Paula03 Posted November 10, 2010 Posted November 10, 2010 Gratuluję piąteczki z fizyki ;) Ja w pierwszej klasie na koniec miałam piątkę, bo miałam z takim starym facetem i on postawił mi piątkę choć wychodziła mi czwórka :D A teraz to się cieszę z trójek :D Ogólnie to ja fizyki nie lubię zbytnio :) Quote
Ciapkowa. Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 [quote name='Paula03']Gratuluję piąteczki z fizyki ;) Ja w pierwszej klasie na koniec miałam piątkę, bo miałam z takim starym facetem i on postawił mi piątkę choć wychodziła mi czwórka :D A teraz to się cieszę z trójek :D Ogólnie to ja fizyki nie lubię zbytnio :) Dziękuję. :* Quote
BullWest Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Dobra, dobra;d A gdzie foty Ciapka????? Quote
Asiaczek Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Może ktoś zaglądnie na bazarek? Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted November 11, 2010 Author Posted November 11, 2010 [quote name='BullWest']Dobra, dobra;d A gdzie foty Ciapka????? O, proszę! :multi: Kogo ja tu widze. :crazyeye: :loveu::loveu: [quote name='Asiaczek']Może ktoś zaglądnie na bazarek? Zapraszam! http://www.dogomania.pl/threads/196214-Bi%C5%BCu-francuski-i-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Kajtuna-i-na-Rysia-do-14.-11 Pzdr. :) Quote
BullWest Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 Nooooo w końcu wlazłam na dogoooo:d A fot Ciaposława nie ma:p Quote
Asiaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Hej, czy dzisiaj w szkołach wolne...? Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 BullWest napisał(a):Nooooo w końcu wlazłam na dogoooo:d A fot Ciaposława nie ma:p Przyjedź z swoimi psiurami to będą fotki napewno! :diabloti: Asiaczek napisał(a):Hej, czy dzisiaj w szkołach wolne...? Pzdr. W większości szkół tak. :) Quote
przeszlus Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Wolne :) Tam z psiurami nie trzeba aby fotki były :) Quote
Sylwia K Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 taki długie weekend jest, więc pewnie fotki się niebawem pojawią:cool3: Quote
Ciapkowa. Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 przeszlus napisał(a):Wolne :) Tam z psiurami nie trzeba aby fotki były :) przeszlus napisał(a):My też czekamy :) ;) WeronikaM napisał(a):witam :D chcemy zdjęć :D :D witam :loveu: Sylwia K napisał(a):taki długie weekend jest, więc pewnie fotki się niebawem pojawią:cool3: narazie ciapka fotek nie bedzie :placz: (nauka bogurodzicy na poniedziałek i nauka z innych przedmiotów + zadania) :/ Quote
Asiaczek Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Oj, przecież nie będziesz się całe 2 dni uczyła. Jakas przerwa musi być, bo inaczej nauka do głowy nie będzie chciała wchodzić;) Pzdr. Quote
Ciapkowa. Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 Asiaczek napisał(a):Oj, przecież nie będziesz się całe 2 dni uczyła. Jakas przerwa musi być, bo inaczej nauka do głowy nie będzie chciała wchodzić;) Pzdr. Heh, chciałabym, żeby tak łatwo było, a tu doopa. Pierwsza zwrotke umiem świetnie, a drugą beznadziejnie, czyli nic. :roll: A miałam nadzieję, że dzisiaj się nauczę ładnie drugą zwrotkę, jutro poucze się jeszcze, eh... Quote
przeszlus Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Bogurodzica nie jest trudna. Ja pamietam ją do teraz,może z błędamiale jednak. Idz na spacer spuść Ciapka a w miedzy czasie sięucz,łatwiej pójdzie :) Quote
Ciapkowa. Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 przeszlus napisał(a):Bogurodzica nie jest trudna. Ja pamietam ją do teraz,może z błędamiale jednak. Idz na spacer spuść Ciapka a w miedzy czasie sięucz,łatwiej pójdzie :) Tak, wezme zeszyt i pójde z psem na spacer... Quote
Asiaczek Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 GaBi12 napisał(a):Heh, chciałabym, żeby tak łatwo było, a tu doopa. Pierwsza zwrotke umiem świetnie, a drugą beznadziejnie, czyli nic. :roll: A miałam nadzieję, że dzisiaj się nauczę ładnie drugą zwrotkę, jutro poucze się jeszcze, eh... Ciekawe, jakie będa efekty tej naukina spacerze...:) Bogurodzica Dziewica, Bogiem sławiena Maryja Twego Syna Gospodzina... itp. Pzdr. Quote
przeszlus Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Tak bo wieśnioki sobie myslą że spacer z zeszytem to tragedia.Nawet nie chce tego komentować ale jednak... Sobie myślicie że nie wchodzi,ale mnie to interesuje i \łatwiej sięuczysz,rób jak chcesz,mnie to tak strasznie intereuje żenie wiem. Quote
wiki4 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Gabi na świeżym powietrzu główka lepiej pracuje ;) Sama uczę się na parapecie, przy otwartym oknie, jak już mi się zachce uczyć.. :lol: Quote
przeszlus Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='wiki4']Gabi na świeżym powietrzu główka lepiej pracuje ;) Sama uczę się na parapecie, przy otwartym oknie, jak już mi się zachce uczyć.. :lol: co jak wiemy żadko się zdarza Quote
Ciapkowa. Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 [quote name='Asiaczek']Ciekawe, jakie będa efekty tej naukina spacerze...:) Bogurodzica Dziewica, Bogiem sławiena Maryja Twego Syna Gospodzina... itp. Pzdr. Nie będe się uczyć na spacerze ;) [quote name='przeszlus']Tak bo wieśnioki sobie myslą że spacer z zeszytem to tragedia.Nawet nie chce tego komentować ale jednak... Sobie myślicie że nie wchodzi,ale mnie to interesuje i \łatwiej sięuczysz,rób jak chcesz,mnie to tak strasznie intereuje żenie wiem. Nie będę łazić po jakiś polach z zeszytem.. Bez przesady. :) [quote name='wiki4']Gabi na świeżym powietrzu główka lepiej pracuje ;) Sama uczę się na parapecie, przy otwartym oknie, jak już mi się zachce uczyć.. :lol: [quote name='przeszlus']co jak wiemy żadko się zdarza RZadko, a nie Żadko :lol: Quote
wiki4 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='przeszlus']co jak wiemy żadko się zdarza [quote name='GaBi12'] RZadko, a nie Żadko :lol: Dobrze! Zrozumiałam :mdleje: :evil_lol: Quote
Ciapkowa. Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 wiki4 napisał(a):Dobrze! Zrozumiałam :mdleje: :evil_lol: Że co? :evil_lol: Quote
limonka97 Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 tak się można uczyć jak masz psa bardzo grzecznego, wiesz że sobie nie znajdzie 'ciekawego' zajęcia jak go spuścisz z oczu i spokojnie sobie można przysiąść i się uczyć ;) ale nie zawsze tak można, choć to napewno fajnie. wole tego z Diuną nie próbować :D Quote
Recommended Posts