_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
AdamG. Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Dolly dzisiaj dostała 3 worki karmy. Purina ProPlan Adult Protection sensitive po zniżce 50 zł, Purina ProPlan Puppy Large Protection Robust 50 zł oba 3 kg i Eukanuba German Shephard 2,5 kg 55 zł. Ma się coraz lepiej i powoli nabiera wagi :) a to dzisiejsze fotki :) Quote
fiorsteinbock Posted January 30, 2010 Posted January 30, 2010 Slodki pycholek - szczesliwy w swym domku! Quote
giselle4 Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 Dollinko pamietam tylko na chwilke musiałam isc do innych biedaków...ale wroce:) Quote
giselle4 Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='AdamG.']giselle4 Dolly też pamięta i wybacza :)[/QUOTE] oj bo mam tego czasu tak mało trzeba bedzie pomyslec nad lepszym bazarkiem Adam uzupełnij bazarek ...o kupno ksiazki:) Quote
Nadziejka Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 :loveu::loveu:pozdrawiamyy najserdeczniej Dolink:loveu:owy szczesliwy pyniolek:multi:caluski w nochalka i zdrowenka dla Dolinki och jakze piekne imie Dolinka:loveu::loveu::loveu: Quote
Cantadorra Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Dolinko, ty juz bezpieczna jestes a twoj kolega wlasnie ginie w oczach. Zajrzyjcie prosze do Barnaby, nie radzacego sobie w schronie onka: http://www.dogomania.pl/threads/179053-ON-w-potrzebie-schronisko-w-Zamosciu-potrzebne-deklaracje-na-leczenie-i-dt Quote
giselle4 Posted February 8, 2010 Author Posted February 8, 2010 dollinko na pierwsza.... Adam ,zabijesz mnie ale tak kasowałam wszystko ze i Twoje konto prosze podaj jeszcze raz na pv.....sorry:) Quote
giselle4 Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 o kurcze...no nic jak wroci to prosze wyslesz jeszcze raz zaraz kase wysylam na dwa wysłania Adam,ja zakrecona jak słoik...i to wszystko przez to...... Quote
AdamG. Posted February 11, 2010 Posted February 11, 2010 A co taka cisza u Dolly??? Nikt się nie dopytuje ani nic :) Dolly jest coraz bardziej wesoła, już merda ogonkiem jak wracam z pracy. Powoli przechodzimy na suchą karmę i nawet jej smakuje purina. Zamówioną mam karmę Royala i jest już u wujka do odbioru tylko nie wiem jeszcze ile mnie to wyniesie. Worek 15 kg ale wujek prowadzi rachunkowość tej hurtowni więc ma specjalne ceny :) Nie mam na razie nowych zdjęć Dolinki, ale jak tylko porobię to wrzucę :) Quote
giselle4 Posted February 12, 2010 Author Posted February 12, 2010 Adam,cos jeszcze wyskrobiemy dla Dollinki i jestesmy ciekawi jak u niej zycie plynie ..tylko wiesz taraz wyskoczyl Dobrocin i wszystko stoi na glowie..... Quote
Cantadorra Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Czytamy, czytamy wiesci o Dolince. Ale tak to juz jest, ze jak jeden psiak bepiecznie grzeje puchata poope w domku, to ratuje sie kolejnego, ktory nie ma czlowieka do kochania. Ale to nie znaczy, ze zapomnielismy o Dolly! Czekamy na fotki. A Royal nie nalezy do najtanszych. Moje psy tez sa na Royalu, ale dla psow sterylizowanych i ja place u weta 240 zl za 15 kg karmy. Musze poszukac w internecie, czy jest gdzies taniej, bo to duza kwota. Quote
AdamG. Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Cantadorra zobacz na www.telekarma.pl Gissele chodziło mi o to że wysłałem numer konta do Ciebie :) Quote
giselle4 Posted February 13, 2010 Author Posted February 13, 2010 Mowie ze zakrecona jestem. Adamie dziekuje,wiem ile kosztuje ROYAL BO MOJA TEZ NA TEJ KARMIE TYLKO DLA ALERGIKOW musimy pomoc Adamowi cioteczki:) Quote
wieso Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 przepraszam ze dawno tutaj nie zagladalam....wszystko przez ten Dobrocin...... Dolinko pamietam o tobie..... na razie tylko pozdrawiam Quote
giselle4 Posted February 16, 2010 Author Posted February 16, 2010 w Telekarma jest najtaniej.... Quote
AdamG. Posted February 16, 2010 Posted February 16, 2010 a ja już mam karmę i jutro jadę odebrać. Wór Royal Canina kosztował mnie 164 zł (18 kg) :):):) Quote
giselle4 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Rozpieszczasz laleczke...ciszymy sie :) Quote
Nadziejka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 :painting::ylsuper::Rose: Witamy i wujaszkowa rodzinke serdecznie pozdrawiamy :multi:Dolinka cudowna panienka, wujaszku dbasz o nia jak o krolewne juhuuuu dziekujemyyyyy slicznie:loveu::loveu::loveu:caluski dla Dolinki , czy jest juz wszystko dobrze wujaszku ? Quote
AdamG. Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 wszystko dobrze jest poza tym, że jeszcze musi nabrać wagi :) Royal jej najbardziej podchodzi bo od miski nie chce odejść :). na Purinę i Eukanubę tak nie reaguje jak na Royala :) Za to mnie coś chwyciło i od wczoraj zakatarzony chodzę. JAk tylko lepiej się poczuję to wrzucę nowe zdjęcia :) Quote
Recommended Posts