Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='evaxon']to co mu jest??:razz:[/quote]

[B]niedobrze mu jest...:diabloti: [/B]

[B]ostrosci nie ustawia, na manualu nie da rady ustawic przyslony.....nie zmienia ustawien tzn . ja ustawiam na np. sloneczny dzien a on zostawia to co bylo poprzednio np. balans bieli....a jak zgrywam fotki to dostaje komunikat ze jest feler i zdjecia nie da sie zgrac. pan aparat musi isc do pana doktora....a moze to i dobrze bo to co bym naprawde chciala i na co zbieram potanialo ze hej......[/B]

Posted

[quote name='dealer'][B]niedobrze mu jest...:diabloti: [/B]

[B]ostrosci nie ustawia, na manualu nie da rady ustawic przyslony.....nie zmienia ustawien tzn . ja ustawiam na np. sloneczny dzien a on zostawia to co bylo poprzednio np. balans bieli....a jak zgrywam fotki to dostaje komunikat ze jest feler i zdjecia nie da sie zgrac. pan aparat musi isc do pana doktora....a moze to i dobrze bo to co bym naprawde chciala i na co zbieram potanialo ze hej......[/B][/quote]
biedny aparacik ..taki młody a juz u doktorka:shake: a moj naszczescie (odpokac) zdrowiutki jak rybka:loveu:

Posted

[quote name='evaxon']biedny aparacik ..taki młody a juz u doktorka:shake: a moj naszczescie (odpokac) zdrowiutki jak rybka:loveu:[/quote]

[B]puk puk - odpukalam:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']O ile foteczek:multi: :multi: :multi:

Ale Dealeruś ma dużo koompli i koompelek:loveu:[/quote]

[B]nie jest to niestety takie piekne jak wyglada.....Dili to zakapior, zaczepnik i jednoczesnie najwiekszy tchorz jakiego widzialam:)[/B]

Posted

[quote name='dealer'][B]nie jest to niestety takie piekne jak wyglada.....Dili to zakapior, zaczepnik i jednoczesnie najwiekszy tchorz jakiego widzialam:)[/B][/QUOTE]

Hi hi, ale za to pikny jest ;):loveu:

Posted

[quote name='madzia i medor']Hi hi, ale za to pikny jest ;):loveu:[/quote]

[B]ty to hurtownie tej wazeliny masz?:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='evaxon']:mad: :mad: :mad:[/quote]

[B]a poszla ty mnie stad z tym kijem, muchy zaganiac a sioooo a sioooo:razz: [/B]

Posted

[quote name='AgusiaTerierka']Leon zawodowiec?:evil_lol:

[URL="http://www.fotosik.pl/"][IMG]http://images21.fotosik.pl/120/603f2407e71e5788.jpg[/IMG][/URL][/quote]

[B]hihihi chyba nie bardzo...cokolwiek chcial zrobic nie udalo mu sie:evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='dealer'][B]a poszla ty mnie stad z tym kijem, muchy zaganiac a sioooo a sioooo:razz: [/B][/quote]
:-xja ci dam muchy :-x

Posted

[quote name='dealer'][B]ty to hurtownie tej wazeliny masz?:diabloti: [/B][/QUOTE]
Człowiek sobie obiecuje; jeden dzień w roku będzie miły i cu, i kurka wodna dalej źle:shake: :shake: :evil_lol:
Mam hurtownie, a cu, zazdraszczasz:razz: :diabloti: :razz:

Posted

[quote name='madzia i medor']Człowiek sobie obiecuje; jeden dzień w roku będzie miły i cu, i kurka wodna dalej źle:shake: :shake: :evil_lol:
Mam hurtownie, a cu, zazdraszczasz:razz: :diabloti: :razz:[/quote]

[B]no i sie doigralas.... hihi wode ci zakrecaja:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='dealer'][B]daj mi cos innego nie lubie muchow:eviltong: [/B][/quote]
:mdleje: nie chcesz muchow to nic ni edostaniesz:obrazic:

Posted

[quote name='Behemot']Cze dijej!
Mas kjakejsa? Bo już mną trzącha, od rana kjakejsów nie jadłam :cool1:[/quote]
[B] sisko spsiedane:( ja tes na glodzie.....[/B]

Posted

[quote name='madzia i medor']He he zdążyłam:eviltong::diabloti: :eviltong: :diabloti:[/quote]
[B]to ci pech no.....:diabloti: [/B]

Posted

[quote name='bonita'][B]Dobry :)[/B]
[B]A ja tu byłam dziś wogóle :diabloti:[/B][/quote]

[B]a po co bys tu miala przychodzic?:evil_lol: [/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...