avii Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 WYSZŁA ZE SKORUPY bardzo się cieszę :bigcool: :bigcool: teraz jedynie to zdrówko i serduszko :kciuki: :kciuki: Quote
supergoga Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 YBOT - kaska wysłana. Może niewiele, tyle na teraz. Może rzeczywiście będę w W-wie za 2 tygodnie, jak będzie trzeba, to uzupełnię - dopłacę choć mam nadzieje, że sunia nie okaże sie aż tak bardzo chora :-( Quote
YBOT Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 Ciotki, dzieki! Ciotko Dorotko cmoki! i juz nowe foteczki! Quote
joaaa Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Suuuuuuuuuuper wieści! Ybot, poproszę o nr konta, mam juz trochę kaski, więc mogę przelać. :roll: No, ja nie wiem jak będzie z tym oddawaniem! Quote
Katcherine Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 ale milutko tak popatrzec....:p Jak to z brzydiego kaczatka labadek rosnie w oczach :loveu: Ybot- jak malutka sie czuje? Quote
YBOT Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 najwierniejsza psia milosc ze schroniska!!!! w 4 dni "pies" stal sie PSEM!!!! Quote
Katcherine Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 [quote name='YBOT'] najwierniejsza psia milosc ze schroniska!!!! w 4 dni "pies" stal sie PSEM!!!!.....z doswidczenia tylko rzekne...a TO DOPIERO POCZATEK!!!!!!! ps. Drabster....ty sie szykuj....ze Ci jeszcze sunia niejedno pokaze...nie mowiac o Twoich domowych pupilkach....:evil_lol: Quote
YBOT Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 jak sie czuje? hmmmm.....chyba czuje sie przyklejona do mojego malzonka! i niczego poza nim nie widzi....chodzi grzecznie na antybiotyki do weta (tzn jezdzi) ale lata jak szalona na podworku, reaguje TYLKO NA MEZA! choc mnie tez lubi ale nie az tak :) a kto koope sprzatal? hahhaha...no ale Pan to Pan....az sie boje o serducho malej jak tak okazuje to UCZUCIE! dobrze ze serce nie jest w OGONIE, bo juz by bylo po niej!!!!:) a tak grzecznie jezdzimy do weta:) Quote
Katcherine Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 ano tak te baby (sunie;) ) maja ze jak sie zakocha to juz bez opamietania.... moze dlatego ja preferuje plec meska? a tz damska? i nie ukrywam ze wszelkie bezdomne niunie to jego podrywaja....:lol: :lol: :lol: Gatunek to juz chyba drugorzedne znaczenie ma:razz: w psioludzkich stadach. Quote
YBOT Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 zastrzyki antybiotykowe (niezbedne!) zafundowali jej Dogomaniacy! Kochane Ciocie i Wujkowie!!!!:):loveu: Quote
Ania-Sonia Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Cudowne wieści! :angel: :B-fly: :kciuki: Teraz już tylko, zeby dało się zdrówko podreperować i szybko do dobrego domku:multi: PS. A Bordi rzeczywiście nieprzytomnie "wpatrzona" w Tatę Ybota :iloveyou: Quote
YBOT Posted January 28, 2006 Author Posted January 28, 2006 ehh....oby podbila serce Drabsterka tak jak nasze!!!! wlasnie drzemie przy mnie...ciepla miekka....ona jest wybitnie kolankowa:) Quote
YBOT Posted January 29, 2006 Author Posted January 29, 2006 :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: no ja nie wiem czy ten piesek WYZYJE przy takim tempie zycia hihihiihi:) ta strzalka zachowuje sie jak LASICZKA! przemieszcza sie za jedzeniem jak poltergeist po calym domu:scared: , stlukla talarzyk :mad: i wpadla do 12 kilogramowego worka z karma:):crazyeye: ...nie widzielismy nigdy :loveu: SLODSZEJ SUNI!!!!:loveu: Quote
AśkaK Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Co za wieści!!!:loveu: :multi: Jutro wizyta u kardiologa...tak?Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki za wyniki badań - by okazały się dobrze rokujące, a nie dołujące...:thumbs: Quote
YBOT Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 no nie wiem kto dzis zabierze niunie do kardio ale my ja zapisalismy do dr Niziolka na srode na 10.40 na Schroegera....:) a przy okazji! skladamy podziekowania CIOCIOM: oto ich dary: Ciocia Ania Lewana - 20 zl Ciocia Joaaa - 50 zl Ciocia Agata Emi - 30 zl Ciocia (chyba Ciocia a nie Wujek, a jak Wujek to przepraszam) Galica Menke - 40 zl Ciocia Aga D. Bogdziewicz - 60 zl Ciocia Katcherine - 100 zl razem - 300 zl Wydane: (pominawszy 200 zl Mishy i Maluta) 3 x 25 zastrzyk antybiotykowy = 75 (juz zaplacone) 3 x 25 zastrzyk antybiotykowy = 75 (do zaplacenia) wizyta u dr = okolo 100 (???) zl masc do dziąseł = 6 zl razem - 256 zl DZIEKUJEMY W IMIENIU SUNI !!!! jest szczesliwą łóżeczkową hrabiną !!! Quote
Misha&Malut Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 [LIST] [*]:) 150 od Nas, /wydane już/ [*]za 50 dziękujemy Ewie_m /wydane już/ [*]za kolejne 100 wielkie dzięki Ani_Soni[/LIST]Ja dzisiaj wezmę Bordie do kardiologa, no i jeszcze czwartek zostaje stomatolog, Ciotka Ybot, jak tam dziąsła ?? Rozumiem że dr Niziołek zaklepany transportowo ?? :) Quote
YBOT Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 transport taaak....to blisko nas jest....wiec w srode rano opaaaa do dr Niziolka.....a dzis...jak macie czas i ochote to PEWNIE!!!! tego nigdy za duzo!!!!!:) Quote
YBOT Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 NIUNIA za godzinke pojedzie na pierwsza konsultacje kardiologiczna w EL-WECIE! trzymajcie kciuki za serdunio!!!!!!!!! Quote
iza_g Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Z całej siły :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: za sunię. Quote
YBOT Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 wrocilismy.....teraz trzeba sie powaznie zastanowic.....w srode rano sunia ma wizyte u dr Nizolka....dzisiejszy pan dr mowil o koniecznosci rozrusznika serca, ma sie dowiedziec jakie sa warunki tego typu operacji w jedynym miejscu w PL, we Wroclawiu, ma sie tez konsultowac z dr Pasławską...a opowie o tym Cioci Misha &Malut w srode wieczorem.....teraz musimy pozbierac mysli: czy Drabster wezmie tak chorego psa?:placz: kiedy go wezmie? czy teraz czy PO operacji:placz: jak droga jest operacja? sam rozrusznik to 1000 zl!!!!:placz: gdzie ma byc psiunia do czasu operacji?:placz: kto bedzie dbal o niunie PO operacji i czy moze byc z innymi psami PO?:placz: czy w ogole PSU nalezy wszczepiac rozrusznik serca??????:placz: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:placz: Quote
iza_g Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Tak mi przykro z powodu suńki :-( . Jednak wierzę w dr Niziołka i w to że wleje on w serce suni - zdrowie, a w nasze - nadzieję, że nie wszystko stracone... Co do finansów na operację to wierzę, że dogomaniacy (w tym rzecz jasna - ja) nie zostawią suńki bez pomocy... Quote
lewana Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Aga! Trzymajcie sie, ja tez wierze w Niziolka, poczekajmy jeszcze w spokoju... Wszystko bedzie dobrze, musimy w to wierzyc! Quote
YBOT Posted January 30, 2006 Author Posted January 30, 2006 wade serca wykazal EKG, nigdy bysmy nie podejrzewali jej o to.....niunia jest wesolutka....ale sporo spi....(bo sie meczy serducho)....EKG nie wyglada normalnie...to fakt......ciezko po POLSKU powiedziec to co powiedzial lekarz ale.....powiedzial ze w tym stanie ktoregos dnia sunia umrze we snie.......nawet narysowal nam,...co w serduszku nie dziala, i dlaczego EKG nie jest rowniutki.......czekamy na Niziolka (sr, 10.40, na Schroegera)....oby powiedzial cos weselszego.....:(, i tak ciezko i tak.....a niunia ma 6 lat i gdyby mozna bylo "wymieniac" psom charaktery...wymienilabym goldenkowy charakter na jej.....to slodzinka kochana jest, choc psotka... Quote
Recommended Posts