Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:wiem co masz nowe ..... zainspirowała mnie lolcia ....poka poka :mad::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Uuuuu co ma? Co ma?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:diabloti:wiem co masz nowe ..... zainspirowała mnie lolcia ....poka poka :mad::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

ale az mnie skreca zeby nowe zobaczyc:loveu::multi:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]goopie goopie :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a dez. adidas czy fa:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Rexona:roll:

[quote name='Maga100'][B]jak A. powiedział matce, ze wybraliśmy Tadzia, to jej pytanie zabrzmiało: a po kim to? :angryy: I ty pies pogrzebany, ona uważa, ze imię dziecku (szczególnie, gdy jest chłopcem) nalezy nadać po ojcu, dziadku itp. [/B][/quote]
NIGDY!!!!Mialby byc u mnie Zbigniew albo Leon...po moim trupie...martwym trupie....

[quote name='dbsst']jakby Ci to powiedzieć - gdzie Ty masz brzuch!!!!!!!!!!!!!!
bardzo ładnie wyglądasz [/quote]
Mam brzuch w okolicy brzucha:diabloti:
Dziekuje:oops:

[quote name='malawaszka']Agnieszko i psie Dilerze nie idźcie tą drogą [/quote]

Malawawszko slowo twe wazne dla mnie ,dlatego zatrzymam sie na tej drodze ktora podazam i poczekam na swiatle wskazowki:diabloti:

[quote name='bonita'][COLOR=blue][I][B]Ja tam wolę AXE:diabloti:Co by się za nim nie tylko bokserki obglądały [/B][/I][/COLOR]

[I][B][COLOR=blue]Heloł:multi:[/COLOR][/B][/I]
[/quote]

Wszeli duch...Bonita:crazyeye:
[quote name='lolka75']Agutka poka to co nowe:loveu:
czesc misiu pusiu:loveu:[/quote]

Lolunia:loveu:paplo jedna:mad::evil_lol:
[quote name='Medorowa']Dzień Dobry Wieczór piekna, dobra i w ogóle:loveu:[/quote]

Wlasnie...w ogole....:eviltong:Po cos wrocila??

[quote name='Tekla64']bardzo ciekawe pogawedki
imie tyz mnie sie podoba, a najwazniejsze ze Wam sie podoba, tesciowe zbyt duzo nie maja do powiedzenia,babcie zreszta tyz nie bo to sa Wasze dzieci, one mialy juz swoje piec minut mogly sie wtedy wyzyc do woli:oops:
Pieknie wygladasz na fotce a tak na zas z dzisiejszej perspektywy to rob sobie zdjecia w tym stanie, tobie moga sie nie podobac ale zas kiedys jak bedziesz swoim wnukom pokazywac to dopiero bedzie frajda i dla nich i dla ciebie
usciski dla was[/quote]

O matko..ja nie wiem czy chce zeby mnie wnuki ogladaly....

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:diabloti:wiem co masz nowe ..... zainspirowała mnie lolcia ....poka poka :mad::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

O,nastepna ciekawska:evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Uuuuu co ma? Co ma?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Bele co,to i tamto i owo..:evil_lol:

[quote name='lolka75']ale az mnie skreca zeby nowe zobaczyc:loveu::multi:[/quote]

Odkrec sie:diabloti:

Czy Wy wiecie gupie jak ja kretynsko na zdjeciach wychodze??Pysk mam jak ksiezyc w pelni,bladam,upiornam...A do pokazania nowego geba moja niezbedna...niestety:cool1:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]poka siem o upiorna :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Ogladanie na wlasna odpowiedzialnosc:cool1:Skarg i wnioskow nie rozpatruje sie,reklamacji nie uwzglednia sie:cool1::roll:

A niech tam...tylko zeby nie bylo..JA ostrzegalam....

[U][COLOR=#800080][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/2093/img1887.jpg[/IMG][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#800080][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#800080][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/7732/img1878s.jpg[/IMG][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#800080][/COLOR][/U]
[U][COLOR=#800080][/COLOR][/U][URL="http://www.babyartikel.de/kp-family/kaufen/produkt/051005000018/?utm_source=dooyoo"][/URL]

Posted

[quote name='lolka75']dawa nowe:mad::loveu:[/quote]

dalam:cool1:

[quote name='malawaszka']no to jak czekasz na światłe wskazówki to radzę Ci pokaż co masz nowego :diabloti:[/quote]
pokazalam:cool1:

tera uciekam:roll:

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:p:pnareszcie do ludzia jesteś podobna :multi:...a nie lalunia :diabloti::diabloti::evil_lol:

a pamiętasz jak 2 lata temu miałam podonie ściąć a potem zjechałam maszynka :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']

NIGDY!!!!Mialby byc u mnie Zbigniew albo Leon...po moim trupie...martwym trupie.... [/quote]

[B]a co ty masz do Leona, hę? :mad::mad::mad::evil_lol:[/B]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]:cool3: jaka przystojniaczka [/B][/COLOR][/FONT][/quote]

yyyyyy..gdzie???

