Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']ja juz zmykam spać z wielką nadzieja, że to jest Amant i że jest kochany i bezpieczny!!!!!!

Dobranoc![/QUOTE]

[quote name='wszpasia']

Zatem dobranoc wszystkim i kładę się z wewnętrznym przekonaniem, że Drops to Amant. Dużo radości z szorściaka Krzysztof:)[/QUOTE]

Tak samo i ja;) I dobranoc;)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Elżbieta481
Posted

O rany!daj Boże aby psiątko okazało się zaginionym Amantem.Aż w Holandii by wylądował..Daj Boże,bo przecież jakaś sprawiedliwość musi,a przynajmnie powinna być..
Elżbieta

Posted

Czytajac te posty mialam wrazenie ,ze czytam angilelski kryminal,ale o dobrym zakonczeniu.
Cudownie ,ze znalazl sie w dobrych rekach,a tak na marginesie z tego co nowy opiekun Dropsa pisze wynika ,ze te wczesniejsze ex "opiekunki "psa ,wcale nie byly zainteresowane ,zeby sie pies znalazl Pfuj

Posted

Bardzo się cieszę, że nowy domek Amata/Dropsa się tu odezwał (bo jestem pewna, że to on!) :multi: bo z tego co magdola pisze, to ani święty turecki nic by nie zrozumiał :shake:

[SIZE=1]To przykre, że nawet w takiej chwili nie potrafisz się dziewczyno zachować jak dorosła osoby, tylko jakieś wymijające półsłówka, gierki :shake:[/SIZE]

Ale nic to, najważniejsze, że pies jest: cały, zdrowy i szczęśliwy :multi:

Posted

szczerze ja często pesymistką jestem i takiego zakończenia bym się nie spodziewała, jeśli to faktycznie Amant (a tak myślę) to Krzysztof bardzo Ci dziękuję za zaopiekowanie się psiakiem

co do byłych właścicielek to cóż pss...... bo słów szkoda

Posted

To ze znalezieniem psiaka jest jedna wersja ,inna wersja moze byc ,ze zostal przez te psudopiekunki wydany do osoby mieszkajacej w Holandi.
Moze na szczescie wydany,bo tak nie wierze ,zeby sznaucerek blakal sie i blakal ,byl wychudzony itd histori.Nie wazne pies ma nowego opiekuna.Mam nadzieje ,ze to Amant

Posted

mi się wydaje, że to amant. Krzysztofie dziękujemy Ci bardzo:) mam nadzieję, ze zostaniesz z nami na forum, żebyśmy mogli do końca rozwiązać zagadkę no i żebyśmy mogli dowiadywać się o psiaku:) spadłeś nam jak z nieba:)))))

Posted

Wszyscy Święci!!! Chyba Psi Bóg wysłuchał rozpaczliwych próśb tych, którym los Amanta leżał na sercu. Wierzę, że to on i życzę Jemu i Opiekunowi dużo szczęścia:Cool!::iloveyou:

Posted

[quote name='marta23t']Magdola przykro mi to pisać bo zawsze darzyłam Cię sympatią ale Twoje zagrywki są poniżej normy:/[/QUOTE]
Litosci! Zaraz napiszesz, ze to zorganizwałam :D

Dzis dostalam sms ze[COLOR=red][B] to na pewno jest Ami[/B][/COLOR] :)
Po rozmowie z p. Krzysztofem wiem, ze trafil do wsaniałego domu. Bardzo sie ciesze, ze w koncu bedzie mozna ogladac na fotkach rozesmianą i szczesliwa mordkę. Swiatowy pies z niego ;):multi::multi::multi:

Guest Elżbieta481
Posted

Wszyscy się cieszymy,że pies trafił do dobrego domuŻeby mieć tylko pewność,że to Amant..
E/W

Posted

Ale co ostatecznie potwierdziło tezę, że Drops to Ami? Jakiś znak charakterystyczny? Skoro dostałaś sms'a z info, że to właściwie na pewno Amant to co ostatecznie przeważyło na korzyść tej teorii?

Posted

Magdola ja Cię nie atakuję ale nie łatwiej było napisać wprost: odezwała się osoba, która być może znalazła Amanta, przesłała fotki-oceńcie czy to może być on. w 1 zdaniu, prosto, jasno a nie podchody. tylko o to mi chodzi, że za dużo niedomówień z Twojej strony przez co stajesz się niewiarygodna. pisz wprost i krótko- kawa na ławę- my na Dogo przy ogromie informacji chcemy czytać informacje jasne a nie rozwiązywać rebusy. o żadne zorganizowania Cię nie oskarżam i cieszę się że akcja poszukiwawcza dała rezultat i że jeśli to Amant to że ma super domek. na moje oko to on ale tylko po zdjęciach jestem w stanie,,porównać,,.

Posted

[quote name='magdola']niech bedzie- na 99,99%...[/QUOTE]
no i widzisz znów odpowiadasz wymijająco; Wszpasia zapytała jak określono, ze to Amant a Ty na to że na 99,99 procent...o takie wymijające odpowiedzi mi chodzi...

Posted

niestety nigdy nie bedzie pewnosci na 100% -taka moze dac tylko badanie dna (tak uwazam), a dla jasnosci dodam, ze powinn napisaac tu marta, u ktorej byl... to ona wlanie stwierdzila, ze to na "bank" ON, szkoda ze nie chce sie wypowiedziec, w koncu mieszkala z nim kilka miesiecy i raczej nie powinna sie mylic...

Posted

To może ja napiszę: rozmawiałam z Magdola wczoraj dość długo w nocy - była chyba północ, jak tylko dostałąm zdjęcia, magdola zadzwoniła do mnie. A do mnie pwenie dlatego, że psiak był adoptowany z naszej Fundacji i obie dyskutowałyśmy, czy to on czy nie.
Magdola nie miała 100% pewności, nie mogła więc napisać jednoznacznie,. że na bank to Amiś.
Ale dziękuję jej bardzo, że nie odpuściła tej sprawy. Bo nie dawała jej spokoju i próbowała znaleźć psa. Udało Jej się - dzięki Magdola bardzo.
Moim zdaniem to Amant.
Teraz jeszcze zadzwonię do Pawła, u którego w przytulisku był pies - może pamięta jakieś jego znaki szczególne.
Ja wiem, że miał skłonności do tycia, nigdy drobinką nie był. Zgadza mi się kolor, miejsce, szczegóły - i Krzysztofie - dobrze się stało, że nasz Amancik jest u Ciebie. Wiem, że jest bezpieczny i że żyje.
Jak ustalę cos z Pawłem napiszę.
dzięki dziewczyny, że razem ze mną ściskałyście kciuki za znalezienie Amanta.
Dzięki Magdola - że przekazałaś nam dobre wieści, że wytrwale go szukałaś.

Opiekunki Amanta - moje zyczenia pod Waszym adresem, za kłamstwa, za brak zainteresowania się jego losem - są niecenzuralne.
Ale to do Was wróci, wierzę w to!!! Musi!!!

Posted

[quote name='Krzysztof+Drops']Ja po obejrzeniu waszych zdjec i opisu jego zachowania sklaniam sie ku temu ze wasz amant to moj drops. Tylko te daty, ale taki grubasek jest tylko jeden.[/QUOTE]
Jest rozbieznosc w datach?