Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja mam sporo do nauki, na jutro polski, fizyka, rachunkowość, potem jeszcze prawo, TI, chemia :shake: najgorzej będzie z fizyką, bo dla mnie to kompletnie czarna magia :D nic nie rozumiem z tego co nauczycielka tłumaczy

dasz radę z tym wszystkim, tylko trochę chęci trzeba ;)

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='dagaa111']ja mam sporo do nauki, na jutro polski, fizyka, rachunkowość, potem jeszcze prawo, TI, chemia :shake: najgorzej będzie z fizyką, bo dla mnie to kompletnie czarna magia :D nic nie rozumiem z tego co nauczycielka tłumaczy

dasz radę z tym wszystkim, tylko trochę chęci trzeba ;)[/QUOTE]

Oj, chęci to mi brakuje. Na jutro nic nie musiałam się uczyć, w sumie mogłam z fizyki, ale kij w to. Nie mam dzisiaj ochoty na nic. Jestem jakaś taka... nie do życia (?). Ale teraz ucze się, uczę z tej matmy, jutro wezme ksiązke do szkoły to i na przerwach się poucze i jutro jak wrócę ze szkoły.

Eh. Nie mam na nic sił. :(

Posted

Ja mam tak:
Matma prosta -> nie uczę się
Historia -> pamiętam z klecji
geografia -> pamiętam troszkę możę mnie nie spyta
polski -> luzik
fizyka -> luz
z reszty mam nadzieje że będe miał szczescie :diabloti:

A najgorzej to mi idzie z W-F nigdy nie miałem 5 :(

Posted

A bym zapomniał. GG obecnie nie mam. Ale mam tela z Heyah jeśli ty też to dam ci na pw. Chociaż jeśli masz z czegoś innego to i tak ci mogę dać,ale wstedy niębedę wiecznie odpisywał :p

Posted

[quote name='przeszlus']Ja mam tak:
Matma prosta -> nie uczę się
Historia -> pamiętam z klecji
geografia -> pamiętam troszkę możę mnie nie spyta
polski -> luzik
fizyka -> luz
z reszty mam nadzieje że będe miał szczescie :diabloti:

A najgorzej to mi idzie z W-F nigdy nie miałem 5 :([/QUOTE]

Ja matmy nie umiem i nie rozumiem! :roll: Historia? Proste. :loveu: Geografia - nie mów mi! Nie umiem i nie rozumiem. :shake: Polski :loveu::loveu::loveu:

A jutro mam :
angielski :roll:
wf :roll::roll::roll::mad::mad:
fizyka ;)
religia :lol:
plastyka
muzyka

Co do wf - średnio mi idzie. :roll: Ale mam dwie czy trzy piątki w wf. :crazyeye: :lol:

[quote name='przeszlus']A bym zapomniał. GG obecnie nie mam. Ale mam tela z Heyah jeśli ty też to dam ci na pw. Chociaż jeśli masz z czegoś innego to i tak ci mogę dać,ale wstedy niębedę wiecznie odpisywał :p[/QUOTE]

To załóż gg! ;) Możesz dać, mam z plusa, ale czasem coś ci tam napisze :P

Posted

[quote name='deer_1987']No to powodzenia w nauce :razz:[/QUOTE]

A dziękuję, przyda się. :D
Właśnie próbuje się uczyć matmy i dziwne - ale z ksiązki koleżanki korepetycje matematyka do klasy 6 - coś rozumiem, a nie z ksiązki do klasy I gimnazjum czy zeszytu oO

Posted

dobre, najlepsze
z wiekiem miło się je wspomina.

chociaż teraz jak tak czytam wasze wypowiedzi to stwierdzam, że ja chyba po prostu bardziej lajtowo podchodziłam do szkoły. Poza tym jestem umysłem ścisłym i matma, chemia czy fizyka jakos same mi do głowy wchodziły a na innych przedmiotach można było pościemniać;)

