Ciapkowa. Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a):Mnie podoba się ta ierwsza... O, ta: http://lh4.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TPekcRfzPPI/AAAAAAAAD5Y/7js6E_j-wFw/s512/P02-12-10_09.11%5B1%5D.jpg Pzdr. Mi też podoba się ta fotka. :loveu: Dziękuję. :multi: :loveu: Chantell napisał(a):witamy ^^ śliczny Ciaap :D Kogo to me oczy widzą? :diabloti: Witamy ^^ Dzięki. :loveu: Asiaczek napisał(a):Ooooo, nowy tytuł:) Pzdr. Nowa 'pora roku' to i nowy tytuł. :eviltong: Quote
LadyK Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 http://lh4.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TPekcRfzPPI/AAAAAAAAD5Y/7js6E_j-wFw/s512/P02-12-10_09.11%5B1%5D.jpg mało śniegu macie :P Quote
Asiaczek Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 GaBi12 napisał(a): Nowa 'pora roku' to i nowy tytuł. :eviltong: A wiesz, że ja jakoś nie myslę o zmianie tytułu przy zmianie pory roku.. Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted December 3, 2010 Author Posted December 3, 2010 Asiaczek napisał(a):A wiesz, że ja jakoś nie myslę o zmianie tytułu przy zmianie pory roku.. Pzdr. No wiem, ale jakoś potrzebowałam 'zmiany' ;) Kasia, no mało, mało. :( Quote
Ciapkowa. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 deer_1987 napisał(a):Ja czekam na wiecej zimowych :razz: Narazie tyle, bo mam zawalone wszystko. :/ Dzisiaj - uczę się, robie zadania Jutro - kościół, uczę się Poniedziałek - wycieczka i wracam wieczorem, ok.18. Wtorek - bede się uczyć na matme i koncze o 15 Środa - bede się uczyć na fizyke, koncze o 15 Czwartek - bede sie uczyc na matme,historie i niemiecki Piątek - Wracam po 13 i MOŻE pójdę na spacer Albo w weekend. Ale nic nie obiecuje. :P Quote
LadyK Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Łoo kobieto, to ja nie chcę nawet myśleć co będzie jak do średniej szkoły pójdziesz :D chyba spać nie będziesz w nocy bo się nie wyrobisz xD Quote
Asiaczek Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 GaBi12 napisał(a):Narazie tyle, bo mam zawalone wszystko. :/ Dzisiaj - uczę się, robie zadania Jutro - kościół, uczę się Poniedziałek - wycieczka i wracam wieczorem, ok.18. Wtorek - bede się uczyć na matme i koncze o 15 Środa - bede się uczyć na fizyke, koncze o 15 Czwartek - bede sie uczyc na matme,historie i niemiecki Piątek - Wracam po 13 i MOŻE pójdę na spacer Albo w weekend. Ale nic nie obiecuje. :P Nie ma to jak dobrze ułozony plan. I świadomość posiadanie rzeczonego planu...;) Pzdr. Quote
przeszlus Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Kobieto jaka ty zorganizowana i pracowita jesteś o_O :loveu: Ja mam tak : wracam o 15 udaję żę się uczę,idę wybiegać Maxa,potem chwile na dogo i śpie. Ja się nigdy nie ucze,ale trzeba w koncu bo koniec semstru sie zbliża ^^ Quote
Paula03 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Ja to i tak bym pewnie tego planu nie zrealizowała :D U mnie z nauką jest mniej więcej tak, otwieram książkę, patrzę i sobie myślę, ee pouczę się w szkole :D Ale i tak tego nie robię ;) Uczę się tylko wtedy jeśli wiem, że to będzie jakaś trudna ważna klasówka :) Quote
Ciapkowa. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 LadyK napisał(a):Łoo kobieto, to ja nie chcę nawet myśleć co będzie jak do średniej szkoły pójdziesz :D chyba spać nie będziesz w nocy bo się nie wyrobisz xD Cicho siedź! :lol: A i dziękuję za zadanie z geografii! :lol: :loveu: Asiaczek napisał(a):Nie ma to jak dobrze ułozony plan. I świadomość posiadanie rzeczonego planu...;) Pzdr. Jeszcze, żeby była chęć zrealizowania go całego. :diabloti: deer_1987 napisał(a):No to zajeta jestes :razz: Haha, bardzo. :roll: :lol: przeszlus napisał(a):Kobieto jaka ty zorganizowana i pracowita jesteś o_O :loveu: Ja mam tak : wracam o 15 udaję żę się uczę,idę wybiegać Maxa,potem chwile na dogo i śpie. Ja się nigdy nie ucze,ale trzeba w koncu bo koniec semstru sie zbliża ^^ Ohh, trzeba się wziąść do nauki. :roll: Ja pracowita? Buhaha, ja jestem leeeń. :lol: Asiaczek napisał(a):Szczery do bólu, co;) Pzdr. :diabloti: Paula03 napisał(a):Ja to i tak bym pewnie tego planu nie zrealizowała :D U mnie z nauką jest mniej więcej tak, otwieram książkę, patrzę i sobie myślę, ee pouczę się w szkole :D Ale i tak tego nie robię ;) Uczę się tylko wtedy jeśli wiem, że to będzie jakaś trudna ważna klasówka :) Trzeba się wziąść za siebie, spróbuje ten plan cały zrealizowac ;) Quote
BullWest Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Oj przesadzasz chyba, nie za dużo tej nauki?:P Ciaposław śliczny:) Quote
Ciapkowa. Posted December 4, 2010 Author Posted December 4, 2010 BullWest napisał(a):Oj przesadzasz chyba, nie za dużo tej nauki?:P Ciaposław śliczny:) No może nie jest tak dużo, ale jak kończe o 15 i muszę jeszcze zrobić lekcje i się pouczyć... Wejdź na GG. :P Quote
Asiaczek Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Podejrzewam, że wszyscy tak mieli, jak chodzili do szkoły... Pzdr. Quote
Czarnulka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 [url]http://lh4.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TPekcRfzPPI/AAAAAAAAD5Y/7js6E_j-wFw/s512/P02-12-10_09.11%5B1%5D.jpg[/url] łaaadnie:D Quote
Ciapkowa. Posted December 5, 2010 Author Posted December 5, 2010 [quote name='Asiaczek']Podejrzewam, że wszyscy tak mieli, jak chodzili do szkoły... Pzdr.[/QUOTE] No taak. ;) [quote name='Czarnulka'][url]http://lh4.ggpht.com/_lKbYy7e16P0/TPekcRfzPPI/AAAAAAAAD5Y/7js6E_j-wFw/s512/P02-12-10_09.11%5B1%5D.jpg[/url] łaaadnie:D[/QUOTE] Dzięki. :loveu: Quote
Daga&Maks Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='Ciapkowa.']Narazie tyle, bo mam zawalone wszystko. :/ [B]Dzisiaj[/B] - uczę się, robie zadania [B]Jutro[/B] - kościół, uczę się [B]Poniedziałek[/B] - wycieczka i wracam wieczorem, ok.18. [B]Wtorek [/B]- bede się uczyć na matme i koncze o 15 [B]Środa - [/B]bede się uczyć na fizyke, koncze o 15 [B]Czwartek - [/B]bede sie uczyc na matme,historie i [U]niemiecki[/U] [B]Piątek[/B] - Wracam po 13 i MOŻE pójdę na spacer Albo w weekend. Ale nic nie obiecuje. :P[/QUOTE] jeszcze nie tak źle, ja od kilku tygodni muszę się uczyć codziennie na kilka przedmiotów. Jak na razie rekord to było 4 dość duże sprawdziany w jeden dzień :D [quote name='Paula03']Ja to i tak bym pewnie tego planu nie zrealizowała :D U mnie z nauką jest mniej więcej tak, otwieram książkę, patrzę i sobie myślę, ee pouczę się w szkole :D Ale i tak tego nie robię ;) Uczę się tylko wtedy jeśli wiem, że to będzie jakaś trudna ważna klasówka :)[/QUOTE] ja robię dokładnie to samo :diabloti: chociaż ostatnio coraz częściej dochodzę do wniosku że nauka mi nie potrzebna :lol: bo na jeden sprawdzian z historii się nie uczyłam, dostałam 4, na następny się nauczyłam i dostałam 3 :lol: Quote
Ciapkowa. Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='dagaa111']jeszcze nie tak źle, ja od kilku tygodni muszę się uczyć codziennie na kilka przedmiotów. Jak na razie rekord to było 4 dość duże sprawdziany w jeden dzień :D ja robię dokładnie to samo :diabloti: chociaż ostatnio coraz częściej dochodzę do wniosku że nauka mi nie potrzebna :lol: bo na jeden sprawdzian z historii się nie uczyłam, dostałam 4, na następny się nauczyłam i dostałam 3 :lol:[/QUOTE] Wiem, że nie jest źle, ale wracam ok. 15:30, bo idę pół godziny do domu no i mam mało czasu na nauke.. Ale jakoś jest :lol: Ja dzisiaj poprawiam geografię, chociaż to dla mnie - jak i matematyka - czarna magia :shake: I idę na kółko. Nie wiem czy to pisałam, ale raz miałam, że jak pytana byłam z historii i się uczyłam dostałam 3 a jak się nie uczyłam dostałam 4. :lol: :multi: [quote name='Asiaczek']Wszystko zalezy od pytań... Pzdr.[/QUOTE] ;) Quote
taxelina Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Szczescie mialas i tyle :razz: lepiej sie nauczyc porzadnie ale gratulacje za 4! Quote
Ciapkowa. Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 [quote name='deer_1987']Szczescie mialas i tyle :razz: lepiej sie nauczyc porzadnie ale gratulacje za 4![/QUOTE] No moze. :P A teraz muszę się wziąść PORZĄDNIE za nauke, bo dzisiaj poszłam poprawić geografie, nie poprawiłam, wzieła mnie z matmy do pytania i jedynka ołówkiem... Muszę się teraz nauczyć procentów (boże! -.-) - poprawa spr - i geometrii, bo mnie zapyta eh. Quote
Asiaczek Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Nie wzdychaj, nie wzdycha! Siadaj do lekcji i melduj o efektach nauki:) Pzdr. Quote
Recommended Posts