Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='tanitka']na allegro jest już jeden obserwator :)[/QUOTE]

O! To ja nawet nie wiedziałam, że już ma allegro, dzięki wielkie.

Rozmawiałam przed chwilą z Karoliną, która pracuje w schronisku:

- Kingo, a ona [I][Petra] [/I]tak coś dobrze wygląda, czy ty nie myślisz....?

Nie, wolę NIE MYŚLEĆ...

• Replies 361
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='tanitka']Z radością informuję, że Szetery wpłaciła na Petrę 200 złotych na sterylkę!! serdecznie dziękujemy. Kinga daj na prw nr konta to Ci wyślę. :)[/QUOTE]

Aaaaaaa...mdleję.
Ślicznie dziękuję, prześlicznie :-)

tanitko - mailem Ci podeślę nr konta, bo jak piszę na dogo pw - to nie widzę, co piszę :-(, takie mam dziwne ustawienia po rewolucji na dogo- więc piszę na pamięć. Ale w przypadku nr konta byłoby to... cokolwiek ryzykowne.

Posted

[quote name='tanitka']Kinga kasa poszła do Ciebie i powinna być już dziś, bo obydwa nasze konta sa w jednym banku :)[/QUOTE]

jest ! :-)

teraz tylko pozostanie mi modlić się o to, aby znalazł się wolny boks dla Petry na rekonwalescencję po sterylce - oraz, aby nie pojawiły się suki "na cito" do zabiegu.

Posted

[quote name='tanitka']ile jeszcze kasy brakuje na już, żeby ją ciachnąć?[/QUOTE]

jeśli robiłby wet, który ma podpisaną umowę ze schroniskiem - sterylka wynosi 200 zł, o ile pamiętam.
Ale ponieważ ta opcja moze się wydłużyć, jak u Ateny - rozwazałam sterylkę w mojej lecznicy ( wtedy ok 300 zł) - tyle, że znów wszystko może sie rozbić o rekonwalescencję (w lecznicy są małe pooperacyjne klatki, ja tam czasem trzymałam parę dni psy, ale myślę, ze Petry szkoda by było na takie drastyczne ograniczenie przestrzeni, nie mówiąc już o tym, ze w lecznicy doba tez kosztuje)

Ati - czy nadal rozważamy transport do Agi? czy jakaś mozliwość kombinowanego majaczy na horyzoncie, a jeśli tak - to kiedy mniej więcej? - bo wtedy można by tę sterylkę ustawiać pod wyjazd

Ponieważ zachodzi podejrzenie,ze Petra moze byc w ciąży - trzeba ją ciachnać bezwzględnie u mnie, zeby Aga nie dostała kinder-niespodzianki

Posted

Moge ja wiez zaraz po zdjeciu szwow- jak tylko dasz mi info, to wszystko zorganizujemy.
Z Atena przeszlismy duzo nerwow , zalu i lez zwiazanych z jej ciaza, a Wet Agnieszki nie uznaje sterylki aborcyjnej. Wiec wszystko musi byc zrobione u Kingi. Ja ci Kinga dosle ta 100 na sterylke u twojego weta- poprosze konto na meila.

Posted

[quote name='mar.gajko']To tak tobie można kazac brać.
I ty się słuchasz?
Ciekawe...[/QUOTE]

prawda ?

Trzeba to zapamiętać i zapisać gdzieś, co by nie wyparła się w przyszłości :)

Posted

kochane -
jak dacie kasę na:
- odpchlenie
- odrobaczenie
- szczepienia
- sterylkę
- hotel ( plus zapewnicie ten hotel)

... to ja Wam samego diabła wyciągnę, co mi tam :-P.
( z wyjątkiem amstaffów. Amstaffom nie wchodzę w paradę)

Posted

[quote name='Ati']hehe dobre:) za porozumieniem stron:) zagladam w meile i nie mam nr konta, a dzis chcialabym jeszcze wyslac Kinga[/QUOTE]

[quote name='kinga']o.
widzicie?[/QUOTE]

Ati, a czy upierasz się przy koncie kol. Kingi ???

Posted

[quote name='Ati']A hotel jest zapewniony - co to za podchody ;)[/QUOTE]

Bosz, jakie podchody, że niby wyżłicę chce????
Neeeeeee.
Mnie chodziło o czystą, żywą, DUŻĄ gotówkę.
Jakbyś miała nadmiar ;)
Oczywiści.

Posted

Sterylka umówiona na czwartek w mojej lecznicy. Potem ją tam przetrzymają pare dni.

Dziś siedziałam w Petry kojcu ponad kwadrans, to typowy przylepiec. Łeb mi pod rękę wtuliła, i ani myslała wyjąć.
Będą z niej mieli wielką pociechę w nowym domu.