ajlii Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Franek zjada wszystkie tabletki bez problemu. Nie odróżnia ich od suchej karmy. Quote
Monika z Katowic Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='ajlii']Franek zjada wszystkie tabletki bez problemu. Nie odróżnia ich od suchej karmy.[/QUOTE] Jaki kochany! :):):) Ajlii! Dziękuję za szczegółowe rozliczenie - więc Franio ma jeszcze u Ciebie niewielki zapasik. Myślę, że czasami taka "Skarpeta" to dobry i wygodny sposób. Jak tylko będzie potrzeba nowej kaski - pisz. Słonecznego dnia dla wszystkich wspaniałych Franiowych Fanów (u mnie pada deszcz).:loveu::loveu::loveu: Quote
Wadercia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dolszy do mnei wlasnie karteczki Franeczkowe... ladne sa ladne :) jutro porozsylam kupujacym :) a Ty Moniko ile chcialas? :) Quote
Monika z Katowic Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='wadercia']dolszy do mnei wlasnie karteczki Franeczkowe... ladne sa ladne :) jutro porozsylam kupujacym :) a Ty Moniko ile chcialas? :)[/QUOTE] Kochana Waderciu! :loveu: Zapytam tak: a ile można dostać? :):):) Quote
Wadercia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 hm..zaraz rozpisze sobie dokladnie kto chce/kto nei chce cegielki bo jak pisalam wczesniej niektorzy przeznaczyli 3 zl na Franka a nie na poczte Polska :) Mam w domu 100 cegielek. Wybacz drugiego pakietu nie wykorzystalamgdyz pomyslalam ze mozna by zrobic cegielki ogolnie pro zwierzece na inne biedy. I Franeczkowych 100 w zupelnosci wystarczy;) Mam nadzieje ze sie nie pogniewasz. Jak zrobie dokladne rozliczenie ile cegielek mam jutro wyslac to napsize ile zostalo. Napisz na PW ile bys chciala :) Quote
Monika z Katowic Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Doskonale Waderciu! Bardzo dobrze zrobiłaś. Tak, jak wcześniej ustaliłyśmy, bazarek franeczkowo - pocztówkowy na Dogomanii odbędzie się w sierpniu.:) Quote
Wadercia Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 ja potrzebuje 11 lub 12 pocztowek jutro dowiem sie ile napewno :) reszte jesli chcesz sama prowadzic bazarku i allegro moge Ci wyslac :) Quote
KrystynaS Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 [quote name='ajlii']Franek zjada wszystkie tabletki bez problemu. Nie odróżnia ich od suchej karmy.[/QUOTE] No to pięknie :multi: , kochany Franuś. Quote
ajlii Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 W najbliższym czasie Frania czekają takie "atrakcje" (szczególnie finansowe): 1) w sobotę II zastrzyk z convenii (mam nadzieje że ostatni) 2) w przyszłym tygodniu wizyta u dr Garncarza (kontrola leczenia wrzodu rogówki i jeśli jest ok, to leczenie gałki ocznej) Quote
Monika z Katowic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='ajlii']W najbliższym czasie Frania czekają takie "atrakcje" (szczególnie finansowe): 1) w sobotę II zastrzyk z convenii (mam nadzieje że ostatni) 2) w przyszłym tygodniu wizyta u dr Garncarza (kontrola leczenia wrzodu rogówki i jeśli jest ok, to leczenie gałki ocznej)[/QUOTE] Kochana Ajlii? Czy koszt zastrzyku, podania i dojazdu będzie taki sam jak poprze[SIZE=2]dnio ([/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]czyli 172 zł 98 gr - weterynarz As zastrzyk z "Convenii" + 36,00 transport do lecznicy As na zastrzyk z "Covenii")[/SIZE][/FONT][SIZE=2]?[/SIZE] To jutro Ci doślę kaskę, żebyś już miała na sobotę [B](czyli doślę 153 zł,[/B] bo 56 zł jeszcze masz). Quote
ajlii Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Kochana Ajlii? Czy koszt zastrzyku, podania i dojazdu będzie taki sam jak poprze[SIZE=2]dnio ([/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]czyli 172 zł 98 gr - weterynarz As zastrzyk z "Convenii" + 36,00 transport do lecznicy As na zastrzyk z "Covenii")[/SIZE][/FONT][SIZE=2]?[/SIZE] To jutro Ci doślę kaskę, żebyś już miała na sobotę [B](czyli doślę 153 zł,[/B] bo 56 zł jeszcze masz).[/QUOTE] Nie wiem. Mam nadzieje że nie będzie większy, bo na zniżkę w tej lecznicy raczej bym nie liczyła. I nadal pozostaje problem Franusiowej linii - schudł, mimo że je tyle samo. Energii ma mnóstwo, chęci do spacerów i zabawy jeszcze wiecej. Wczoraj próbował bawić się jak szczeniak, przysiadając na przednich łapach i robiąc skoki na boki ;) Quote
