rodzice Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Nie masz pojecia jak milo to się czyta . Taka pańcia to marzenie kazdego psiaka . Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Super wieści :D :D :D ale Finni ma rozrywki :) Quote
leni356 Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 To prawda, Finniganek trafił do nieba na ziemi :) Miło się czyta takie wieści. I taki mądry nasz kochany Finnigan :iloveyou: Do pełni szczęścia tylko fotek jeszcze :multi: Quote
Andzike Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 leni356 napisał(a): Do pełni szczęścia tylko fotek jeszcze :multi: Się podpisuję :D Quote
Finnigan Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 jak tylko bede miala aprat w rekach to postaram sie pstryknac jakies ladne fotki :) Quote
Finnigan Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 wlasnie dowiedzialam sie ze aparat w naprawie ;( i nie wiadomo kiedy wroci...ale obiecuje ze jak tylko wroci to zrobie fotki Quote
Finnigan Posted March 21, 2010 Posted March 21, 2010 Jest szansa ze bedzie to pod koniec marca. Quote
Andzike Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Finnigan napisał(a):Jest szansa ze bedzie to pod koniec marca. No to czekamy z niecierpliwościa :D Quote
Finnigan Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Tak! Tak! Tak! Wiedzialam ze nam sie uda :) zdalismy egzamin i tylko 8 punktow braklo do wyroznienia :) Dzis z Finim swietujemy :) Co do aparatu to bedzie dopiero w kwietniu :(((( Quote
Andzike Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Finnigan napisał(a):Tak! Tak! Tak! Wiedzialam ze nam sie uda :) zdalismy egzamin i tylko 8 punktow braklo do wyroznienia :) Dzis z Finim swietujemy :) Co do aparatu to bedzie dopiero w kwietniu :(((( No wiecie co !!! :) Takie sukcesy i bez aparatu ??? :D Gratulacje !!!! :D Quote
Finnigan Posted March 25, 2010 Posted March 25, 2010 Dziekujemy :) No niestety bez aparatu ;( Zlosliwosc rzeczy martwych.... Przegladalam nasz watek od poczatku i doczytalam sie jak pisalam o naszej pierwszej nocy ktora spedzilismy razem w lozku. Tak juz zostalo do dzis.Fini sie mocno przytula ale rano budzenie tez mam bo do budzika zaczyna wyc pieknie jak prawdziwy wilk :) Quote
leni356 Posted March 25, 2010 Author Posted March 25, 2010 Fini mądralek jest to i egzamin świetnie zdał :) Nie mogło być inaczej. No z łóżkiem też było do przewidzenia, ale z wyciem to daje nieźle :evil_lol: Quote
magda z. Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 Gratuluję takiego wyniku:) Pobudka też warto pochwały - przy takim pomocniku niema szans na zaspanie. Quote
Finnigan Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Razem z Finim zyczymy Wam Wesolych Swiat i wszystkiego dobrego :) Chcialam zrobic jakas kartke swiateczna z nami no ale niestety obecnie aparatu brak. Quote
Finnigan Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Fini z okazji Swiat dostal piszczacego kurczaka i go bostwi. Quote
zuziaM Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Dziekujemy za zyczenia i mnostwo calusow dla Finniganka !!!!! Quote
Finnigan Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Nie odzywaliśmy się specjalnie bo nic się nie działo jak na razie. Finiak ostatnio poszkodowany jest bo pancia ma zapalenie oskrzeli i z domu nosa wychylić nie może :( Więc jedyna nasza rozrywka to klikanie w domu i zabawa zabawkami. Napisze może jakie mamy plany na wakację. U nas w domu nie ma żadnych wakacji bez psiaków. W tym roku robimy różne ciekawe rzeczy min. jeden tydzień w lipcu pracujemy z Finim z trudną młodzieżą. Natomiast druga część wakacji będzie bardziej dla psa.Jedziemy na obóz z Akademią Psa Pracującego z Poznania. Ja osobiście byłam tam w tamtym roku ale niestety bez psiaka. Na obozie bawiamy się w tropienie,klikanie i ogólne posłuszeństwo. Nieopodal jest cudne jezioro gdzie można nurkować z psiakiem ;) Oboje nie możemy się doczekać wakacji. Pozdrawiamy. Quote
Andzike Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Wow, to naprawdę super wakacje Wam się szykują !!! Tylko pozazdrościć :) Powrotu do zdrówka życzę i nieśmiało domagam się zdjęć ;) Quote
rodzice Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Rany a ja jestem z Poznania i nic nie wiem ? Podaj mi moze jakies szczególy ? Quote
kora78 Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 kochany psiak, ale dostał życie :D hehe teraz prosze o małą pomoc u innej suni http://www.dogomania.pl/threads/185431-Energiczna-Heidi-po-przejściach-prosi-o-grosik-na-hotel?p=14667550#post14667550 zapraszam na wątek suni zabranej na dt i znów porzuconej. nie dajmy jej wrócić do schronu, zbieramy na tabiutki hotelik. ak niewiele potrzeba! teraz sunia śpi u mnie w ogrodzie pod stołem Quote
Finnigan Posted May 14, 2010 Posted May 14, 2010 Rodzice, to jest taki obóz z psiakami.Tak jak napisałam byłam w tamtym roku. Naprawdę super! Bawiłam się świetnie i wyniosłam dużo wiedzy. Może podam ci linka poprostu: http://www.psiaakademia.com/ Tam jest napisane wszystko. Quote
leni356 Posted June 13, 2010 Author Posted June 13, 2010 Halo halo, co u Finiusia słychać? :loveu: Quote
Recommended Posts