mru Posted January 1, 2010 Posted January 1, 2010 KORA *** Kora trafiła do lecznicy po wypadku, znaleziono ją w Zalesiu Górnym. Kiedy widziałam ją dzień po przywiezieniu, leżała nieruchomo... trudno się z resztą dziwić. Unieruchomione miała obie nóżki a jej szczęka była połamana... kilka dni później Kora nadal tak leżała... jakież było nasze zdziwienie, kiedy po kilku kolejnych dniach Kora powitała nas radośnie przy wejściu do lecznicy :) stała już na własnych (na razie trzech) nóżkach :p i machała ogonem Teraz Kora wychodzi już na spacery :) jest radosna i jakby nieświadoma swojego jeszcze nienajlepszego stanu... to niesamowicie wesoła, spragniona człowieka mała sunia! zachowuje się tak, jakby nic jej nie było :) zobaczcie sami, jak ona świetnie sobie radzi... Korę oceniono na około 10 lat, ale zupełnie nie zachowuje się jak staruszka :) Kora przebywa w lecznicy pod Warszawą można ją obejrzeć osobiście codziennie, w dni powszednie nawet do godz. 22! kontakt do opiekunów: 604 129 008 Magda 509 075 051 Paweł [email protected] Kora zostanie wydana po sterylizacji przeprowadzonej na koszt gminy wątek psiaków z lecznicy: bezdomne psiaki z lecznicy w Konstancinie - ranny pitbull! PILNIE TYMCZASY... allegro Kory: http://www.allegro.pl/item876591349_kora_malenstwo_ciezko_doswiadczone_przez_los.html bannerek dla Kory: Quote
mru Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 inne fotki... tak maleńka jest Korusia: Quote
mru Posted January 1, 2010 Author Posted January 1, 2010 [CENTER]tak kochana jest Korusia... :) [video=youtube;iE_FM-rjEFU]http://www.youtube.com/watch?v=iE_FM-rjEFU[/video] [/CENTER] Quote
mru Posted January 2, 2010 Author Posted January 2, 2010 ona też powinna szybko pójść... jest malutka i bardzo miła, kwestia ogłaszania ja ruszę z ogłaszaniem od poniedziałku Quote
mru Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 fajna jest naprawdę :) jakoś niedługo mają zdjąć jej ten kaganiec Quote
malagos Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 a jak sobie radzi zjedzeniem? Samo płynne? Quote
mru Posted January 3, 2010 Author Posted January 3, 2010 z tego co widziałam to je sama takie rozmoczone :) Quote
koosiek Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 10 lat? :-o Myślałam, że to szczenior jest. Quote
mru Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 ja też myślałam, że szczenior :P podobno ma 10... nie wiem, tak zewnętrznie to młodo wygląda, ale jak się przyjrzeć to faktycznie chyba starsza jest Quote
figa33 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 dla Kory http://www.allegro.pl/item876591349_kora_malenstwo_ciezko_doswiadczone_przez_los.html Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Koruniu ! Śliczna Jesteś! A Ciocia Figa cuuudne Allegro Ci zrobiła!:loveu: Quote
mru Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 super! :loveu: figa, dzięki!!! :multi: 88 wyświetleń! :cool3: a była noc ;) Quote
malagos Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A uprzejmie doniosę, ze figa33 ma szczęśliwa rekę do ogłoszeń :) Quote
Talcott Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 A ja - ciiiiii - komu nie fundnę Allegro - ty - hyc w domku!!! tylko ciiii:cool3: Quote
mru Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 dziewczyny - na to właśnie liczę :):):) Quote
Talcott Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Artysta i jego bankier - taka parę tworzymy z Larą - Figuniu - przyłaczysz się???:cool3: Quote
Recommended Posts