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:p:pnareszcie do ludzia jesteś podobna :multi:...a nie lalunia :diabloti::diabloti::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]a pamiętasz jak 2 lata temu miałam podonie ściąć a potem zjechałam maszynka :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ja ci kutwa dam lalunie:mad::loveu:

[quote name='malawaszka']to Ty chyba w tych Nimcach księzyca w pełni nie widziałaś!!!!! :evil_lol:

ślicznie wyglądasz - i fryzurka super!!!!!!!! :klacz:[/quote]

:oops::oops:Dziekuje

[quote name='Maga100'][B]a co ty masz do Leona, hę? :mad::mad::mad::evil_lol:[/B][/quote]

ups.....
eeee..
yyyyy...

Tesciu sie kurde tak nazywa..a ja naprawde ale to naprawde ,bardzo naprawde nie chcialabym aby moj syn byl w czymkolwiek podobny do swojego dziadka...ani jednego ani drugiego..
I naprawde bardzo naprawde masz pieknego psa:roll:

Posted

[quote name='agbar']

I naprawde bardzo naprawde masz pieknego psa:roll:[/quote]

[B]chciałaś napisać, ze mój pies ma piękne imię :diabloti:[/B]
[B]Ale wybaczam ci, wiem, co się dzieje z mózgiem w tym stanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B]

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wow....Aga!!! Super wygladasz! Rewelacyjna przemiana!!!!:multi:
[url]http://img193.imageshack.us/img193/7732/img1878s.jpg[/url]

Qutwa....zazdroszczę Ci:cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:loveu: daj daj daj nie odmawiaj daj [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-403.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Potem:cool1::diabloti:

[quote name='jonQuilla']
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a tam o była ;)[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]bardzo fajna ta fryzurka :happy1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Mersi,przekaze fryzjerce;)

[quote name='Maga100'][B]chciałaś napisać, ze mój pies ma piękne imię :diabloti:[/B]
[B]Ale wybaczam ci, wiem, co się dzieje z mózgiem w tym stanie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/quote]

Ma imie.To prawda.Dobrze,ze ma.Gupio tak nie miec....:roll:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wow....Aga!!! Super wygladasz! Rewelacyjna przemiana!!!!:multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://img193.imageshack.us/img193/7732/img1878s.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Qutwa....zazdroszczę Ci:cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Przemiana jak sto bandytow,nie da sie ukryc:evil_lol:
Ale nie rozumiem,czego zazdroscisz??????

Posted

[quote name='agbar']

Przemiana jak sto bandytow,nie da sie ukryc:evil_lol:
Ale nie rozumiem,czego zazdroscisz??????[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No jak to czego....tego boskiego look'u:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[url]http://img193.imageshack.us/img193/7732/img1878s.jpg[/url]
pieknie:loveu:
kurde myslalam ze bedzie jakas choc tr:loveu:szke okragla buzka... aTy dalej chudzinka:roll::shake:

Posted

[quote name='dbsst']zero brzucha zero pyzatej buzi ja się tak nie bawię nie nie nie............:cool1:[/quote]

[B]ale co ty się dołujesz! Przecież sama dzisiaj słyszałam, jak miła pani zachwycała się twoim wyglądem! Wprawdzie miała 100 lat i była niedowidząca, ale to nic :diabloti:[/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]ale co ty się dołujesz! Przecież sama dzisiaj słyszałam, jak miła pani zachwycała się twoim wyglądem! Wprawdzie miała 100 lat i była niedowidząca, ale to nic :diabloti:[/B][/quote]
właśnie i może dlatego, że Pani Halinka ma 100 lat i niedowidzi uważa, że dobrze wyglądam. :diabloti: ale to i tak było miłe szczególnie teraz :evil_lol:

Posted

[quote name='Maga100'][B]ale co ty się dołujesz! Przecież sama dzisiaj słyszałam, jak miła pani zachwycała się twoim wyglądem! Wprawdzie miała 100 lat i była niedowidząca, ale to nic :diabloti:[/B][/quote]

:roflt: :roflt:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahha:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...