Madallena Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 dziewczyny, ile trwa ciaza u suki? moje to sterylizowane, poza tym nigdy nie dopuszczalam... A tutaj INFO o szczeniaku, ktory mial trafic do lecznicy i mial byc wywieziony na gielde, gdzie znalazlby bankowo wspanialy dom :) http://przytulpsa.pl/aktualnosci/php/news.php?fraza=140 Quote
mru Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 no wieści o Dafi dodałam już na jej watek :) http://www.dogomania.pl/threads/177767-DWA-szczeniory-z-Konstancina-on-i-ona-okoA-o-4mcy-domy-na-CITO co do ciąży nie wiem, mam same psy ta ciaża Kory nie była bardzo zaawansowana ale nie było szans, żeby zaszła w lecznicy a poza tym ona dopiero ze 3 tyg temu tam trafiła, czy coś takiego Quote
Madallena Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 mru, zabijesz mnie ale.... mam smycz Hena. Tzn nie ja tylko taubi :) do odebrania/umowienia sie z nim :) Pozyczylismy dla benka Prezesa ... :) sory :) W zamian za smycz Hen ma piekne zdjecia :):) ps. nie wiedzialam ze ma watek :P Quote
mru Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 smycz Hena? hmm byłam pewna, że mu nie zostawiałam żadnej, że chodził na smyczach Beaty ale może źle pamiętam :P Quote
mru Posted January 23, 2010 Author Posted January 23, 2010 wspaniale, że są foty Hena :D a z Preziem co? Quote
Madallena Posted January 23, 2010 Posted January 23, 2010 eee to chyba jego byla w takim badz razie. Pasowala kolorem do jego obrozy!!! a oni mowili, ze to Hena!!! wyjasnie sprawe, wyjasnie i pociagne do odpowiedzialnosci osoby odpowiedzialne o cale to zamieszanie! Prezes pojechal na kastracje bo w poniedzielk jedzie do wlasnego domu :):) A jutro przyjezdza kolejna bernardynka na jego miejsce :) Quote
mru Posted February 24, 2010 Author Posted February 24, 2010 wieści o Korci :) Wygląda jakby miała się świetnie. Chodzi już na typowe dla większych suniek długie spacery. Biega bardzo szybko, szczeka na wszystko i wszystkich. Wyraźnie ma ambicje przywódcze. Jest bardzo dzielna. Problemy z siusianiem w zasadzie się skończyły. Tylko czasami coś się jej wymsknie. Uczy się bardzo szybko nowych reguł. Bardzo lubi się przytulać. Na pewno zadomowiła się już całkowicie. Problemów w zasadzie nie ma. Jedyny to taki który dotyczy również większej suczki, czyli szczekanie na każdy dzwonek do drzwi. Tutaj moje wina, bo ciągle nie mogę wygospodarować czasu na naukę lepszego zachowania, zgodnie ze wskazówkami Pana Pawła. Zdjęcie mam na razie tylko w komórce. Życzę dużej liczby udanych adopcji. Przesyłam pozdrowienia i wyrazy sympatii Quote
Recommended Posts