agbar Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 majoka napisał(a):hej bracie bliźniaku......Całusy od siostry Kany....:loveu: witaj siostrzyczko czysta , pachnaca i wyszorowana:) buziaki:loveu:
Agga Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 No nie wierze własnym oczom? Przecież boksery nie są agresywne.:crazyeye:
agbar Posted March 20, 2007 Author Posted March 20, 2007 [quote name='Agga'] No nie wierze własnym oczom? Przecież boksery nie są agresywne.:crazyeye: a gdzie ty tu widzisz agresywnego boksera?:crazyeye: on byl glodny po prostu, nie agresywny:evil_lol:
Medorowa Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Sznureczki to to, co tygryski lubią najbardziej;):cool3:
ferraribox Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Oj!Diluś,kolega Gacek chętnie pobawiłby się z Tobą.
bonita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='Agga'] No nie wierze własnym oczom? Przecież boksery nie są agresywne.:crazyeye: Mi też to wygląda raczej na obiadek niż agresję:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witanko:multi:
Pysia Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 [quote name='bonita']Mi też to wygląda raczej na obiadek niż agresję:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witanko:multi: A ja jestem przekonana ze tutaj jest kontrola jakości wytrzymałości grzbietu :diabloti: Witajcie ;)
agbar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='madzia i medor']Sznureczki to to, co tygryski lubią najbardziej;):cool3: taaa lubia tez czasem tak nimi podrzucac , ze niespodziewajacy sie niczego niewinny czlowiek zarobi w glowke:) [quote name='ferraribox']Dzień doberek:multi: hej:) witam u nas:) [quote name='evaxon']berek :multi: doberek:) [quote name='Kate I Luka']Cześć Dilusie :multi: czesc Gastonki:) jak zdrowko?? [quote name='madzia i medor']doberek - kartofelek :multi: kartofelek doberek:) [quote name='ferraribox']Oj!Diluś,kolega Gacek chętnie pobawiłby się z Tobą. zapraszamy:razz: [quote name='bonita']Mi też to wygląda raczej na obiadek niż agresję:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Witanko:multi: Witajcie:) taki kudlaty obiadek moze stanac ..koscia w gardle:) [quote name='paula_z']Hehe :D Czesc Aga z Dilerkiem czesc Paula z Maxiem:loveu: [quote name='Pysia']A ja jestem przekonana ze tutaj jest kontrola jakości wytrzymałości grzbietu :diabloti: Witajcie ;) no nareszcie ktos na to wpadl:eviltong: [quote name='tygra']ależ głodny Dili na taki kąsek się połaszczył :) tiaaa niedozywiony ci on taki ze napotkane psy polyka:) Witam wszystkich razem i kazdego z osobna:)
agbar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:a u nas nadal śnieżek ...a u was jak:razz: Witaj Aluniu..a u nas jak pytasz? calkiem ci u nas piknie...tak piknie ze az strach:evil_lol: ooooo tak jest : wstalam bladym switem i przezylam szok:placz: tak wygladal moj ogrodek i moje wielkanocne drzewko zamienilo sie w choinke bozonarodzeniowa :placz: :placz: :placz:
agbar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Dili byl w lekkim szoku jak poszlismy na spacerek:) Patrzal na swiat zdziwionymi zaspanymi oczkami
agbar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 ruszyl na poszukiwanie sladow wiosny moze skryla sie pod lawka? hop hop wiosnoooo!! wylaz spod tego sniegu wiosenko!! znajde cie chocbym mial przekopac cale to sniezysko!! oooo moze tu? tu jej nie ma ide dalej chyba zlapalem trop panciu , panciu cos tam bylo!! taaa bylo ...ale zapomnialem gdzie....musze sie rozejrzec chyba sie poddam i pojde pobiegac po tym bialym paskudztwie....
tygra Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 ale bestia :) u nas padał śnieg i deszczem ale nic nie zostało bo jest z 5 stopni na plusie
Kate I Luka Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='dealer']czesc Gastonki:) jak zdrowko?? hejka :) zdrówko niby lepiej, choć dziś zachrypnięta jestem potwornie. Nie wiem skąd ta chrypa dziś mnie dopadła :shake: ale fajny nasłuchiwacz :)
e.v.a Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a taka piekna pogoda byla:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: a u nas nie pada ani snieg ani deszcz:eviltong: doberek:evil_lol:
agbar Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 [quote name='evaxon']a taka piekna pogoda byla:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: a u nas nie pada ani snieg ani deszcz:eviltong: doberek:evil_lol: zawiscilas mi i prosze.....:eviltong: pewnie sie modlilas cala noc o obfite opady sniegowe:)?
e.v.a Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 [quote name='dealer']zawiscilas mi i prosze.....:eviltong: pewnie sie modlilas cala noc o obfite opady sniegowe:)? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jaaa??? no co ty ja sie nie modle:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts