Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Aguś co u ciebie , u was , jak oczko ....czyżby wizyta:cool3: doszła do skutku;)
agbar Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Aguś co u ciebie , u was , jak oczko ....czyżby wizyta:cool3: doszła do skutku;) halo witam:) u mnie ok niby po staremu a po nowemu:) przede wszystkim oczko dziala:multi: troche szybciej sie meczy teraz ale dziala:) wizyta doszla do skutku i to temat na ksiazke cala poniewaz wizyta zeszla sie w czasie z moimi nowymi obowiazkami w pracy czyli wyjazdami do Grecji...4 dni w tygodniu bywa ze jestem poza domem no i tesciowa mnie wyklada zrobila ze ten tego rodzine rozbijam:crazyeye: dom zaniedbany ,ogrod zarosniety pies teskni i nie je ( pierwsze slysze ) kolega malzonek taki bidniutki i o zgrozo zaproponowala ze bedzie czesciej wpadac coby sie o chalupe i synusia i piesusia zatroszczyc:mad: ...hehheeee Bartek mial mord w oczach....:diabloti: ale na szczescie mame swa szanuje i jej to delikatnie bardzo wyperswadowal....za kilka dni wyjezdzaja a ja jutro znowu jade do Grecji...zal mi mojego slubnego:eviltong: no a tak w ogole to pogoda piekna, piesek ma sie ok, jak wracam do domu to skacze pod sufit:)
agbar Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 postanowilam mojego psa wyslac na olimpiade lekkoatletyczna....kierunek taniec z tasma:)
bonita Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 [quote name='dealer']postanowilam mojego psa wyslac na olimpiade lekkoatletyczna....kierunek taniec z tasma:) Taniec z taśmą na olimpijskie złotko:evil_lol: Brawo dla mistrza ( i trenera oczywiście:evil_lol: )
leemonca Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 gimnastik-fantastik :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: dzieńdoberek
PIKA Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 Cześc Agus i cyrkowy Dilerku :multi: Fajne masz te delegacje :razz:
agbar Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 PIKA napisał(a):Cześc Agus i cyrkowy Dilerku :multi: Fajne masz te delegacje :razz: fajne tylko mi sie teskni za...pieseczkiem:diabloti:
e.v.a Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 dziendoberek:multi: [quote name='dealer']dzien dobry wszystkim:evil_lol: :turn-l:
agbar Posted September 16, 2006 Author Posted September 16, 2006 poszukiwacz skarbow:) nic nie ma moge sie otrzepac i biegac dalej:)
Alicja Posted September 16, 2006 Posted September 16, 2006 :multi::multi::multi:nareszcie Dili powrócił
bonita Posted September 17, 2006 Posted September 17, 2006 [quote name='dealer']poszukiwacz skarbow:) nic nie ma moge sie otrzepac i biegac dalej:) Taki poszukiwacz by mi się przydał:evil_lol: i znalazł cuś płeczkę chyba:cool3:
agbar Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='evaxon']dziendoberek:multi: :turn-l: dzien doberek co sie smiejesz z mojego bestia:):evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:nareszcie Dili powrócił ano powrocil i nawet do Polski wroci na chwile:) jedziemy w poniedzalek wieczorem:)
agbar Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='bonita']Taki poszukiwacz by mi się przydał:evil_lol: i znalazł cuś płeczkę chyba:cool3: pileczke to on zgubil...nie jedna zreszta:) hihi
e.v.a Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 świetne foty ci wychodza:multi: :loveu: dziendoberek:D
leemonca Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Dealer z kopiowanymi uszkami :shake:, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Medorowa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Witamy:p :p :p Ale co tak mało zdjęć:mad:
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Cześc kochani :multi: Zadko bywasz :shake: a do tego malo zdjęc dajesz :shake: :evil_lol:
Recommended Posts