Monika z Katowic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Kochana Ajlii! Jednak wysłałam całe 200 zł - niech coś tam jest we franiowej Skarpecie. O rozliczenia jestem spokojna - zawsze są szybko, rzetelnie. "Mizianko" dla naszego walecznego dziadeczka - Franeczka!:loveu::loveu::loveu: [B]I jeszcze ogromna prośba do stałych sponsorów o wpłaty deklaracji [/B]- jest nas 15 darczyńców, a w lipcu wpłaciło tylko 9 osób... :( Quote
Sylwunia82 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 faktycznie Franuś to słodki piesek,jak mój schroniskowy Pikuś,pozdrawiam serdecznie... Quote
Monika z Katowic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 W sierpniu czeka nas zakup karmy "Vitake" to ponad 170 zł plus hotelik 350 zł. Oczywiście wyjazd do Warszawy na kontrolę to też około 200 zł. A jeszcze trzeba na leki... Ciężko będzie z finansami.:placz::placz: [B]Wszystko Franeczkowi jest konieczne, niezbędne i jedzenie, i czynsz, i leki![/B] Przyszła deklaracja stała za lipiec od Avii 20 zł. Serdecznie dziękuję w imieniu Franeczka!:iloveyou::iloveyou: Quote
Wadercia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 otworz bazarek z Franeczkowimi pocztowkami :) Ja pod wieczor na pocztesie przejde wiec za 2-3 dni będą u Ciebie :) Quote
Monika z Katowic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='wadercia']otworz bazarek z Franeczkowimi pocztowkami :) Ja pod wieczor na pocztesie przejde wiec za 2-3 dni będą u Ciebie :)[/QUOTE] Waderciu kochana!:loveu: Dziękuję serdecznie za radę. Wczoraj wysłałam Ci na konto 8 zł za przesyłkę (oczywiście to z prywatnej kaski). Tylko martwię się o wyniki, bo wszystkie bazarki na Dogo w lecie bardzo kuleją... :( Quote
Wadercia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 moge otworzyć allegro cegielkowe, ale potrzebuje pomocy w reklamowaniu... Quote
bakusiowa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Dawno nie byłam u Franusia. Chłopakowi to tylko pozazdrościć kochających i dbających o jego zdrowie cioteczek. Bez Was już dawno by go nie było. Quote
Monika z Katowic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='wadercia']moge otworzyć allegro cegielkowe, ale potrzebuje pomocy w reklamowaniu...[/QUOTE] Waderciu kochana!:loveu: Jak bardzo chętnie Ci pomogę.:loveu: Dokładnie napisz mi tylko, gdzie i kiedy mam reklamować? Quote
KrystynaS Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ajlii jak będziesz u weterynarza porozmawiaj o tym chudnięciu Frania. Bardzo mnie to niepokoi. Z góry przepraszam za czarnowidztwo. Jak sprawa tego guza jądra??? Quote
Monika z Katowic Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Ja to najbardziej się boję, że Franeczka coś boli. Bardzo chciałabym, żeby ten nasz sterany życiem staruszek, ostatnie lata przeżył spokojnie i bez bólu!:loveu: Quote
Wadercia Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Waderciu kochana!:loveu: Jak bardzo chętnie Ci pomogę.:loveu: Dokładnie napisz mi tylko, gdzie i kiedy mam reklamować?[/QUOTE] to za niedlugo wezme sie za allegro Frankowe :) zrobimy kolejne podam Ci link a Ty mecz ludzi i zapraszaj :) Quote
KrystynaS Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Moniko droga nie odkładajmy sprawy tego guza jądra. Proszę Cię, żeby nie było za późno. Quote
malibo57 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Na koncie fundacyjnym pojawiła się wpłata 3,- za przesyłkę cegiełki ( od Anety R. z Lublina) za wpłatę Wojciecha W. Quote
Monika z Katowic Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Witajcie! Kochana Wadercia zrobiła nowe allegro Franeczka: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1738424865[/URL] ;-) Waderciu! Dziękuje! Dziękuję! Serdecznie zapraszamy na allegro!:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts