danka1234 Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 teresz ,cudnie by było,czekamy zatem do srody na wiesci i trzymamy kciuki oby były dobre. Quote
evel Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Hm. Byłam dziś w schronie z ladySwallow i bonek no i ruda pokazała, że ma w sobie jamnika :evil_lol: Ja zostałam obszczekana od stóp do głów, bo co to za jakaś baba przylazła w czarnym płaszczu i błyska po oczach ;) No i była strasznie niemiła dla Matyldy , szturchała ją, warczała strasznie... :roll: Nie wiem, czy to znaczy, że miała dość natrętnego szczeniaka czy po prostu nie lubi większych suczek (Matylda jest małym bokserem)... Quote
E-S Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='evl']Hm. Byłam dziś w schronie z ladySwallow i bonek no i ruda pokazała, że ma w sobie jamnika :evil_lol: Ja zostałam obszczekana od stóp do głów, bo co to za jakaś baba przylazła w czarnym płaszczu i błyska po oczach ;) No i była strasznie niemiła dla Matyldy , szturchała ją, warczała strasznie... :roll: Nie wiem, czy to znaczy, że miała dość natrętnego szczeniaka czy po prostu nie lubi większych suczek (Matylda jest małym bokserem)... ???? Przyznam, jestem w szoku, mój ortalionowy, czarny i do ziemi płaszcz został wydeptany, wylizany, pozowała do flesza, może limit wizyt czarnych okryć został wyczerpany w tym miesiącu :) Ewa Quote
evel Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Albo żywiołowość boksera nie bardzo jej przypadła do gustu :evil_lol: Quote
malagos Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 teresz10 napisał(a):Do schroniska jadę we środę przed południem. Jeżeli sunia będzie to wielce prawdopodobne że ją zabiorę. Dzis byłaś? Czy w następna srodę? Quote
Isadora7 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 banerek podlinkowany: ........................ Quote
LadyS Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 xmartix napisał(a):czy ona jest sterylizowana? Bardzo wątpię. Quote
evel Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Okolice Lublina. Jako, że nie jest po sterylce, dalsze szczegóły raczej na pw... Quote
malagos Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 evl napisał(a):Okolice Lublina. Jako, że nie jest po sterylce, dalsze szczegóły raczej na pw... ? Ale jamnicza skarpeta obiecała pomóc, w sterylizacji, szczepieniach itp. Żeby tylko znalazł sie dt...... Quote
LadyS Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 malagos napisał(a):? Ale jamnicza skarpeta obiecała pomóc, w sterylizacji, szczepieniach itp. Żeby tylko znalazł sie dt...... Malagos, chodzi o to, że kiedy ostatnio napisałyśmy, gdzie konkretnie przebywa inna suczka, to ktoś po nią pojechał bez naszej wiedzy i określił, że znalazł ją na "dogo" - a my nic o tym nie wiedziałyśmy... Chcemy uniknąć sytuacji, że ktoś sobie jedzie po suczkę i potem wykorzystuje ją być może do rozpłodu - lepiej, żeby adopcja obyła się przez wolontariuszy. Quote
Igiełka Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Piękna mautka sunia tylko taka biedna nieśmiała. Quote
evel Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 Kto ma wiedzieć, gdzie jest pies, ten wie. Kto nie wie, zawsze może spytać przez pw. Nie chcemy, żeby kolejna niesterylizowana jamnicza bida "poszła w świat" bez żadnej kontroli. Quote
E-S Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 evl napisał(a):Kto ma wiedzieć, gdzie jest pies, ten wie. Kto nie wie, zawsze może spytać przez pw. Nie chcemy, żeby kolejna niesterylizowana jamnicza bida "poszła w świat" bez żadnej kontroli. Evl, to może zmienić tytuł na moim picasa ??? Ewa Quote
malagos Posted January 14, 2010 Posted January 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177745-Nowe-A-akiety-dla-Orinki-z-A-aA-cuchem-od-roweru-do-24-01?p=13893936#post13893936 Zapraszam na ten bazarek, na Orinkę ... Quote
evel Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 E-S napisał(a):Evl, to może zmienić tytuł na moim picasa ??? Ewa Ewo, myślę, że to nie ma aż tak wielkiego znaczenia, bo jednak jest już wątek schroniskowy ogólny i nazwa też tam figuruje, jakby nie było. Chodzi tylko o to, żeby zwłaszcza w przypadku psów ciekawych, rasopodobnych czy w typie uważać i nie trąbić na prawo i lewo, że psy są stąd a stąd, dopóki nie ma sterylek. Poza tym, jest kilka N. ;) Quote
danka1234 Posted January 15, 2010 Author Posted January 15, 2010 a jak wyglada sprawa z tymczasem dla suni?teresz miała jakis na oku. Quote
Madallena Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 U mojej sasiadki zwalnia sie tymczas (prawdopodobnie, zobaczymy jutro). Jezeli ... nie pamietam imienia jest lagodna (wystraszona ok, byleby nie startowala z zebami) moze ja wziac. Tymczas jest platny 10 zl /doba + karma i ew leczenie. Mam oko nad psami, ktore tam przebywaja. W ciagu dnia laduja u mnie ... w lozku :) Przemyslcie sprawe, czy znajda sie deklaracje, czy znajdzie sie transport... Quote
LadyS Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 W schronisku pojawił się również Pan Jamnik: Mamy dwa kojce u Funi w hoteliku (boksy wewnętrzne, ogrzewane), chciałam do jednego z kojców wziąć oba jamniki (pana jamnika tuż przed odjajczyć)... Tak mi ich szkoda w ten mrozy, wzięłabym je na DT nawet na te parę dni, ale ja znów miałam niedawno suczkę po parwo - zresztą, siedziała z Manią w jednym boksie... Quote
malagos Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 i co, nadal jest w schronisku? Tymczas nie wypalił? Quote
Recommended Posts