nincia Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 no nie Asti jestes przekozak straszliwy....foty przeszly wszystko :-) glaski przesylam Quote
happy-mamas Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 dobrze ze Asti wam pomaga przy tym projekcie /jak widać na zdjeciach -przytrzymuje papiery !!! /bo napewno nie wyrobiły byście się z terminem uuffff Quote
koosiek Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='anita_happy']Koosiek..a do psiego przedszkola też sie zapisujesz :P[/QUOTE] Psie przedszkole już zaliczone - co prawda jako towarzystwo dla mojej paskudy, ale zawsze to coś ;) - chyba mi odpuszczą, nie? Anita, tnij go! I tak zaraz po operacji powinien mieć ograniczony ruch, pożyczysz klatkę i po sprawie. Quote
Aimez_moi Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Asti z małej demolki wyrastasz na super psiaka. Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 inteligent...mgr inż. arch. kolejny rośnie..SPECJALISTA od urbanistyki.hahahaha Quote
happy-mamas Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 zdoolniacha z niego !!!Asti górą !!! Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 zaczynamy od początku chyba :( domek odpowiedzialny...boi sie o swoje maluchy, ze ASTO taki silny jest..i sie bawi :( a on jeszcze jakieś 2..3 miesiace sie tak pobawi i wyłagodnieje :( ZACZYNAMY OD NOWA :( ASTI - Panicz na WYDANIU :( Quote
IKA & SONIA Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 A już myślałam, że będzie miał pałacyk :( Quote
kama210 Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 kurcze... szkoda.... .... pozytywne jest chociaż to, że niedoszłe Pańciostwo ma dobre podejście ... bo Asti energii ma aż nadto i gorzej by chyba było jakby po tygodniu go oddali ... niektóre szydłowieckie bidoki mają pod górkę ... :shake: Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 znajdzie sie paalcyk dla ASTUSIA!!!! to cielatko znowu śpi na poduchach w pozycji horyzonatlnej!!! on jest taki spokojny jak nie ma u nas zadnych GOSCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyab musze go nagrac..bo w to mi chyba nikt nie uwierzy!! jeden dzien z zycia ASTA Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 powiem WAM TYLE...SZUKAMY PAŁACU I KOCHAJACEJ RODZINKI!!!!!!!!!!!!!!! nie schodzimy ponizej pewnego standardu :P hihihii bedziemy SUKAC DO SKUTKU!!!!!!!!!!! jak sie pbrobie robie mu ulotki promocyjne i daje do znajomego do kancelarii!!!!! tam sie przeiwja warszafka..niech sie landuje chłopiec Quote
anita_happy Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 hopaj na szczyty TY MOJ PECHOWCU! Quote
anita_happy Posted February 3, 2010 Author Posted February 3, 2010 ASTI wrócił ze spacerku ze swoim funflem Beniem :) zmachał sie w zaspach...potem dom do góry nogami mi wywalili.. ASTI śpi! Quote
nincia Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 a juz zesmy sie cieszyli....Astus ja wiem ze Anitka nie da Ci zle w zyciou zrobic i znajdzie dla Ciebie "PALAC" bos ty ksieciunio :-) Quote
dzidzia88 Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 No szkoda ;( Ale jeszcze sie znajdzie ludziów którzy beda go kochali...:) Quote
anita_happy Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 TAK nincia...za to, ze wiesz ze ASTI to KSIĘCIUNIO!!!!!!!!!!! masz ode mnie w sobote makaronik z serowym sosem :) spec 4 u czekamy na HAIDI Asti juz wie :) ale smutno mu, ze on domku nie ma jeszcze :( Quote
Aimez_moi Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Asti bedzie mial najwspanialszy domek na swiecie... Na pewno.... Quote
anita_happy Posted February 4, 2010 Author Posted February 4, 2010 I gdzie ten twój domek dzieciaku!!!!!!!!!!!! Quote
happy-mamas Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 a kto bardziej wywalał dom do góry --Ascik czy kolega Benio???bo wiem ze oni razem to mieszanka wybuchowa !!!!! Quote
nincia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Asti zapraszam do obejrzenia fotej Borska :-) http://www.dogomania.pl/threads/178220-Czarny-kudA-acz-woA-a-pomocy-kolejna-ofiara-przemocy/page18 Quote
nincia Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 ummmm mniam mniam....:-) w sobote nasz Ksieciunio bedzie mial towarzystwo zapowiedz mu ze znowu go wymecze :-) Quote
Madallena Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 Kolejny telefon w sprawie Astiego... waham sie.... zdecydowalam. nie wysle watku! Quote
anita_happy Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 a czemu??? mamy jeszcze 3 szcyle czarne w szydło!!!plus te maluchy od suczki biedy.. co było nie tak?? nie pałac :/ Quote
Recommended Posts