Kana Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 A jakbyśmy takie drzwi ukradly i sprzedaly ? Dochód oczywiście na psiaki :D A u mnie kolejna tragedia.. Ja nie rozumiem skąd tyle braku milości w ludziach i pomocy w chorym zwierzęciu.... Quote
Awit Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Wisienko przytyj dziewczynko, aż serce boli gdy patrzy człowiek na Twe chudziutkie ciałeczko Quote
Kana Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dziewczyny jak moja immienczka? ( Mam podobne nazwisko :P ) Miala jakieś badania szczegółowe? Tyje ? Wychodzi na spacerki? Quote
Fiks Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jeśli dziś będzie czas to weźmiemy Wisienkę na spacer i zrobimy nowe fotki. Quote
Fiks Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ............................................. Quote
Kana Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ale cudeńko :D I jaki kubraczek :D A obróźkaa mmmm :) Quote
Ewa i flatki Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Strasznie chuda, ale dojdzie do siebie i pójdzie do cudownego domku:) Quote
Havanka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Wisienko, jesteś straszną chudzinką, ale jesteś już wolna i bezpieczna ! Na pewno już niedługo twoje ciałko się zaokrągli i oczarujesz jeszcze niejednego. Twoja Pani ma włosy tego samego koloru co ty ! Quote
pinkmoon Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 Wisienka jest przemiła, skąd w krzywdzonych psa tyle zaufania i miłości do ludzi... Quote
Piromanka Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 pinkmoon napisał(a):Wisienka jest przemiła, skąd w krzywdzonych psa tyle zaufania i miłości do ludzi... To fenomen, którego nie mogę zrozumieć! Quote
pinkmoon Posted January 13, 2010 Author Posted January 13, 2010 O Wisience można przeczytać w Aktualnościach na stronie przytuliska: http://schronisko-dabrowka.pl/ Quote
Javena Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 Co słychac u Wisienki??? Jakaś cisza taka tutaj. Quote
pinkmoon Posted February 7, 2010 Author Posted February 7, 2010 Wisienka nabiera ciałka powoli :) Ma szczęście, w przytulisku nadal mieszka w wewnętrznym, ogrzewanym pomieszczeniu. Zawsze do niej zaglądam chociaż na chwilę, kiedy jestem w schronisku; następnym razem gdy ją odwiedzę, porobimy zdjęcia. Nie jest już szkieletorem, wiadomo oczywiście że do zdrowego wyglądu zadbanego psa jeszcze sporo brakuje, ale widać już dużą poprawę. Nie straciła swojego przekochanego charakteru, ale nadal boi się mężczyzn. Co do byłych właścicieli, sprawa została już zgłoszona do prokuratury. Quote
Igiełka Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Miło się czyta takie dobre wieści -Wisienka nabiera ciałka-bardzo się cieszę. Pinkmoon no nic tylko Ci pozazdrościć że możesz pobyć tak blisko wspaniałej suczki jaką jest Wisienka. Nie mogę się już doczekać na zdjęcia ślicznotki.:lol: Quote
Javena Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dziekujemy za wiadomosci. Czekamy na fotki. Quote
Javena Posted February 7, 2010 Posted February 7, 2010 Dziekujemy za wiadomosci. Czekamy na fotki.;) Quote
pinkmoon Posted March 27, 2010 Author Posted March 27, 2010 Spójrzcie jak Wisienka wypiękniała! http://www.youtube.com/watch?v=Ko3paIrmu6c&feature=channel ma coś z maliny, czy mi się zdaje? :cool3: Quote
Igiełka Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Pinkmoon rzeczywiście ślicznotka z tej Kochanej Wisienki a jaki wzorcowy aport- wspaniale odżyła- bawi się pięknie jest wpatrzona w człowieka.Mądra i wierna sunia. Nic Ci się nie wydaje pewnie że tak i to jeszcze jak bardzo.:lol::lol: Quote
Fiks Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 A Wisienka dzisiaj mnie obszczekała :placz::evil_lol: Quote
Recommended Posts