Paula Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 Haha :D Swietne ujecia Dilskiego :multi: Czesc Aga :lol:
agbar Posted March 18, 2007 Author Posted March 18, 2007 [quote name='paula_z'] Haha :D Swietne ujecia Dilskiego :multi: Czesc Aga :lol: czesc Paula:) [quote name='madzia i medor']O ile foteczek :razz: no troszeczke:)
e.v.a Posted March 18, 2007 Posted March 18, 2007 dealer napisał(a):czesc czesc ales sie wysilila...fotki obejrzalas potfoora ?? tak wpada i wypada jak po ogien..co za kobita....:evil_lol: :loveu: no jasne ze obejrzalam :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: :cool3:
Kate I Luka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 hahaha, podłączyli im neta, i aż padli przed laptopem ze zmęczenia :evil_lol: CZeść Dilusie :loveu:
agbar Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='Kate I Luka']hahaha, podłączyli im neta, i aż padli przed laptopem ze zmęczenia :evil_lol: CZeść Dilusie :loveu: czesc Gastusie:loveu:
Kate I Luka Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='dealer']a tu mam cos dla Ewy..budyneczek:loveu: a czy to Barcelona i Gaudi???? Czy jakieś podróbki z innego miasta????
e.v.a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 [quote name='dealer'] :crazyeye: piekny :loveu: pomimo ze nowoczesny :razz: a ten taki zabawny :lol: :multi: :evil_lol: ele exctra:multi: u mnienie ma takich fajnych budynkow:-( wez mnie do siebie:loveu: dzioendoberek:cool3: ja juz po kawce i rogaliczku a Tigra spi :razz: (ale z niej leniuch :evil_lol: )
agbar Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Kate I Luka napisał(a):a czy to Barcelona i Gaudi???? Czy jakieś podróbki z innego miasta???? nie:) ten budynek miesci sie w Darmstadt w Niemczech, zalicza sie do tej kategorii domow w ktorych ludzie moga mieszkac w zgodzie z natura...:razz: ten nazywany jest waldspirale albo wasserhaus, mozna to sobie tlumaczyc jako lesna spirala lub wodny dom:). zdjecia nie oddaja jego uroku niestety:)
agbar Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 [quote name='evaxon'] aele exctra:multi: u mnienie ma takich fajnych budynkow:-( wez mnie do siebie:loveu: dzioendoberek:cool3: ja juz po kawce i rogaliczku a Tigra spi :razz: (ale z niej leniuch :evil_lol: ) czesc:) przyjezdzaj - zapraszam:) kawe mam jakis rogalik sie znajdzie tez:)
WinterGirl Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 Witamy piękne fotki znaleźliśmy w twojej galerii :loveu: Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD
e.v.a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dealer napisał(a):czesc:) przyjezdzaj - zapraszam:) kawe mam jakis rogalik sie znajdzie tez:) :cool3: a obiadek sie znajdzie??:loveu: :evil_lol:
agbar Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 evaxon napisał(a)::cool3: a obiadek sie znajdzie??:loveu: :evil_lol: cos sie ukula:)
e.v.a Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dealer napisał(a):cos sie ukula:) :multi: to pedze do ciebie :cool3:
agbar Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 evaxon napisał(a)::multi: to pedze do ciebie :cool3: szczekamy:multi:
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dealer napisał(a):szczekamy:multi: hau hau :diabloti:
agbar Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Vectra napisał(a):hau hau :diabloti: rozumiem Ewcia ze chcialas przez to powiedziec: witajcie drogie Dilery, rzadko was nawiedzam i tylko na chwilke ale czasu mi brak bo musze sie opiekowac banda niebezpiecznych psow, ktorych slawa rozeszla sie juz po dogo:evil_lol: :loveu: hau hau:cool3:
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dealer napisał(a):rozumiem Ewcia ze chcialas przez to powiedziec: witajcie drogie Dilery, rzadko was nawiedzam i tylko na chwilke ale czasu mi brak bo musze sie opiekowac banda niebezpiecznych psow, ktorych slawa rozeszla sie juz po dogo:evil_lol: :loveu: hau hau:cool3: o nie moja droga :diabloti: jestem u was codzień tylko tak po ciuchutku :oops: oglądam foteczki i czytam :loveu:
agbar Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Vectra napisał(a):o nie moja droga :diabloti: jestem u was codzień tylko tak po ciuchutku :oops: oglądam foteczki i czytam :loveu: mozesz tupac...moj pies jak spi to nic nie slyszy hehehehe:)
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dealer napisał(a):mozesz tupac...moj pies jak spi to nic nie slyszy hehehehe:) no u mnie nie :cool1: żaden żywy się po cichaczu nie przemknie :evil_lol:
agbar Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Vectra napisał(a):no u mnie nie :cool1: żaden żywy się po cichaczu nie przemknie :evil_lol: a martwy sie przemknie....:razz: ?
Vectra Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 dealer napisał(a):a martwy sie przemknie....:razz: ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: to już Kano ONYMI się zajmuje :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts