Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dolly dzisiaj dostała 3 worki karmy. Purina ProPlan Adult Protection sensitive po zniżce 50 zł, Purina ProPlan Puppy Large Protection Robust 50 zł oba 3 kg i Eukanuba German Shephard 2,5 kg 55 zł. Ma się coraz lepiej i powoli nabiera wagi :) a to dzisiejsze fotki :)

Posted

[quote name='AdamG.']giselle4 Dolly też pamięta i wybacza :)[/QUOTE]
oj bo mam tego czasu tak mało
trzeba bedzie pomyslec nad lepszym bazarkiem
Adam uzupełnij bazarek ...o kupno ksiazki:)

Posted

:loveu::loveu:pozdrawiamyy najserdeczniej Dolink:loveu:owy szczesliwy pyniolek:multi:caluski w nochalka i zdrowenka dla Dolinki och jakze piekne imie Dolinka:loveu::loveu::loveu:

Posted

A co taka cisza u Dolly??? Nikt się nie dopytuje ani nic :) Dolly jest coraz bardziej wesoła, już merda ogonkiem jak wracam z pracy. Powoli przechodzimy na suchą karmę i nawet jej smakuje purina. Zamówioną mam karmę Royala i jest już u wujka do odbioru tylko nie wiem jeszcze ile mnie to wyniesie. Worek 15 kg ale wujek prowadzi rachunkowość tej hurtowni więc ma specjalne ceny :) Nie mam na razie nowych zdjęć Dolinki, ale jak tylko porobię to wrzucę :)

Posted

Czytamy, czytamy wiesci o Dolince. Ale tak to juz jest, ze jak jeden psiak bepiecznie grzeje puchata poope w domku, to ratuje sie kolejnego, ktory nie ma czlowieka do kochania. Ale to nie znaczy, ze zapomnielismy o Dolly! Czekamy na fotki. A Royal nie nalezy do najtanszych. Moje psy tez sa na Royalu, ale dla psow sterylizowanych i ja place u weta 240 zl za 15 kg karmy. Musze poszukac w internecie, czy jest gdzies taniej, bo to duza kwota.

Posted

:painting::ylsuper::Rose: Witamy i wujaszkowa rodzinke serdecznie pozdrawiamy :multi:Dolinka cudowna panienka, wujaszku dbasz o nia jak o krolewne juhuuuu dziekujemyyyyy slicznie:loveu::loveu::loveu:caluski dla Dolinki , czy jest juz wszystko dobrze wujaszku ?

Posted

wszystko dobrze jest poza tym, że jeszcze musi nabrać wagi :) Royal jej najbardziej podchodzi bo od miski nie chce odejść :). na Purinę i Eukanubę tak nie reaguje jak na Royala :) Za to mnie coś chwyciło i od wczoraj zakatarzony chodzę. JAk tylko lepiej się poczuję to wrzucę nowe zdjęcia :)