Ciapkowa. Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Zdjęcia z arboretum [URL="http://picasaweb.google.com/gabrysia.ciapek/Arboretum2010?locked=true#"]klik[/URL] :) Quote
Talia Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Ja jak szłam do gim to listę miałam na początku wakacji. Quote
Sylwia K Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 witamy się serdecznie w ten pochmurny dzień Quote
Paula03 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 [quote name='Talia']Ja jak szłam do gim to listę miałam na początku wakacji.[/QUOTE] A ja jak szłam do gimnazjum to miałam listy dzień przed rozpoczęciem roku szkolnego! Ale u nas to zrobili specjalnie, żeby mniej osób się przepisywała :lol: Quote
Ciapkowa. Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 [quote name='Talia']Ja jak szłam do gim to listę miałam na początku wakacji.[/QUOTE] [B]Mieli [/B]dać [B]30 sierpnia[/B]. A nie dali. :shake: Tzn. koleżanki były i mówiły ze nie ma, ja nie bylam. :-( Ehhh... jutro się dowiem z kim jestem w klasie. ;) [quote name='Sylwia K']witamy się serdecznie w ten pochmurny dzień[/QUOTE] Witamy w ostatnie godziny wakacji :placz: ;) [quote name='Paula03']A ja jak szłam do gimnazjum to miałam listy dzień przed rozpoczęciem roku szkolnego! Ale u nas to zrobili specjalnie, żeby mniej osób się przepisywała :lol:[/QUOTE] ;) Quote
Paula03 Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 I jak po rozpoczęciu już jesteś? Fajną masz klasę? Quote
Ciapkowa. Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 [quote name='Paula03']I jak po rozpoczęciu już jesteś? Fajną masz klasę?[/QUOTE] Tak. Już po.. :roll: Klasa byłaby [SIZE=3][U][I][B]super[/B][/I][/U][/SIZE] gdyby nie bylo w niej takich trzech debili-chłopaków z mojej dawne klasy :angryy: :placz: :angryy: Juz dzisiaj zaczęli.. :-( Ja usiadłam przed nimi a ci zaczynaja mnie kopać itd. :placz: :angryy: :shake: Tzn. szczególnie jeden, bo jeden nic nie robił, tylko cos na mnie gadał :-( a trzeci usiadł gdzies z przodu bo ja usiadłam tam gdzie on chciał :evil_lol::evil_lol: Ale tak to będe siadała z moimi kol. z którymi jestem w klasie :multi: :loveu: albo gdzieś (narazie) indziej sama.. :placz::roll: Chyba, że zaprzyjaźnie (napewno :diabloti:) z jakąś dziewczyną to z Nią usiąde jeśli będzie chciała :multi: :loveu: ;) [quote name='przeszlus']Witam :) Jak tam szkoła ?[/QUOTE] Hey. :) Szkoła, dobrze. :eviltong: [SIZE=2]Jutro mam na [B]trzecią[/B] lekcję i mam angielski (sprawdzian przydzielający :placz:),wf, fizyka, religia, plastyka i muzyka :multi: ;)[/SIZE] Quote
limonka97 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 ja też zaczęłam nową szkołę :D i też gimnazjum :cool3: i nie jest tak źle :lol: notka w mej galeryi :p i nie przejmuj się trzema debilami, w końcu pomyśl że na szczęście jest ich tylko trzech :diabloti: Quote
Ciapkowa. Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='limonka97']ja też zaczęłam nową szkołę :D i też gimnazjum :cool3: i nie jest tak źle :lol: notka w mej galeryi :p i nie przejmuj się trzema debilami, w końcu pomyśl że na szczęście jest ich tylko trzech :diabloti:[/QUOTE] Pierwsze dni szkoły są zajebi*te! :loveu: A tymi debilami sie nie przejmuje, bo m.in. dzieki nim będzie śmiecha. :) Quote
limonka97 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 no, dokładnie, przynajmniej na te kilka dni jest chwila luzu... mało zadania :D Ale nam już zapowiedzieli dwa sprawdziany sprawdzające wiedze, nie na ocene :lol: żyć nie umierać :lol: weekend, przynajmniej się wyśpię ;D miłej szkoły :D Quote
