przyjaciel_koni Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Koszt zabiegu wraz z przejazdem - 220zł. Troszkę Antolek niezadowolony ze zmian jakie w nim zaszły ! O domku będzie za jakiś czas - kciuki wciąż potrzebne !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Jeśli Osoba z Brodnicy, która podjęła się sprawdzenia domu zagląda do wątku Antosia, to my się bardzo przypominamy !!!!!!!! Czekamy na informacje !!!!! Antoś od roku szuka domu !!!!! Nie można marnować szansy psiaka !!!!!! Quote
BasiaD Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Antoś przypominaj się na 1 stronce, do góry hopaj! Quote
przyjaciel_koni Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Napisałam kolejne PW z prośbą o pomoc w sprawdzeniu domku. Nie mam jeszcze odpowiedzi. Antoś - pokaż się śliczny !!!! Quote
przyjaciel_koni Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Mam problem z komputerem w domu - tym razem nie działa całkiem. W pracy nie zawsze udaje mi się zalogować. Nie wiem jak to długo potrwa. Kontakt ze mną tylko telefoniczny aż do piatku. Quote
przyjaciel_koni Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Problem z komp. mam nadal - nic konkretnego - raz działa, a raz nie. Tak sobie wybiera. Pan, który go sprawdzał nie znalazł powodu takiego wybiórczego działania. Antolek się nadal troszkę marnie goi. Ale nic bardzo złego się nie dzieje. Niestety ze względu na bardziej intensywne żywienie w ostatnim czasie pochłonął już całą karmę. Musimy do piątku kupić następną porcję !!! Aede ma sprawdzić jaka karma wchodzi w grę. Troszkę mało czasu na załatwienie, nie wiem, czy damy radę taniej zakupić. Zobaczymy. Quote
BasiaD Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Antoś do góry, przypominaj się na 1 stronce! Quote
przyjaciel_koni Posted October 31, 2006 Posted October 31, 2006 Raczej nie damy rady załatwić do piątku tańszej karmy. Będę musiała kupić normalnie w sklepie, chyba, że ma ktoś jakiś pomysł ??? Quote
Czarodziejka Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Antoś mimo wszystko, na przekór zimie i zawiejom wciąż poszukuje domku! Quote
Jomar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wpłaciłam dzisiaj 50 zł dla Antosia. Nie zaglądałam przez miesiąc na dogo i taką miałam nadzieję, że Antoś ma już dom, ale z ostatnich postów wyszło mi, że niestety jeszcze nie. Doczytałam sie również, że jest już wykastrowany, może teraz będzie łatwiej o domek dla niego. Quote
Radek Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Antolek jest ponownie na Allegro. [URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=139150322[/URL] Mam prośbę, napiszcie czy kontakt podany w aukcji jest w dalszym ciągu aktualny? Quote
przyjaciel_koni Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To jest chyba tel. do hoteliku - aktualny. Nadal czekam na sprawdzenie domu dla Antolka. Jakoś wszystko ciężko idzie. Info jak tylko czegoś się dowiem. Quote
przyjaciel_koni Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To ja może tak trochę o domku dla Antosia. Antoś ma szansę na dom w Brodnicy. Kontakt z Panią dała nam Arka !!!! Bardzo dziękujemy !!! Państwo pracują na miejscu, mają dwa psiaki (suczka i piesek - oba po sterylizacji). Syn Państwa ma 10 lat. Bardzo Mu się Antoś spodobał (to się nazywa, że się zakochał w Antosiu)- Pani chyba również. Domek zapowiada się b. dobrze, ale chciałyśmy dla spokoju sumienia jeszcze sprawdzić. [B]Znalazłam na Dogo 1 Osobę z Brodnicy - prosiłam o sprawdzenie domku.[/B] Otrzymałam tylko informację, że przyszła Pani Antosia mieszka niedaleko, że to dobrzy Ludzie, że reszta zostanie sprawdzona i otrzymamy wiadomość. [B]Dokładniejsze info, o które prosiłam i miałam obiecane do dzisiaj do mnie nie dotarło. Szkoda. I trochę przykro. Skoro to było tak blisko ! [/B] Domek został jednak wstępnie zaakceptowany - odbyła się rozmowa Agnieszki z weterynarzem zajmującym się psiakami Pani - opinia była bardzo pozytywna. Również podejście do zachowań Antosia i sposobu zajęcia się nim (zwłaszcza na początku) wydaje się być właściwie planowane przez Panią. Pytania są rozsądne i widać, że psiaki nie są Pani obojętne. Agnieszka umówiła Panią Kasię (tak ma na imię przyszła Pani Antosia) na niedzielę. Będziemy jeszcze z Panią na miejscu rozmawiać, zobaczymy jakie będą reakcje Pani na Antosia i odwrotnie. Za tym domem przemawia jeszcze jedno - Pani sama po Antosia przyjedzie - nie usłyszałyśmy, jak to czasem bywa "Proszę mi przywieźć". To najlepsza chyba propozycja jaką Antoś otrzymał !!!!!! Czy są jakieś uwagi, może pytania, jakieś sugestie - może o czymś nie pomyślałyśmy !!!!! Bardzo proszę o komentarze !!! [B]Radku - zdejmij Antosia z Allegro !!!!! Może to będzie na szczęście !!!!!![/B] Quote
gdgt Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 :sweetCyb: przepraszam, że może zapeszam, ale jak tu się nie cieszyć??? Quote
*Gajowa* Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Czuję, że to TEN dom i zaczynam nieśmiało się cieszyć... Quote
BasiaD Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ja też! Biedny Antoś już tak długo czeka! Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Antoś może już wkrótce opuści nasze forum? Quote
Czarodziejka Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 I nie będziemy płakać, bo jedzie do własnego wytęsknionego domku!!! Quote
ARKA Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='przyjaciel_koni']To ja może tak trochę o domku dla Antosia. Antoś ma szansę na dom w Brodnicy. Kontakt z Panią dała nam Arka !!!! Bardzo dziękujemy !!! [/quote] Tu zadna moja zasluga. To dzieki Wam, nie pamietam kto, wystawial wtedy Antosia na allegro i podal tez kontakt do mnie. Antos jest wieeeelka miloscia syna p.Kasi, Michała. To Michał, wypatrzył Antosia na allegro. Wiecej, powiedzial Rodzicom, ze ze swoich kieszonkowych pieniedzy, pokryje koszt benzyny,transportu-byle Tata jechal i przywiózl Antosia;) No ale jak wiadomo milosc do zwierzat 'wynosi sie z domu' wiec mysle, ze ta milosc zakorzenili Rodzicie, uwrazliwili na los zwierzat. Psiaki, ktore maja juz w domu, to psiaki bezdomne, zabrane z ulicy. Quote
Recommended Posts