Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

limonka97 napisał(a):
tak się można uczyć jak masz psa bardzo grzecznego, wiesz że sobie nie znajdzie 'ciekawego' zajęcia jak go spuścisz z oczu i spokojnie sobie można przysiąść i się uczyć ;) ale nie zawsze tak można, choć to napewno fajnie. wole tego z Diuną nie próbować :D

Dokładnie. ;) Ja tak samo - wolę nie próbować.

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

pamiętam, że zanim miałam psa i niby o tych psach czytałam ale byłam mało poinformowana to sobie wyobrażałam że pójdę do parku czy na jakieś pole usiąde na ławce/trawie i będę sobie czytała książkę a psiak będzie BEZ smyczy albo obok mnie leżał albo sobie spokojnie dreptał w odległości 10 metrów, wąchał zapaszki itd. Marzenie ściętej głowy :D

Posted

limonka97 napisał(a):
pamiętam, że zanim miałam psa i niby o tych psach czytałam ale byłam mało poinformowana to sobie wyobrażałam że pójdę do parku czy na jakieś pole usiąde na ławce/trawie i będę sobie czytała książkę a psiak będzie BEZ smyczy albo obok mnie leżał albo sobie spokojnie dreptał w odległości 10 metrów, wąchał zapaszki itd. Marzenie ściętej głowy :D

haha, też kiedyś sobie tak wyobrażałam posiadanie, spacery z psem. :D

Posted

przeszlus napisał(a):
Tak bo wieśnioki sobie myslą że spacer z zeszytem to tragedia.Nawet nie chce tego komentować ale jednak...
Sobie myślicie że nie wchodzi,ale mnie to interesuje i \łatwiej sięuczysz,rób jak chcesz,mnie to tak strasznie intereuje żenie wiem.

Hahaha, przeczytaj sobie jeszcze raz co napisałeś :grin:

Posted

Paula03 napisał(a):
Gratuluję piąteczki z fizyki ;)

Ja w pierwszej klasie na koniec miałam piątkę, bo miałam z takim starym facetem i on postawił mi piątkę choć wychodziła mi czwórka :D A teraz to się cieszę z trójek :D
Ogólnie to ja fizyki nie lubię zbytnio :)

ja też dostałam w pierwszej klasie piątkę mimo że czwórka wychodziła :D w gimnazjum w miarę lubiałam fizykę, nie było tak źle, ale teraz to jest masakra. Jak na razie na semest wychodzi mi 2, babka kompletnie nie potrafi tłumaczyć, a do tego ma takie kryteria oceniania że tego się nie da przeskoczyć

a tak wgl wy tu gadu gadu a zdjęć Ciapka nie ma :eviltong:

Posted

Daga & Maks napisał(a):
ja też dostałam w pierwszej klasie piątkę mimo że czwórka wychodziła :D w gimnazjum w miarę lubiałam fizykę, nie było tak źle, ale teraz to jest masakra. Jak na razie na semest wychodzi mi 2, babka kompletnie nie potrafi tłumaczyć, a do tego ma takie kryteria oceniania że tego się nie da przeskoczyć

a tak wgl wy tu gadu gadu a zdjęć Ciapka nie ma :eviltong:

Hahaha! :evil_lol:

Asiaczek napisał(a):
Fakt. Parę fotek Ciaputka by się przydało...:)

Pzdr.

A myślalam, ze dam rade ukryć, że zdjęc Ciapka brak! :placz: :mad::mad::mad:
Może w weekend coś 'wykombinuje' i zdjęcia dodam. Ale nie wiem, bo przez tydzień muszę chodzić na "misje", tzn. takie msze, czy cos, żeby zaliczyć. :roll: I dochodzi kuuuupe nauki + zadania. :shake: :shake: :shake:

Posted

LadyK napisał(a):
Skończysz gimnazjum to dopiero się zacznie nauka ;)

Cicho siedź! :loveu:

przeszlus napisał(a):
6 po niemiecku o_O
A to na pewno tam jest taki system oceniania ? Ja myślałem że w Rosji i Ukrainie.
Albo poczekaj do III gim. :p

Tak, napewno. Pani z niemieckiego nam mówiła, że w niemczech 6 = 1 itd. ;)

Posted

LadyK napisał(a):
Skończysz gimnazjum to dopiero się zacznie nauka ;)

Pójdzie na studia to też. :P

Co do nauki to głupi stwór - z większości przedmiotów ma się to samo co w eks latach nauki, tylko, że rozszerzone, tak, czy siak - i tak to się zapomina, u mnie najczęściej po krótkim czasie. xd

Posted

BullWest napisał(a):
A mi się zawsze wysawało, że 3 x Z
to:
- zakuć
- ZDAĆ
- zapomnieć

A to zalezy, jaki to egazmin. Jak ja studiowałam, to egzaminy generalnie były pisemne. A w sumie to chodzi o ZDANIE, to prawda:)

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
3xZ:
- zakuć
- zapisać
- zapomnieć:)

Nie ukrywam, że parę razy w zyciu stosowałam tę zasadę. Materiału do opanowania było zbyt dużo, nie dawałam rady...

Pzdr.

BullWest napisał(a):
A mi się zawsze wysawało, że 3 x Z
to:
- zakuć
- ZDAĆ
- zapomnieć

Haa! :diabloti: Fajna zasada. :D Może ja nie raz zastosuje. :evil_lol::evil_lol:

limonka97 napisał(a):
co do drugiej zasady, jeszcze sie mówi 'zdać' ;)
doczekamy się jakiś zdjęć? :)

edit: jej, długo pisałam tego posta i nie zauważyłam odpowiedzi. ;)

póki co nie. :lol: