Alicja Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ;)co u was też napadał ten śnieżek:evil_lol:...a u nas topnieje:multi::multi::multi:
agbar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'];)co u was też napadał ten śnieżek:evil_lol:...a u nas topnieje:multi::multi::multi: nawet ci ladnie wyszlo to udawanie zdziwionej i przejetej mym bezbrzeznym smutkiem.....:evil_lol:
agbar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 PIKA napisał(a):cześc Dilerki :multi: czesc Pikowa:loveu:
Medorowa Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Ale świetne fotki i:evil_lol: :loveu: Szkoda, że nie znalazł tej wiosny, bo my już też za nią tęsknimy:roll: :evil_lol:
agbar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Ale świetne fotki i:evil_lol: :loveu: Szkoda, że nie znalazł tej wiosny, bo my już też za nią teśknimy:roll: :evil_lol: ja tez zaluje......nienawidze zimy!!
Paula Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Haha :D ale fajna fotorelacja z opisami :multi: Witanko
drzalka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 WItam.. ael DIlu miał ubaw pewnie w tym śniegu..ale ja iak bym niechcila ze bym za oknem zobaczyla snieg.. my z Lenką czekamy na LAto :D
mar....ka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hej blizniaki. Od jutra ma byc cieplej. Zresztą cos się wypogodziło i okna sobie na klatce umyję.
agbar Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Witam kochani a ja wlasnie wrocilam z pracy...zla, wsciekla i podminowana ..za jakie grzechy ja musze pracowac z ......nie , nie moge sie wyrazac....wrrrrrrr ..dobrze ze chociaz ten snieg stopnial Dili wypadl na ogrodek i wrocil niespodziewanie zadeptal cala chalupe a ostatnia rzecz na jaka mialam ochote to mycie podlog, potrzebuje kawyyyy i papierocha sobie zapale, a co?
agbar Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 a i jeszcze do tego kupilam sobie winogrona i nie sa slodkie ..jakbym chciala cytryny to bym chyba powiedziala..... i benzyna podrozala i nie bylo mojego ulubionego chlebka w piekarni.... czuje sie taka saaamotnaaaa buuuuuuu
Kate I Luka Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Aga... Ty dziś chyba lewą nogą wstałaś:glaszcze: :glaszcze: Ja już odliczam do końca dzisiejszej pracy, a co chwile zastanawiam się czego to ludzie nie wymyślą :shake:
agbar Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Kate I Luka']Aga... Ty dziś chyba lewą nogą wstałaś:glaszcze: :glaszcze: Ja już odliczam do końca dzisiejszej pracy, a co chwile zastanawiam się czego to ludzie nie wymyślą :shake: to nie ja wstalam lewa noga tylko swiat :evil_lol: [quote name='Vectra']ooo jak tu powiało optymizmem ;) a bo ja mam dzis mecz Aga kontra reszta swiata....ale juz mi sie nieco poprawilo bo bylam u ciebie:) tera polece do Ali i do Debe i bedzie juz prawie ok:evil_lol:
Alicja Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 :multi::multi::multi:cześć Dilerki No ...co to za zle fluidy tu krążą:razz:pogonić je:mad:
agbar Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:cześć Dilerki No ...co to za zle fluidy tu krążą:razz:pogonić je:mad: staram sie ale taka jedna Vectra ,nie wiem czy znasz, mi nie pomaga....:evil_lol:
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']staram sie ale taka jedna Vectra ,nie wiem czy znasz, mi nie pomaga....:evil_lol: ja zawsze wszystkim chętnie pomagam :loveu: :loveu: :diabloti:
agbar Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']ja zawsze wszystkich chętnie pomagam :loveu: :loveu: :diabloti: he he he :evil_lol: ( to byl szyderczy smiech ):diabloti:
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']he he he :evil_lol: ( to byl szyderczy smiech ):diabloti: a myslałam że się wzruszysz :-( :-( a Ty tak chamsko zęby szczerzysz :evil_lol: :evil_lol:
agbar Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 poranna gimnastyka Diluchy pietruchy:) no to rozgrzewka, jezykiem koooleczka lekki sklon rozciagamy szyjke , krecimy gloweczka i wymach lewa tylna a teraz prawa i gleeeboki sklon
agbar Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 [quote name='Vectra']a myslałam że się wzruszysz :-( :-( a Ty tak chamsko zęby szczerzysz :evil_lol: :evil_lol: alez kiedy ja jestem wzruszona, tak wzruszona ze z tego wzruszenia to nie wiem co robie i zeby szczerze:evil_lol:
Vectra Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='dealer']alez kiedy ja jestem wzruszona, tak wzruszona ze z tego wzruszenia to nie wiem co robie i zeby szczerze:evil_lol: to sobie chociaż wydłub te pestki z pomiedzy zębów :diabloti:
Recommended Posts