronie to zobaczę co u niego

Posted

sąd , sprawa , wokandA , WYROK -CZASLECI , OBY SPRAWA BYŁA .ALE NA PEWNO NIE MA CO CZEKAĆ AŻ ZAPADNIE WYROK , TRZEBA GO POPROSTU ADOPTOWAĆ , I SZUKAĆ DOMU , PRZECIEŻ WŁAŚCICIEL GO ODDAŁ DO SCHRONU , NIE NALEŻY JUŻ DO NIEGO
A TEN HOTEL?
ZNASZ JAKIEŚ DT WE wrOC?

Posted

napiszę dziś maila do Pani Kierowniczki, na pewno mi odpisze. Jest też inspektorem TOZu i musi jakoś zareagować, bo tak być nie może! Danych obcym osobom na pewno nie da, ale nie można tego tak zostawić!
Dam znać!

Posted

no najlepiej dt jak pisałam ale ja nie znam, bo co się pojawia dt to już go nie ma we wro.. wiadomo jak z tymczasami, dowiemy sie jaka jego sytuacja prawna i albo ogłaszać, albo zbierać kasę i domowy dt chociaż szukać płatny... bo szybciej się taki znajdzie..