Ciapkowa. Posted September 4, 2010 Author Posted September 4, 2010 [quote name='limonka97']no, dokładnie, przynajmniej na te kilka dni jest chwila luzu... mało zadania :D Ale nam już zapowiedzieli dwa sprawdziany sprawdzające wiedze, nie na ocene :lol: żyć nie umierać :lol: weekend, przynajmniej się wyśpię ;D miłej szkoły :D[/QUOTE] My mielismy tylko sprawdzian przydzielający z angola a tak to nic. :multi: Weeekend. :loveu: :loveu: Milej milej szkoly i nauki, haha :D Quote
limonka97 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 i koniec weekendu :evil_lol: a ten spr. przydzielający z angola to my też mieliśmy już wcześniej czyli w sumie to 3 spr :razz: :eviltong: [SIZE="1"]u mnie nowe fotki, nienachalnie zapraszam :cool3::eviltong:[/SIZE] Quote
Ciapkowa. Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='limonka97']i koniec weekendu :evil_lol: a ten spr. przydzielający z angola to my też mieliśmy już wcześniej czyli w sumie to 3 spr :razz: :eviltong: [SIZE=1]u mnie nowe fotki, nienachalnie zapraszam :cool3::eviltong:[/SIZE][/QUOTE] Buuu! :placz::placz: Nie załamuj mnie, kobieto! :mad: Ja końca weekendu nie przyjmuje do wiadomości :roll: W jakiej grupie jestes? Ja w zaawansowanej :mad::angryy::placz::angryy::angryy::angryy::placz: Fotki? A co.. a, zaraz zobacze :loveu: :evil_lol: Quote
limonka97 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ze mną to inna bajka bo jestem w klasie językowej ang. niem. to takie dwie klasy z ang. franc. że nauki full, lekcji najwięcej i wgl szkoda gadać :placz: to tacy sami najlepsi uczniowie niby, ale to też różnie :evil_lol: mamy 6godz. angola w tyg :eviltong::placz: więc... ;) Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ja też chce sie wrócić do gimnazjum :beczy::płacz: ( ja też teraz nowa szkoła -> technikum )i juz tęsknie za gimnzajum :( za tym luzem ... moi nowi nauczyciele są straszni :( z wyjątkiem 2 ? i przedmioty o których nigdy nie słyszałam :roll: ale ogólnie klasa i szkoła git ;) tylko ci nauczyciele ech :( i koniec weekendu :eviltong::( ooo nie martw sie ja też chodze z pewną osobą z klasy ( dawnej) której nie chce , ale co zrobić przy 34 osobach nawet jej nie zauważam ;D a jak poza szkołą?;> Quote
Daga&Maks Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 ja też chce do gimnazjum :placz: niektóre nazwy przedmiotów w technikum mnie przerażają. Jutro na przykład mam przysposobienie obronne, cokolwiek to znaczy :lol: Quote
Ciapkowa. Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [quote name='limonka97']ze mną to inna bajka bo jestem w klasie językowej ang. niem. to takie dwie klasy z ang. franc. że nauki full, lekcji najwięcej i wgl szkoda gadać :placz: to tacy sami najlepsi uczniowie niby, ale to też różnie :evil_lol: mamy 6godz. angola w tyg :eviltong::placz: więc... ;)[/QUOTE] No to rzeczywiście... [quote name='HuSkYy-Paulina-94']ja też chce sie wrócić do gimnazjum :beczy::płacz: ( ja też teraz nowa szkoła -> technikum )i juz tęsknie za gimnzajum :( za tym luzem ... moi nowi nauczyciele są straszni :( z wyjątkiem 2 ? i przedmioty o których nigdy nie słyszałam :roll: ale ogólnie klasa i szkoła git ;) tylko ci nauczyciele ech :( i koniec weekendu :eviltong::( ooo nie martw sie ja też chodze z pewną osobą z klasy ( dawnej) której nie chce , ale co