e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]szaleje zawczasu bo aparacik wykazuje objawy chorobowe....[/B][/quote] to co mu jest??:razz:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']to co mu jest??:razz:[/quote] [B]niedobrze mu jest...:diabloti: [/B] [B]ostrosci nie ustawia, na manualu nie da rady ustawic przyslony.....nie zmienia ustawien tzn . ja ustawiam na np. sloneczny dzien a on zostawia to co bylo poprzednio np. balans bieli....a jak zgrywam fotki to dostaje komunikat ze jest feler i zdjecia nie da sie zgrac. pan aparat musi isc do pana doktora....a moze to i dobrze bo to co bym naprawde chciala i na co zbieram potanialo ze hej......[/B]
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]niedobrze mu jest...:diabloti: [/B] [B]ostrosci nie ustawia, na manualu nie da rady ustawic przyslony.....nie zmienia ustawien tzn . ja ustawiam na np. sloneczny dzien a on zostawia to co bylo poprzednio np. balans bieli....a jak zgrywam fotki to dostaje komunikat ze jest feler i zdjecia nie da sie zgrac. pan aparat musi isc do pana doktora....a moze to i dobrze bo to co bym naprawde chciala i na co zbieram potanialo ze hej......[/B][/quote] biedny aparacik ..taki młody a juz u doktorka:shake: a moj naszczescie (odpokac) zdrowiutki jak rybka:loveu:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']biedny aparacik ..taki młody a juz u doktorka:shake: a moj naszczescie (odpokac) zdrowiutki jak rybka:loveu:[/quote] [B]puk puk - odpukalam:evil_lol: [/B]
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 O ile foteczek:multi: :multi: :multi: Ale Dealeruś ma dużo koompli i koompelek:loveu:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='madzia i medor']O ile foteczek:multi: :multi: :multi: Ale Dealeruś ma dużo koompli i koompelek:loveu:[/quote] [B]nie jest to niestety takie piekne jak wyglada.....Dili to zakapior, zaczepnik i jednoczesnie najwiekszy tchorz jakiego widzialam:)[/B]
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]nie jest to niestety takie piekne jak wyglada.....Dili to zakapior, zaczepnik i jednoczesnie najwiekszy tchorz jakiego widzialam:)[/B][/QUOTE] Hi hi, ale za to pikny jest ;):loveu:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Hi hi, ale za to pikny jest ;):loveu:[/quote] [B]ty to hurtownie tej wazeliny masz?:diabloti: [/B]
Jagoda1 Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Leon zawodowiec?:evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/120/603f2407e71e5788.jpg[/IMG][/URL]
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]puk puk - odpukalam:evil_lol: [/B][/quote] :mad: :mad: :mad:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']:mad: :mad: :mad:[/quote] [B]a poszla ty mnie stad z tym kijem, muchy zaganiac a sioooo a sioooo:razz: [/B]
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='AgusiaTerierka']Leon zawodowiec?:evil_lol: [URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/120/603f2407e71e5788.jpg[/IMG][/URL][/quote] [B]hihihi chyba nie bardzo...cokolwiek chcial zrobic nie udalo mu sie:evil_lol: [/B]
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]a poszla ty mnie stad z tym kijem, muchy zaganiac a sioooo a sioooo:razz: [/B][/quote] :-xja ci dam muchy :-x
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='evaxon']:-xja ci dam muchy :-x[/quote] [B]daj mi cos innego nie lubie muchow:eviltong: [/B]
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]ty to hurtownie tej wazeliny masz?:diabloti: [/B][/QUOTE] Człowiek sobie obiecuje; jeden dzień w roku będzie miły i cu, i kurka wodna dalej źle:shake: :shake: :evil_lol: Mam hurtownie, a cu, zazdraszczasz:razz: :diabloti: :razz:
agbar Posted March 27, 2007 Author Posted March 27, 2007 [quote name='madzia i medor']Człowiek sobie obiecuje; jeden dzień w roku będzie miły i cu, i kurka wodna dalej źle:shake: :shake: :evil_lol: Mam hurtownie, a cu, zazdraszczasz:razz: :diabloti: :razz:[/quote] [B]no i sie doigralas.... hihi wode ci zakrecaja:diabloti: [/B]
Behemot Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 Cze dijej! Mas kjakejsa? Bo już mną trzącha, od rana kjakejsów nie jadłam :cool1:
e.v.a Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]daj mi cos innego nie lubie muchow:eviltong: [/B][/quote] :mdleje: nie chcesz muchow to nic ni edostaniesz:obrazic:
Medorowa Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [quote name='dealer'][B]no i sie doigralas.... hihi wode ci zakrecaja:diabloti: [/B][/QUOTE] He he zdążyłam:eviltong::diabloti: :eviltong: :diabloti:
bonita Posted March 27, 2007 Posted March 27, 2007 [B]Dobry :)[/B] [B]A ja tu byłam dziś wogóle :diabloti:[/B]
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='Behemot']Cze dijej! Mas kjakejsa? Bo już mną trzącha, od rana kjakejsów nie jadłam :cool1:[/quote] [B] sisko spsiedane:( ja tes na glodzie.....[/B]
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='evaxon']:mdleje: nie chcesz muchow to nic ni edostaniesz:obrazic:[/quote] [B]phi....[/B] :diabloti:
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='madzia i medor']He he zdążyłam:eviltong::diabloti: :eviltong: :diabloti:[/quote] [B]to ci pech no.....:diabloti: [/B]
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [quote name='bonita'][B]Dobry :)[/B] [B]A ja tu byłam dziś wogóle :diabloti:[/B][/quote] [B]a po co bys tu miala przychodzic?:evil_lol: [/B]
agbar Posted March 28, 2007 Author Posted March 28, 2007 [B]a tak w ogole to dzien dobry w ten piekny wiosenny poranek:)[/B]
Recommended Posts