kosu32 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Start po Borysa-niedziela godzina 9.00. pod mieszkaniem NiJaSe. Będziemy jechać moim czerwonym "porche" wypachanym na maxa (cała 4-osobowa, kobitkowa ekipa - w tym znajoma NiJaSe która jedzie zobaczyć swoją przyszłą podopieczną Dzidzię). Mamy też zaproszenie do [B]Agmarka[/B] - zobaczymy czy uda nam się to wszystko pogodzić, bo chcemy jeszcze podjechać z Borysem do weta. Quote
NiJaSe Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 :D:D no akcja sie szyjuje Agmarek drżyj ;p [COLOR=Red][B]kurde pomozcie mi w jakis sposob te stadionowce zaczac ogarniac [url]http://www.dogomania.pl/threads/179608-Alarm-Wawa-Sunia-za-tm-co-czeka-pozostal*****-Psiaki-spod-stadionu[/url][/B][/COLOR] Quote
kosu32 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Nikus']Kosu gdzie jest numer konta? :mad::mad::mad:[/QUOTE] [B]Nikus[/B] Będzie-będzie. Wieczorem się tym zajmę, bo teraz jestem w pracy. Quote
kosu32 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='NiJaSe']:D:D no akcja sie szyjuje Agmarek drżyj ;p [COLOR=Red][B]kurde pomozcie mi w jakis sposob te stadionowce zaczac ogarniac [url]http://www.dogomania.pl/threads/179608-Alarm-Wawa-Sunia-za-tm-co-czeka-pozostal*****-Psiaki-spod-stadionu[/url][/B][/COLOR][/QUOTE] Oj, będzie się działo ... :) Quote
Agmarek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [B]Już nie mogę się doczekać ! ! ! :bigcool::knajpa::laugh2_2: Publika szaleje :sweetCyb::ghost_2:[/B] Quote
kosu32 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Agmarek'][B]Już nie mogę się doczekać ! ! ! :bigcool::knajpa::laugh2_2:[/B] [B]Publika szaleje :sweetCyb::ghost_2:[/B][/QUOTE] [B][U]W wersji polskiej:[/U][/B] joł, joł, joł...joł dy mader faker łąka and ewry bady kombinerki :) Quote
Agmarek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='kosu32'][B][U]W wersji polskiej:[/U][/B] joł, joł, joł...joł dy mader faker łąka and ewry bady kombinerki :)[/QUOTE] jes jes jes. zapomniałaś wspomnieć że będzie taki hardkor że sąsiedzi zaczną mnie omijać barrrdzo szerokim łukiem :hand: wystarczy że Niyasek wysiądzie z samochodu, z przyzwyczajenia zawoła Niye i będzie pozamiatane :happy1: Quote
Agmarek Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='NiJaSe']wa mac nooo ekran przez was zaplulam :D:D:D[/QUOTE] No wiesz...jeśli ćwiczysz już plucie to radzę Ci robić to na odległość, bo nie to żebym miała coś przeciwko opluwaniu sąsiadów, ale oni naprawdę już obchodzą mnie barrrdzo szerokim łukiem :roll: Chyba czują że szykuje się wizyta dogomaniaków :evil_lol: I proszę Cię nie pluj już chociaż na lapitopa, bo jaśnie pani księżna Lady nie będzie mogła się przeglądać w brudnym monitorze :watpliwy: Quote
Awit Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 To w niedzielę Borys zaczyna urzędowanie na grochowie? Aż się do parku przejdę z pannami, może go przypadkiem spotkam któregoś dnia Quote
kosu32 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 [quote name='Awit']To w niedzielę Borys zaczyna urzędowanie na grochowie? Aż się do parku przejdę z pannami, może go przypadkiem spotkam któregoś dnia[/QUOTE] Tak kochana :) [B]Borys[/B] od nadchodzącej niedzieli zmienia miejsce pobytu :) Jutro się szykujemy do wyjazdu, by w niedzielę z rana zawitać po Niego w schronisku w Celestynowie :) Muszę jeszcze przygotować niezbędną listę spraw do załatwienia i lecimy po "uroczego" brzydala :) Quote
tanitka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 ho, ho chyba tez się wybiorę, zeby Was w tej akcji zobaczyć na żywo! ;) Quote
NiJaSe Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Kosu zrob miejsce w bagazniku na gadzety do Celestynowa :D Quote
kosu32 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='NiJaSe']Kosu zrob miejsce w bagazniku na gadzety do Celestynowa :D[/QUOTE] Postaram się, choc nie będzie to proste :) [B]NiJaSe [/B]- start jutro o [B]9.00[/B]. rano u Ciebie koło domu (parking przy pubie) Quote
kosu32 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='tanitka']ho, ho chyba tez się wybiorę, zeby Was w tej akcji zobaczyć na żywo! ;)[/QUOTE] [B]tanitko[/B] Zapraszamy :) Zgodnie z planem powinnyśmy tam być po godzinie 10.00. Quote
Agmarek Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Czekam na telefon :multi: tylko jak zwykle co niedziela nie ma mnie 12-13 Quote
kosu32 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='Agmarek']Czekam na telefon :multi: tylko jak zwykle co niedziela nie ma mnie 12-13[/QUOTE] [B]Aga[/B] Przypomnij się nam telefonem koło 10.40. Postaramy się wpaść do Ciebie na krótką chwilę. Quote
NiJaSe Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Kosu stan lepiej pod moim oknem , bo nie bede tych tobolow targac przez ulice , ciekawe czy to sie wogole zmiesci bo wyglada pokaznie :/ Quote
kosu32 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='NiJaSe']Kosu stan lepiej pod moim oknem , bo nie bede tych tobolow targac przez ulice , ciekawe czy to sie wogole zmiesci bo wyglada pokaznie :/[/QUOTE] Spoko-coś się wymyśli. Najwyżej będziemy wyglądać jak mały tir (czytaj ciągnik siodłowy z naczepą-to takie zboczenie zawodowe) wypchany na maxa rzeczami na handel. Quote
tanitka Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 dziewczyny trzymam za Was i za Borysa dziś kciuki :) Quote
asinek5 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 czesc tu Asia ....Borys juz u mnie , wykapany i nakarmiony reszta relacji potem :) Quote
kosu32 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 [B]Borys[/B] już na DT u Asi. Krótką relację i zdjęcia dorzucę później :) Quote
Recommended Posts