zrobić przy 34 osobach nawet jej nie zauważam ;D a jak poza szkołą?;>[/QUOTE] No proszę! Kto do nas zawitał! :crazyeye: A co do szkoły... gimnazjum git, klasa fajna, nauczyciele spoko nie! nie dołujcie mnie :placz: ja nie chce końca weekendu :mad: U mnie jest 18-19 osob. :roll: Hm? Nie rozumiem pytania.. "[B]A jak poza szkołą? ;>[/B]"? Po szkole etc? Normalnie:roll: Nauka, nauka, zadania, nauka, nauka. :evil_lol: Tzn. narazie praktycznie nic do nauki nie ma :multi: Ale juz nie dlugo.. :shake: [quote name='Daga & Maks']ja też chce do gimnazjum :placz: niektóre nazwy przedmiotów w technikum mnie przerażają. Jutro na przykład mam przysposobienie obronne, cokolwiek to znaczy :lol:[/QUOTE] O boooze! :shake: Nie przerażaj mnie.. :placz: A jutro mam 8 lekcji :angryy: Matma, Geografia, Fizyka, Dwa polskie, Historia i na siódmej i osmej lekcji fakultet z wf :angryy: Niby jakies maja byc zabawy :roll: I niby mamy "profil" wybrać, tzn. fakuztet z wf turystyczny etc. ale i tak wolalabym pojsc do domu nic siedziec do trzeciej w szkole -.- Dobra. Idę się cieszyć z ostatnich godzin weekendu :placz: :loveu: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 [quote name='Daga & Maks']ja też chce do gimnazjum :placz: niektóre nazwy przedmiotów w technikum mnie przerażają. Jutro na przykład mam przysposobienie obronne, cokolwiek to znaczy :lol:[/QUOTE] PO ( przysposobienie obronne) to pikuś... ( przynajmniej łatwe do zapamietania :D) między innymi eksploatacja maszyn urządzeń i pojazdów ,rośliny ozdobne ,urządzanie i pielęgnacja,podstawy projektowania architekutry krajobrazu,ochrona i kształtowanie krajobrazu to być moje przedmioty xD no oczywiście + te podstawowe jak chemia fizyka itp itd :P a no zawitałam ,zawitałam raz na rok by sie przydało wrócic na dogo xD Quote
Daga&Maks Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 mi też dochodzi jeszcze sporo innych przedmiotów :D między innymi jest rachunkowość, ekonomika przedsiębiorstw, podstawy ekonomii, elementy prawa :D Quote
Ciapkowa. Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']PO ( przysposobienie obronne) to pikuś... ( przynajmniej łatwe do zapamietania :D) między innymi eksploatacja maszyn urządzeń i pojazdów ,rośliny ozdobne ,urządzanie i pielęgnacja,podstawy projektowania architekutry krajobrazu,ochrona i kształtowanie krajobrazu to być moje przedmioty xD no oczywiście + te podstawowe jak chemia fizyka itp itd :P a no zawitałam ,zawitałam raz na rok by sie przydało wrócic na dogo xD[/QUOTE] [quote name='Daga & Maks']mi też dochodzi jeszcze sporo innych przedmiotów :D między innymi jest rachunkowość, ekonomika przedsiębiorstw, podstawy ekonomii, elementy prawa :D[/QUOTE] Nie załamujcie mnie :shake: :diabloti: To ja sie moze naciesze gimnazjum.. :evil_lol: Paulina, no przydałoby się przydało :diabloti: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 haha no ciesz sie póki możesz ! xD Quote
Ciapkowa. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='HuSkYy-Paulina-94']haha no ciesz sie póki możesz ! xD[/QUOTE] No xD Narazie szkoła mi sie nie znudziła. haha xDD. :D:D:D:D:D:D Quote
Sylwia K Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 witamy się serdecznie w piątkowy wieczór:) Quote
Ciapkowa. Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 [quote name='Sylwia K']witamy się serdecznie w piątkowy wieczór:)[/QUOTE] Witamy ciepło. :) :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts