Jump to content
Dogomania

starsza malutka Kora po wypadku - pojechała do domu, trzymajcie kciuki :)

Recommended Posts

• Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mru, zabijesz mnie ale.... mam smycz Hena. Tzn nie ja tylko taubi :) do odebrania/umowienia sie z nim :)

Pozyczylismy dla benka Prezesa ... :) sory :)

W zamian za smycz Hen ma piekne zdjecia :):)

ps. nie wiedzialam ze ma watek :P

Posted

eee to chyba jego byla w takim badz razie. Pasowala kolorem do jego obrozy!!! a oni mowili, ze to Hena!!! wyjasnie sprawe, wyjasnie i pociagne do odpowiedzialnosci osoby odpowiedzialne o cale to zamieszanie!

Prezes pojechal na kastracje bo w poniedzielk jedzie do wlasnego domu :):)

A jutro przyjezdza kolejna bernardynka na jego miejsce :)

• 1 month later...
Posted

wieści o Korci :)

Wygląda jakby miała się świetnie. Chodzi już na typowe dla większych suniek długie spacery. Biega bardzo szybko, szczeka na wszystko i wszystkich. Wyraźnie ma ambicje przywódcze. Jest bardzo dzielna. Problemy z siusianiem w zasadzie się skończyły. Tylko czasami coś się jej wymsknie. Uczy się bardzo szybko nowych reguł.

Bardzo lubi się przytulać. Na pewno zadomowiła się już całkowicie. Problemów w zasadzie nie ma. Jedyny to taki który dotyczy również większej suczki, czyli szczekanie na każdy dzwonek do drzwi. Tutaj moje wina, bo ciągle nie mogę wygospodarować czasu na naukę lepszego zachowania, zgodnie ze wskazówkami Pana Pawła.

Zdjęcie mam na razie tylko w komórce.

Życzę dużej liczby udanych adopcji.
Przesyłam pozdrowienia i wyrazy sympatii