Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kana hehe:D Mam sporo rzeczy na bazarek ale nie wystawię go, bo przez prace przed kompem mam awersję do monitora, bolą mnie oczy bardzo. Mogę przekazać, niech ktoś wystawia. Kilka fajnych rzeczy się nzajdzie, a chętnie dam na Dejzi bo grzywacz to moje odwieczne marzenie....ech

Posted

[quote name='Kana']
Bo jak nie too.... znaczy że podrobione :(
Ale wydaje mi się że kilka lat temu nie byly tak często podrabiane tatuaże zwlaszcza u tak rzadkich psów.[/QUOTE]

a teraz są???? boszz nie wiedziałam :mdleje: co za świat...

Posted

Renatka niestety tak ;)

Jak chce pomagać psom jako DT bo nic więcej nie umim i nie dam rady.
A kawalerka nie duża ale dla zwierzaków otwarta.
A póki co jestem zdrowego rozsądku i nie chce zamienić się w Villas czy coś pochodnego ;)

szuwar a do ile kg?
Ja mam do 30kg i nie używam jej, sunia jest za lekka i ją "wciąga" :laugh2_2:

Posted

[quote name='Kana']
A póki co jestem zdrowego rozsądku i nie chce zamienić się w Villas czy coś pochodnego ;)
[/QUOTE]
Boszsze...to ja juz prawie jak Villas jestem...:nerwy: adoptowałam 6 psiaków,ale mam trochę większe mieszkanie niż kawalerka i dlatego jakoś się mieścimy:mdrmed:...tylko w łóżku trochę nam ciasno:evil_lol:

Posted

No ja powyżej 1-2 psów jak mam to też ...
Raz miala dużo więcej ale to byla rzeźnia ;)

Ale bumcykcyk obcykalyśmy z sunią!

Teraz spacerek ( czyt. wyjście do wc) biegnie wzdluz bloku :D
Sunia sobie idzie szukać miejsca po ścieżce, która biegnie na okolo bloku i co kilka m jest balkon, a pod balkonem trawka :D
I tak sobie spaceruje z pod balkonu ścieżką pod inny balkon :bigcool::bigcool:

Posted

:loveu:[quote name='Abrakadabra']A ja sobie zaznaczę, bo uważam, że jest śliczniusia....[/QUOTE]
Grzywki wszystkie są cudowne i mają rewelacyjne charaktery:loveu::loveu::loveu:

Posted

No autentycznie... a tak się cieszylam bo mam róóóżżoooffffąąą :painting:

a co do podrabiania tatuaży to możesz sobie kupić tatuownicę i nawet kundla wytatuować...

Posted

Jest ktoś kto wystawi Dejzi bazarek? Mam takie cudo: [URL]http://photos03.allegroimg.pl/photos/oryginal/869/66/06/869660665[/URL] i jeszcze bransoletki, ale nie moge nigdzie znaleźć w necie zdjęcia a ja nie dysponuję chwilowo aparatem:( Rzeczy sa nowe, neużywane, zapakowane

Posted

[quote name='Kana']Sluchajcie... szorowalam szorowalam to ucho i doszorowalam!

(...) [/QUOTE]

Już jej tak nie szoruj, bo nic z ucha nie zostanie :D

Posted

[quote name='Kana']
a co do podrabiania tatuaży to możesz sobie kupić tatuownicę i nawet kundla wytatuować...[/QUOTE]

to... tylko po co :roll: debile no

wg Resuruss to może by ć ta sunia - tylko teraz ciut inaczej wygląda bo tam jest opalona - grzywki na słońcu ciemnieją, no i pewnie młodsza była,
[url]http://www.chinesecrested.no/no/registry/58544/Elizabeth+Taylor+Herbu+Bawaria.html#mainimage[/url]

Posted

Pani mi to zdjęcie wyslala i napisala :
[QUOTE]ok rok temu wydawalam do adopcji te suke [url]http://www.chinesecrested.no/en/registry/58544/Elizabeth+Taylor+Herbu+Bawaria.html[/url] ona jest podobna, ale to jednak nie ona. tala miala bowiem uszka bez owlosienie (nagie jak cialo) a Pni suczka ma obfite owlosienie na uszach. poza tym tala miala krotsze owlosienie na przednich konczynach, ta ma dluzsze. kolor skory i "cetki" tez sa inne (ale to moze byc wina aparatow)-wiec ta cecha nie jest miarodajna.
dla spokojnosci moge jeszcze sprawdzic czy tala jest u ludzi, ktorzy ja wzieli, ale to najwczesniej w przyszlym tyg.
P.S i tala byla tatuowana na czarno, nie na zielono (tak jak mowila mi Pani tel).
na zielono sa tatuowane grzywacze z mojej hod. [/QUOTE]

Więc to nie ta suczka.

Posted

Mam w glebokiej czarne d***e już ten tatuaż!

Mala musi wyzdrowieć.

A co do zdrowa... cholera nooo...
wlaśnie wyczulam u niej twarde coś po drugiej stronie sutków na wysokości guza...
coś w ksztalcie fasoli, bardzo twarde...
Trzeba jak najszybciej doprowadzić ją do normalności , zaszczepić i operacje zrobić!

Posted

[quote name='Kana']Mam w glebokiej czarne d***e już ten tatuaż!

Mala musi wyzdrowieć.

A co do zdrowa... cholera nooo...
wlaśnie wyczulam u niej twarde coś po drugiej stronie sutków na wysokości guza...
coś w ksztalcie fasoli, bardzo twarde...
Trzeba jak najszybciej doprowadzić ją do normalności , zaszczepić i operacje zrobić![/QUOTE]
Oj trzeba, trzeba, jutro postaram się jakimś cudem zrobić fotki i poszukam innych rzeczy. A jak się czuje Dejzi? W takim małym ciałku tyle choróbsk:shake: Niech szlag tego, przez kogo cierpi:mad:

Posted

Dziewczyny.. nurtuje mnie caly czas to zdjęcie od tej kobiety

[img]http://www.chinesecrested.no/pics/cache/ad/dogs_add3835115f7a711bba42e2096bb02ef.jpg[/img]

Zastanowil mnie bialy wystający cycuszek... Tak samo jak u naszej Dejzi..
Kilka plamek także mniej więcej pasuje...
Zastanawiam się czy Pani moglaby nas oklamać...

Czy plamki mogą te jasne mogą znikać?

Posted

[quote name='Kana']Dziewczyny.. nurtuje mnie caly czas to zdjęcie od tej kobiety

Zastanowil mnie bialy wystający cycuszek... Tak samo jak u naszej Dejzi..
Kilka plamek także mniej więcej pasuje...
Zastanawiam się czy Pani moglaby nas oklamać...

Czy plamki mogą te jasne mogą znikać?[/QUOTE]

szkoda, ze nie ma więcej zdjęć :shake:

Plamki mogły zlać się z kolorem skóry - mała jest teraz nieopalona, blada.

Posted

Odnośnie tych plamek to jak najbardziej jasne mogą "zniknąć", po prostu od słońca :) Poza tym grzywacze mają włosy na uszach i jeśli ucho samo nie stoi (u nagich wystawowych to jest musowe) to się goli uchole. Co do tej Pani to ja się nie będę wypowiadać publicznie mogę napisać PW, bo miałam z nia styczność, widziałam psy... Niestety na nowym dogo nie moge nic znaleźć :(

Posted

W miarę dobrze.
Chyba zaczynają antybiotyki dzialać bo malą wszystko swędzi.
Dzisiaj pierwszy raz zaszczekala :D
Bosszzz jaki pisk normalnie :P