brazowa1 Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 ogłoszenia ma od 2,5 miesiąca,nikt przez ten czas nie zadzwonił. Quote
Goś Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 No właśnie, ogłoszenia są dużo dłużej. Ja patrzę tylko na to jedno nowe, którego statystyka rośnie - już 670. To po prostu ciekawe, pewnie to "wilk" tak przyciąga, mimo wszystko. Ale nic to, że nie dzwonią. Już niedługo, Szakalu. Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Szakalku - i na Ciebie przyjdzie czas :) Quote
brazowa1 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 napisal do mnie jeden pan.Słuchajcie,jeżeli zadzwoni i bedzie OK,to wydajemy,czy zdecydowanie nie? wychodze,poprosze o info na sms 727 431 933 Quote
Goś Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Tak jak napisałam na pw, jeśli Pan wydaje się odpowiedni... A jeśli nie będziesz miała pewności, to może zapytać Pana czy zaczeka chwilę, aż Szakal dojdzie do siebie na tymczasie i będzie można powiedzieć coś więcej o jego zachowaniu. Daję to nam możliwość podpisania umowy adopcyjnej i dokładnego sprawdenia domu. Quote
Goś Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Nie, w tym wypadku wizyty by nie było raczej, bo Pan adoptowałby ze schronu, a nie od wolontariusza. Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Acha... zgadzam sie z poprzednią wypowiedzia Gos.. Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Gos napisałaś do Brązowej smsa?? Widze, że juz Jej nie ma na dogo... Quote
Goś Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 brazowa1, nie wiem, czy zdążysz to przeczytać. Wysyłam Ci sms na wszelki wypadek. Quote
Goś Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Wysłałam i poprosiłam brązową o jakiś znak, jak będzie po rozmowie z tym panem. Tak sobie myślę, że jeśli pan jest poważny, to tym bardziej będzie skłonny zaczekać na Szakala... Quote
obraczus87 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Wysłałam i poprosiłam brązową o jakiś znak, jak będzie po rozmowie z tym panem. Tak sobie myślę, że jeśli pan jest poważny, to tym bardziej będzie skłonny zaczekać na Szakala... nio zobaczymy...... ciekawe czy Pan mieszka w mieście, gdzie jest schron.... oby był poważny... chociaż jesli będzie na tyle poważny i odpowiedzialny zdawać sobie będzie sprawe z tego, że o Szakala trzeba na poczatku szczególnie zadbać.. Quote
jola_li Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Oby ten piękny psiak miał wreszcie szczęście... Oby.................................... Quote
Goś Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Pan miał oddzwonić do brązowej o 13. Też jestem ciekawa, czy to zrobił. Quote
Goś Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Rozmawiałam z brązową na szybko i wiadomości są optymistyczne. Pan jest zainteresowany. Podchodzi do sprawy odpowiedzialnie. Pomysł poznania Szakala w hoteliku (!) mu się podoba. Raz że będzie mu bliżej podjechać (bo jest z Białegostoku), dwa że będzie więcej o psie wiadomo, będzie mógł go zobaczyć na spokojnie. Brązowa zaprosi go na wątek. A jutro zarezerwuje Szakala w schronie :-) Jak dotrze do netu pewnie sama napisze więcej. Quote
Goś Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 I jeszcze jedna super wiadomość z dzisiejszego dnia - Punk zaproponował transport Szakala do hotelu za darmo. Pojechałby specjalnie, żeby psiaka odwieźć. Proponowałam jakiś częściowy chociaż udział w kosztach benzyny, ale nie było mowy... :-) Pomocą natomiast byłoby towarzystwo kogoś kto czuwałby nad psem, podczas gdy on by prowadził. Więc takiej osoby ze Starogardu lub 3miasta szukamy! Quote
kosu32 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 To może dorzuć sobie Gos w podpisie takie info. Może ktoś na wątku transportowym się pojawi, kto przy okzaji będzie mógł przetransportować jakąś bidę w te okolice np. Szukam miłego towarzytwa na trasie ... Mile widziane: dowcipna Pani i jeden pies :) Quote
brazowa1 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 ze Starogardu nie znajdziecie nikogo-tam wolontariat dziala tylko,gdy ciepło i fajnie i mozna punktów nazbierac. W sytuacji,gdy nie bedzie nikogo,kto akurat potrzebuje jechać do Warszawy lub ma ochote na wycieczke do stolicy ,jako opiekunka do psa ja pojade. pana zainteresowanego Szakalem zaprosiłam na wątek. Quote
Goś Posted January 5, 2010 Author Posted January 5, 2010 Szakal do góry! Być może uda się i Szakal będzie wcześniej mógł przyjechać. Trzymajcie kciuki!:-) Quote
jola_li Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 logowanie_nie_dziala_gos napisał(a):Szakal do góry! Być może uda się i Szakal będzie wcześniej mógł przyjechać. Trzymajcie kciuki!:-) Trzymamy, trzymamy!!! I za całą resztę też :-)! Quote
Nightvolf Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Witam Dziekuję za zaprozenie i za to co robicie dla Szakala i innych piesków. Mam nadzieję że uda się sprawić by Szakal odzyskał ten błysk w oku ;) Z niecierpliwością będę czekał na wszelkie informacje i możliwość odwiedzenia pieska osobiście. pozdrawiam Quote
jola_li Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Nightvolf napisał(a):Witam Dziekuję za zaprozenie i za to co robicie dla Szakala i innych piesków. Mam nadzieję że uda się sprawić by Szakal odzyskał ten błysk w oku ;) Z niecierpliwością będę czekał na wszelkie informacje i możliwość odwiedzenia pieska osobiście. pozdrawiam I my serdecznie witamy i dziękujemy za nadzieję dla tego pięknego psiaka... Takich Ludzi tu trzeba.... Quote
Recommended Posts