Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amant jeszcze w tym tygodniu przejdzie metamorfozę. Psiaka, który szuka domu Pani Fryzjer jest gotowa przyjąć nawet po godzinach. I nawet zrobi to za połowę ceny:multi:

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozmawiałam z Kariną. Dałam telefon do zainteresowanych Pań. Jutro zadzwoni.
Margo - na PW przysle Ci telefon Kariny, umówicie się na fryzjerowe spotkania.

Amancik jest kochany jedynie wymaga stanowczości. Nie można go rozpieścić i o tym wszystkim Karina opowie Paniom. Jak sie jest dla niego stanowczym, to wspaniała przytulanka jest.
Bardzo kochana psina.

Posted

Amancik jedzie do fryzjera jutro tj. w środę na godz. 19-tą.
Paulina, może mogłabyś podjechać i zrobić parę fotek?
Jak nam się uda, to zrobimy kilka pierwszych fotek, ale to nie będzie to, co profesjonalne zdjęcia no i nasz sprzęt do niczego.A Ty jesteś w tym bardzo dobra. Jeżeli dysponujesz czasem, to moglibyśmy się się umówić.

Posted

Niestety, najbliższy wolny termin w ciągu dnia był dopiero po świętach a fryzjerka zgodziła się przyjąć Amanta po godzinach.Najpierw można zrobić trochę zdjęć we wnętrzu a potem już Paulina zdecyduje, czy podjedzie za dnia do hoteliku.

Posted

Pewnie tego jak bęzie wyglądał? Co sie pojawi pod tą góra futerka.
Jak będzie po zabiegu upiększania jakos się postaramy pogłówkować, żeby dało radę z fotkami. Trzeba jechać w dzień niestety - u Kariny w domu nie da rady po południu bo za ciemno. Tylko na dworze, na smyczy.

Posted

Amant już po wizycie u fryzjera w Psim Spa w Rokietnicy.Był bardzo grzeczny.Zabiegi upiększające trwały półtorej godziny i już pod koniec chłopak był trochę zniecierpliwiony.Jest nie do poznania.Niestety fotki wyszły nie tak, jak powinny, bo było już późno i było słabe światło a poza tym Amant ze szczęścia, że już po wszystkim nie chciał ustać w miejscu i bardzo się wiercił, ciekawiło go wszystko wokół.Pani fryzjerka też bywa na dogo,dziękujemy jej fachową pracę i za to, że przyjęła Amanta po godzinach pracy.
A oto Amant w drodze do Spa przekupiony parówką

[IMG]http://i40.tinypic.com/23ts8y1.jpg[/IMG]

Posted

Początek strzyżenia

[IMG]http://i44.tinypic.com/99f2hz.jpg[/IMG]

W trakcie

[IMG]http://i44.tinypic.com/15s21p4.jpg[/IMG]

Już po

[IMG]http://i43.tinypic.com/1zclh6x.jpg[/IMG]

Posted

Ależ piękny. Dzięki wielkie Margo - gdyby nie Wasza pomoc to byśmy nie dali rady.

Karina obiecała, że jutro też zrobi fotki. A teraz najważniejsze, karina rozmawiała z Paniami w Szczecinie które chcą dac domek, na poczatek tymczasowy dla Amanta. A może się zakochają.

Malawaszka ten namiar znalazła dla nas.
Tylko musimy poszukac transportu do Szczecina.

Posted

ukradłam te fotki do allegro bo jutro będzie na samym począteczku bo się będzie kończyło więc może go ktoś wreszcie wypatrzy takiego ślicznego :) ahhhh nie mogę się napatrzeć :klacz:

PS a namiar do domku w Szczecinie to nie ja tylko Magdola - co prawda najpierw była mowa o Diabołku, ale Amant bliżej i tez w pilnej potrzebie :) zaciskam :kciuki:

Posted

[quote name='malawaszka']ukradłam te fotki do allegro bo jutro będzie na samym począteczku bo się będzie kończyło więc może go ktoś wreszcie wypatrzy takiego ślicznego :) ahhhh nie mogę się napatrzeć :klacz:

PS a namiar do domku w Szczecinie to nie ja tylko Magdola - co prawda najpierw była mowa o Diabołku, ale Amant bliżej i tez w pilnej potrzebie :) zaciskam :kciuki:[/QUOTE]
Babeczki nie moga sie doczekac ;) Poza tym probuja sie tu zalogowac, ale jakis problem jest... Pozwolilam sobie dac im namiar na watek amanta i teraz 'podgladuja' :D

Posted

no i super, że podglądują i mam nadzieję, że uda się w końcu zalogować i że będą pisać jak idzie z Amancikiem :kciuki:

ale jest PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

słuchajcie POTRZEBNY TRANSPORT :modla: po co jeszcze płacić za hotel?