Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ajlii']Franek zjada wszystkie tabletki bez problemu. Nie odróżnia ich od suchej karmy.[/QUOTE]

Jaki kochany! :):):)

Ajlii! Dziękuję za szczegółowe rozliczenie - więc Franio ma jeszcze u Ciebie niewielki zapasik.
Myślę, że czasami taka "Skarpeta" to dobry i wygodny sposób.
Jak tylko będzie potrzeba nowej kaski - pisz.

Słonecznego dnia dla wszystkich wspaniałych Franiowych Fanów (u mnie pada deszcz).:loveu::loveu::loveu:

Posted

hm..zaraz rozpisze sobie dokladnie kto chce/kto nei chce cegielki bo jak pisalam wczesniej niektorzy przeznaczyli 3 zl na Franka a nie na poczte Polska :) Mam w domu 100 cegielek. Wybacz drugiego pakietu nie wykorzystalamgdyz pomyslalam ze mozna by zrobic cegielki ogolnie pro zwierzece na inne biedy. I Franeczkowych 100 w zupelnosci wystarczy;) Mam nadzieje ze sie nie pogniewasz. Jak zrobie dokladne rozliczenie ile cegielek mam jutro wyslac to napsize ile zostalo. Napisz na PW ile bys chciala :)

Posted

W najbliższym czasie Frania czekają takie "atrakcje" (szczególnie finansowe):

1) w sobotę II zastrzyk z convenii (mam nadzieje że ostatni)
2) w przyszłym tygodniu wizyta u dr Garncarza (kontrola leczenia wrzodu rogówki i jeśli jest ok, to leczenie gałki ocznej)

Posted

[quote name='ajlii']W najbliższym czasie Frania czekają takie "atrakcje" (szczególnie finansowe):

1) w sobotę II zastrzyk z convenii (mam nadzieje że ostatni)
2) w przyszłym tygodniu wizyta u dr Garncarza (kontrola leczenia wrzodu rogówki i jeśli jest ok, to leczenie gałki ocznej)[/QUOTE]

Kochana Ajlii? Czy koszt zastrzyku, podania i dojazdu będzie taki sam jak poprze[SIZE=2]dnio ([/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]czyli 172 zł 98 gr - weterynarz As zastrzyk z "Convenii" + 36,00 transport do lecznicy As na zastrzyk z "Covenii")[/SIZE][/FONT][SIZE=2]?[/SIZE]

To jutro Ci doślę kaskę, żebyś już miała na sobotę [B](czyli doślę 153 zł,[/B] bo 56 zł jeszcze masz).

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Kochana Ajlii? Czy koszt zastrzyku, podania i dojazdu będzie taki sam jak poprze[SIZE=2]dnio ([/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2]czyli 172 zł 98 gr - weterynarz As zastrzyk z "Convenii" + 36,00 transport do lecznicy As na zastrzyk z "Covenii")[/SIZE][/FONT][SIZE=2]?[/SIZE]

To jutro Ci doślę kaskę, żebyś już miała na sobotę [B](czyli doślę 153 zł,[/B] bo 56 zł jeszcze masz).[/QUOTE]

Nie wiem. Mam nadzieje że nie będzie większy, bo na zniżkę w tej lecznicy raczej bym nie liczyła.

I nadal pozostaje problem Franusiowej linii - schudł, mimo że je tyle samo. Energii ma mnóstwo, chęci do spacerów i zabawy jeszcze wiecej. Wczoraj próbował bawić się jak szczeniak, przysiadając na przednich łapach i robiąc skoki na boki ;)

Posted

Kochana Ajlii! Jednak wysłałam całe 200 zł - niech coś tam jest we franiowej Skarpecie.
O rozliczenia jestem spokojna - zawsze są szybko, rzetelnie.

"Mizianko" dla naszego walecznego dziadeczka - Franeczka!:loveu::loveu::loveu:

[B]I jeszcze ogromna prośba do stałych sponsorów o wpłaty deklaracji [/B]- jest nas 15 darczyńców, a w lipcu wpłaciło tylko 9 osób... :(

Posted

W sierpniu czeka nas zakup karmy "Vitake" to ponad 170 zł plus hotelik 350 zł.
Oczywiście wyjazd do Warszawy na kontrolę to też około 200 zł. A jeszcze trzeba na leki...
Ciężko będzie z finansami.:placz::placz:
[B]Wszystko Franeczkowi jest konieczne, niezbędne i jedzenie, i czynsz, i leki![/B]

Przyszła deklaracja stała za lipiec od Avii 20 zł. Serdecznie dziękuję w imieniu Franeczka!:iloveyou::iloveyou:

Posted

[quote name='wadercia']otworz bazarek z Franeczkowimi pocztowkami :) Ja pod wieczor na pocztesie przejde wiec za 2-3 dni będą u Ciebie :)[/QUOTE]

Waderciu kochana!:loveu: Dziękuję serdecznie za radę. Wczoraj wysłałam Ci na konto 8 zł za przesyłkę (oczywiście to z prywatnej kaski).
Tylko martwię się o wyniki, bo wszystkie bazarki na Dogo w lecie bardzo kuleją... :(

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Waderciu kochana!:loveu: Jak bardzo chętnie Ci pomogę.:loveu:
Dokładnie napisz mi tylko, gdzie i kiedy mam reklamować?[/QUOTE]

to za niedlugo wezme sie za allegro Frankowe :) zrobimy kolejne podam Ci link a Ty mecz ludzi i zapraszaj :)