Posted

A widzisz u mnie to jest tak:

matma, polski - umiem, a nawet jeśli nie to coś wymyślę :D
fizyka, chemia, geografia - uczę się tylko na klasówki, nie pytają nas ;)
biologia, historia - staram się uczyć w miarę na bieżąco, ale mi to nie wychodzi :D
Z resztą ja jestem zdania, że przecież mam jeszcze kropki, przecież mogę się pouczyć na jakiejś lekcji, przecież mogę ściągnąć na przerwie :D

Ale w pierwszej gimnazjum to nie jest tak strasznie trudno, dochodzą nowe przedmioty, materiał wydaje siętrudny, ale w drugim półroczu jest lepiej :) Mi na koniec pierwszej gimnazjum zabrakło 0.02 do nagrody :D
Ale pewnie i tak by mi jej nie dali, za moja zachowanie, chociaż na koniec miałam 5, ale na półrocze...
No dobra nie będę przynudzać ;)

Posted

[quote name='Sylwia K']dobre, najlepsze
z wiekiem miło się je wspomina.

chociaż teraz jak tak czytam wasze wypowiedzi to stwierdzam, że ja chyba po prostu bardziej lajtowo podchodziłam do szkoły. Poza tym jestem umysłem ścisłym i matma, chemia czy fizyka jakos same mi do głowy wchodziły a na innych przedmiotach można było pościemniać;)[/QUOTE]

Chociaż jest teraz dużo nauki z chęcią chodzę do szkoły, chętniej niż w podstawówce. Powód? Świetna klasa, świetny znajomi. :lol:

[quote name='Paula03']A widzisz u mnie to jest tak:

matma, polski - umiem, a nawet jeśli nie to coś wymyślę :D
fizyka, chemia, geografia - uczę się tylko na klasówki, nie pytają nas ;)
biologia, historia - staram się uczyć w miarę na bieżąco, ale mi to nie wychodzi :D
Z resztą ja jestem zdania, że przecież mam jeszcze kropki, przecież mogę się pouczyć na jakiejś lekcji, przecież mogę ściągnąć na przerwie :D

Ale w pierwszej gimnazjum to nie jest tak strasznie trudno, dochodzą nowe przedmioty, materiał wydaje siętrudny, ale w drugim półroczu jest lepiej :) Mi na koniec pierwszej gimnazjum zabrakło 0.02 do nagrody :D
Ale pewnie i tak by mi jej nie dali, za moja zachowanie, chociaż na koniec miałam 5, ale na półrocze...
No dobra nie będę przynudzać ;)[/QUOTE]

Nie przynudzasz :razz:

[quote name='Asiaczek']To co? Dzisiaj odpoczynek, a jutro znowu do książek...?

Pzdr.[/QUOTE]

Nie wiem czy się dzisiaj dużo pouczę znająć moje lenistwo. :lol: Ale napewno coś z matmy się pouczę i lekcje zrobię, bo wczoraj nic mi się nie chciało...

[quote name='Sylwia K']nie przynudzasz, opowiadaj[/QUOTE]

;)

Posted

Ja Cię geografii w nocy na gg uczę, a Ty mówisz że nie umiesz :diabloti:

Może lepiej nie będę wymieniać moich 18 przedmiotów z których muszę się uczyć na każdą lekcję, bo nigdy nie wiadomo kiedy kartkówka albo pytanie :P

Posted

[quote name='LadyK']Ja Cię geografii w nocy na gg uczę, a Ty mówisz że nie umiesz :diabloti:

Może lepiej nie będę wymieniać moich 18 przedmiotów z których muszę się uczyć na każdą lekcję, bo nigdy nie wiadomo kiedy kartkówka albo pytanie :P[/QUOTE]

No, ale poprawiłam xd Więcej na gg :D

Ty, mnie kobieto nie strasz. :P :loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Cikawe, jak tam Ciapkowej. w tymtygodniu w szkole pójdzie...:)

Pzdr.[/QUOTE]

Oj, bardzo ciekawe. :lol:
Pochwalę się (w sumie nie ma czym... :roll: ), że poprawiłam sprawdzian z matematyki z 1 na 2 :lol: i z odpowiedzi z historii dostałam 3+. :cool3: Dzisiaj pisaliśmy sprawdzian z [U]Opowieści Wigilijnej[/U] ciekawe czy będzie dwóóóója :evil_lol:

Jutro mam na trzecią lekcję, więc się wyśpię. :loveu::loveu::loveu:

[quote name='przeszlus']Jak Cię Kaś nauczy to [B][U]zatkasz[/U] nauczyciela[/B] ;)
Mi też by się przydało :p[/QUOTE]

Napewno, tylko czy w negatywnym tego słowa znaczeniu? :lol:

Posted

Heh przecież Kasia cie uczy to pewnie wiesz :lol:

Moja najgorsza ocena z matmy to +3 mam trzy 4 i dwie 5 :p
Najgorzej to mam z chemii i geografi :p
Z chemi mi wychodzi 2 więc muszę się wziąśc w garść bo się rodzice załamią :)
a z geografii wychodzi mi 2,6 to w sumie nie jest tak źle jak na nasz poziom :lol:

A najlepiej to idzie mi z fizyki i biologii :)

A teraz ty się pochwal jak tam u ciebie :)

Posted

[quote name='przeszlus']Heh przecież Kasia cie uczy to pewnie wiesz :lol:

Moja najgorsza ocena z matmy to +3 mam trzy 4 i dwie 5 :p
Najgorzej to mam z chemii i geografi :p
Z chemi mi wychodzi 2 więc muszę się wziąśc w garść bo się rodzice załamią :)
a z geografii wychodzi mi 2,6 to w sumie nie jest tak źle jak na nasz poziom :lol:

A najlepiej to idzie mi z fizyki i biologii :)

A teraz ty się pochwal jak tam u ciebie :)[/QUOTE]

ooo jaa :O

U mnie najgorzej z informatyki (nie dziwcie się, proszę), matematyki, chemi, geografii,wosu i tyle xD

Naaaajlepiej z polskiego, religi, muzyki, plastyki :D

Średnio z wf, fizyki, biologi, historii, niemca i ang :D

Zagrożen brak. :multi:

Posted

[quote name='Ciapkowa.']ooo jaa :O

U mnie najgorzej z informatyki (nie dziwcie się, proszę), matematyki, chemi, geografii,wosu i tyle xD

Naaaajlepiej z polskiego, religi, muzyki, plastyki :D

Średnio z wf, fizyki, biologi, historii, niemca i ang :D

[B]Zagrożen brak.[/B] :multi:[/QUOTE]
Dobre wieści:)

[B]Przeszlus [/B]- a Ty się weź za te 2 przedmioty...

Pzdr.

Posted

Cześć Ciapkowa :D

ło matko, nie macie innych tematów niż szkoła:eviltong: chociaż dzisiaj to ja sobie mogę, jutro nie idę :diabloti: bo kobita od polskiego chora, pp odwołane, więc gdzie ja będę jechać na majcę, dwa wfy i zastępstwo.. jeszcze dojeżdżać muszę z 1,5h o tej porze więc ja dziękuję, zostaję. chociaż się wyśpię :cool3:
zagrożeń też nie mam ! :multi: nawet dopa chyba nie będzie, chyba że chemiczka się nade mną nie zlituje, to może być gorzej :evil_lol: ale kij z chemią, do niczego mi toto nie przydatne ^^

dobranoc xd

Posted

[quote name='Ciapkowa.']
Nie przynudzasz :razz:
[/QUOTE]

Wiesz teraz to już nudna i cieszę się nieaktualna historia :D
W pierwszej gimnazjum na półrocze miałam zachowanie nieodpowiednie, bo dostałam naganę(na szczęście tylko przed klasą) :D
Byłam pierwszą dziewczyną w klasie i fajnie, że nie ostatnią, które miały naganę ;)
Na koniec roku dostałam zachowanie bardzo dobre i dzisiaj już nikt o tym nie pamięta, z czego się niezmiernie cieszę ;)

A co do szkoły to też nie mam żadnych zagrożeń, ani dwói, mam kilka trójek za to ;)