happy-mamas Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 ASTI ma jakąś tajemnicę ??? chyba bo tak cicho siedzi ?? Quote
Aimez_moi Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Asti jestes juz prawie na wydaniu.... Quote
happy-mamas Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Można powiedzieć,że tak ???oby nic nie zmaciło tych prognoz !!!!! Quote
anita_happy Posted January 31, 2010 Author Posted January 31, 2010 tak..ma tajemnice :P a jego tymczasowa Pańcia....zapyla na kolejną lanserska obroze :P Quote
Energy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='anita_happy']tak..ma tajemnice :P a jego tymczasowa Pańcia....zapyla na kolejną lanserska obroze :P[/QUOTE] Można troszkę jaśniej???:cool3: Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 A ma :P ma... już Pańciostwo Było :) dzieci są..bedzie sie z kim bawić..i będzie KTO miał zmęczyc ASTA :) działka jest dom jest RODZINA pełną parą :))) teraz rodzina pojechała na ferie narciarskie..i mogli zabrać ASTA, bo w domu bedzie ktoś podczas ich nieobecności. Zapytali się Panstwo, czy to dobre dla ASTA...razem stwierdziliśmy, ze nie bardzo:/ I ASTO JEST u MNIE na tymcvzasie jeszcze 2 tygodnie...drugi raz odrobaczymy GO NA WSZYSTKO!!!!i pojedzie do domku 14 lutego :)))) a zrobimy dzieciakom Walentego :P szukam sweterka ...albo koszulki z serduchem :P Asti pojdzie do przedszkola psiej szkółki :P itd..itp... a wiecej opiszemy jak juz wszystkie formalności załatwimy i Asti bedzie grzał doopke w Wilanowie:P MÓWIŁAM Asti - PANICZ NA WYDANIU i mamy PAŁAC :P Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Tniemy dziada czy nie? :) Gadalas z nimi? Quote
Energy Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='anita_happy']A ma :P ma... już Pańciostwo Było :) dzieci są..bedzie sie z kim bawić..i będzie KTO miał zmęczyc ASTA :) działka jest dom jest RODZINA pełną parą :))) teraz rodzina pojechała na ferie narciarskie..i mogli zabrać ASTA, bo w domu bedzie ktoś podczas ich nieobecności. Zapytali się Panstwo, czy to dobre dla ASTA...razem stwierdziliśmy, ze nie bardzo:/ I ASTO JEST u MNIE na tymcvzasie jeszcze 2 tygodnie...drugi raz odrobaczymy GO NA WSZYSTKO!!!!i pojedzie do domku 14 lutego :)))) a zrobimy dzieciakom Walentego :P szukam sweterka ...albo koszulki z serduchem :P Asti pojdzie do przedszkola psiej szkółki :P itd..itp... a wiecej opiszemy jak juz wszystkie formalności załatwimy i Asti bedzie grzał doopke w Wilanowie:P MÓWIŁAM Asti - PANICZ NA WYDANIU i mamy PAŁAC :P[/QUOTE] Oj Panicz w Wilanowie no, no:loveu:Super wiadomości:lol: Quote
koosiek Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Ej no, ja też chcę, żeby mnie ktoś adoptował do pałacu w Wilanowie :placz: Albo w Konstancinie :razz: Quote
IKA & SONIA Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 :loveu::loveu::loveu: to się Astiemu willa trafi :)! Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 będą foty :P z domku JAK pojedziemy :P Koosiek..a do psiego przedszkola też sie zapisujesz :P Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 [quote name='Madallena']Tniemy dziada czy nie? :) Gadalas z nimi?[/QUOTE] nie gadałam...ale cholera sie naczytałam...moze poczekamy :/ oni go sami ciachną..a ja teraz nie mam głowy do tego..do 10 luty JESTEM OUT Quote
happy-mamas Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 [quote name='anita_happy']tak..ma tajemnice :P a jego tymczasowa Pańcia....zapyla na kolejną lanserska obroze :P[/QUOTE] tylko na obroże????na tyle tylko starczy???nie gadaj,a gdzie reszta--kanapy,profesjonalne pudła na karmę,kombinezony itp,itd.... Quote
happy-mamas Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 :multi:[quote name='anita_happy']tak..ma tajemnice :P a jego tymczasowa Pańcia....zapyla na kolejną lanserska obroze :P[/QUOTE] tylko na obroże????na tyle tylko starczy???nie gadaj,a gdzie reszta--kanapy,profesjonalne pudła na karmę,kombinezony itp,itd.... Quote
happy-mamas Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 :multi:[quote name='anita_happy']tak..ma tajemnice :P a jego tymczasowa Pańcia....zapyla na kolejną lanserska obroze :P[/QUOTE] tylko na obroże????na tyle tylko starczy???nie gadaj,a gdzie reszta--kanapy,profesjonalne pudła na karmę,kombinezony itp,itd.... Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 OTO PIEKNY PANICZ :) Ś P I M Y Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 ŚPIMY.....ŚPIMY....ŚPIMY.... PRZEBUDZENIE LWA INNE PRZEBUDZENIE ZNOWU ŚPIMY ILE MOŻNA SIEDZIEĆ NA NA DOGO ??? Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 MOJA NOWA FUNKA :p JA I MOJA OSOBISTA "GEJSZA" NOŚ MNIE BABO...NOŚ... ZABAWY W TUNELU NO BAW SIĘ ... BAW Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 kurde, jak to nie masz czasu do 10? Zawozisz Astiego na 10 rano naczczo. Wracasz do domu, smigasz po dogo, czas szybko leci i ok 18 odbierasz go juz bez jajców :P po co czas? to łącznie 2 godzinki bez dogomanii! :) Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 DALSZY CIĄG TUNELOWANIA COŚ TEN TUNEL DLUUUUUUUUGAŚNY! [URL=http://www.fotosik.pl][/URL Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 A JAK BYM WYGLĄDAŁ Z TAKIMI USZAMI ??? KTO WYPINA TEGO WINA DUMNIACHA..BO MA DOMEK :p TROCHĘ MI SIĘ NUDZIŁO??? ....TO NIE JA TO ONA !!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted February 1, 2010 Author Posted February 1, 2010 TEKLA MA DYPLOM, A ASTI JEST NA PRAKTYKACH ....O CO TU KURNA CHODZI ???? ....JAKIEŚ WAŻNE RZECZY CHYBA ROBIĄ...???BO NA DOGO NIE SIEDZĄ :/ ZWAŻYŁA MNIE TA PRACA TROSZECZKĘ :/ TO JA PÓJDĘ NA DRZEMKĘ, A WY SOBIE PRACUJCIE Quote
Madallena Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 Dobra dosc zdjec (fasjoskie sa :). Czytaj mojego posta z poprzedniej strony! Quote
anita_happy Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 WIDZIAŁAM..WBIŁAŚ SIĘ:p nie pytałam ludków o kastracje...bo nie mam czasu na pilnowanie ascika po operacji..wiesz jak jest u mnie.. jest ok..a nagle krew sie leje bo Asti zrobił cos czego co niepodonało się tEKLI..a ostantio TULA go podgryza..bo juz znalazła sposób jak go dziabnąć, zeby Tekla nie warczała na nią... gryzie go po cichości...idzie i ciap..ugryzła..a on spierdziela.... tu jest mexyk z nimi..i jeszcze ASTI W KOŁNIERZU..o nie..nie przezyje tego 10 lutego mam termin zdania projeku..a jestesmy w czarnym lesie :) Quote
Recommended Posts