Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]nie myśleć?? PEWNIE!!!![/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=blue]problem raczej sprawia mi ruszenie swoich szarych komórek :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To jak umiesz nie myśleć, to możesz zostać w domu ;)

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale to nie to.... kcem jechać gdzieś INO z Pawciem, obowiązki zostawić w domu, zrelaxować sie a nie gonić jak goopia .... :roll:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]takie cuda to tylko w Erze:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[B][COLOR=Purple]witajcie dilery prawdziwe! :multi:

pooglądałam ciut wstecz:)
cudne te występy z konikami... koniki pięęęęękne.... aż się chce dotknąć i pomiziać:)

masz Ty kobieto talenta do fotasków :p

bo i leśne fajne były i inne psowe:)

fajne dzieciaki:)
[url]http://images34.fotosik.pl/257/a6e746479a0fc690.jpg[/url]

tu tak artystycznie:) fajne oświetlenie wyszło...
[url]http://images33.fotosik.pl/335/e8c83a646e52a29a.jpg[/url]
w ogóle diluś pozuje jak model jakiś :loveu:

błaaahahahahaa.. nadziałaś go jabłkiem jak prosiaczka :evil_lol:
[url]http://images50.fotosik.pl/11/df87f7d45b2e6ac8.jpg[/url]

pozdrowionka ;)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Heeeeeeeelllllllllooooooooooooł?:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No tak, musi być co najmniej 10 literek :diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Melduje moje kochane zem powrocona:multi:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nareszcie:multi:........i jak bylo.....jodłowałaś?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]nareszcie:multi:........i jak bylo.....jodłowałaś?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: to siem teraz tak nazywa :oops:

witaj nam :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll: to siem teraz tak nazywa :oops:
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Buhahahahahahahaha.....................guuupia :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]nareszcie:multi:........i jak bylo.....jodłowałaś?:razz::diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

prawie:razz::diabloti:

Bylo....kurde brakuje slow..pieknie:loveu:Dla tych widokow bylabym sie gotowa przeprowadzic.Aparat mi sie zagrzal :evil_lol:zrobilam ponad 600 fot:evil_lol:nic tylko gory,woda,gory,woda i tak w kolko hihi.

I znienawidzilam mojego psa:angryy:Oddam drania -niekoniecznie w dobre rece,bo u nas mu chyba za dobrze:angryy:.To byl jego ostatni wyjazd z nami....
Przewalalo sie tam setki psow,momentami mialam wrazenie ze wiecej psow niz ludzi:roll:i tylko nasz zaczepial wszystko co mozna bylo,tylko on darl ryja,tylko on sie pieklil i w ogole go nie lubie.Szukam wlasnie kolejnej szkoly dla psow i to jego ostatnia szansa-nie wiem co zrobie jak mi i tu nie pomoga:shake:.Skonczy sie pewnie jak zwykle-czyli w szkolce bedzie tolerowal wszystkie psy a po za nia bedzie szalal....I niech mi znowu kolejny szkoleniowiec powie ,ze robie wszystko dobrze,ze mam kochanego,dobrego,poslusznego psa to osobiscie zagryze....
I niech mi ktos powie dlaczego ja po 3 dniach mam prania jak po pulku wojska:mdleje:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll: to siem teraz tak nazywa :oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]witaj nam :p[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Buhahahhahaa :evil_lol: KCM:loveu:

Witaj:multi:

Posted

[quote name='agbar']
I znienawidzilam mojego psa:angryy:Oddam drania -niekoniecznie w dobre rece,bo u nas mu chyba za dobrze:angryy:.To byl jego ostatni wyjazd z nami....
Przewalalo sie tam setki psow,momentami mialam wrazenie ze wiecej psow niz ludzi:roll:i tylko nasz zaczepial wszystko co mozna bylo,tylko on darl ryja,tylko on sie pieklil i w ogole go nie lubie.Szukam wlasnie kolejnej szkoly dla psow i to jego ostatnia szansa-nie wiem co zrobie jak mi i tu nie pomoga:shake:.Skonczy sie pewnie jak zwykle-czyli w szkolce bedzie tolerowal wszystkie psy a po za nia bedzie szalal....I niech mi znowu kolejny szkoleniowiec powie ,ze robie wszystko dobrze,ze mam kochanego,dobrego,poslusznego psa to osobiscie zagryze....
I niech mi ktos powie dlaczego ja po 3 dniach mam prania jak po pulku wojska:mdleje:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmmmmmmmmmm znaczy się naraził się:roll:

Masz małą pralke?:diabloti::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Hmmmmmmmmmmmmmm znaczy się naraził się:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Masz małą pralke?:diabloti::razz:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Narazil sie jak jasna cholera:angryy:
Uwierzycie,ze zdarl sobie z ryjoka skorzany kaganiec:roll:Ma podrapany caly pychol,a fafla to se tak urzadzil,ze myslalam ze bede jeszcze za wetem tam biegac:shake:na szczescie nie trzeba bylo,odkazilam i zagrozilam ze go zabije:cool1:Nie pomoglo bo mi chyba nie uwierzyl....Ale duzo nie brakowalo:roll:

Posted

[quote name='agbar']Narazil sie jak jasna cholera:angryy:
Uwierzycie,ze zdarl sobie z ryjoka skorzany kaganiec:roll:Ma podrapany caly pychol,a fafla to se tak urzadzil,ze myslalam ze bede jeszcze za wetem tam biegac:shake:na szczescie nie trzeba bylo,odkazilam i zagrozilam ze go zabije:cool1:Nie pomoglo bo mi chyba nie uwierzyl....Ale duzo nie brakowalo:roll:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Qurde to niedobry Diluś..........ale miałas wesoło:roll: siem nie nudziłaś się znaczy:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:roll:nie chciałabyś troszkę mojego prania z tych 3 dni :roll:..... prawie jak z 2 tygodni...nie wiem dlaczemu tego tyle :cool1:.... i nie rozumię dlaczemu się mi błoto wykrusza ze spodniow :roll:

Oj to se Dilski nagrabił :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Qurde to niedobry Diluś..........ale miałas wesoło:roll: siem nie nudziłaś się znaczy:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Nie,nie nudzilam sie...snulam plany jakby to bylo miec malego czilke ,ktorego w razie jakby co mozna wsadzic do kieszeni:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Nie,nie nudzilam sie...snulam plany jakby to bylo miec malego czilke ,ktorego w razie jakby co mozna wsadzic do kieszeni:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jakby się darł to można go WYPAŚĆ z kieszni :p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:roll:nie chciałabyś troszkę mojego prania z tych 3 dni :roll:..... prawie jak z 2 tygodni...nie wiem dlaczemu tego tyle :cool1:.... i nie rozumię dlaczemu się mi błoto wykrusza ze spodniow :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Oj to se Dilski nagrabił :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

a moze to sol sie wykrusza:razz:
Pranie to ja moge wrzucic do pralki tylko kutfa wieszac nie cierpie:shake:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i jakby się darł to można go WYPAŚĆ z kieszni :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

i mozna go nawet rozdepnac niechcacy:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']a moze to sol sie wykrusza:razz:
Pranie to ja moge wrzucic do pralki tylko kutfa wieszac nie cierpie:shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:cool1: to mamy ten sam problem :roll:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='agbar']i mozna go nawet rozdepnac niechcacy:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]tak tak .....jak najbardziej niechcący :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='agbar']Nie,nie nudzilam sie...snulam plany jakby to bylo miec malego czilke ,ktorego w razie jakby co mozna wsadzic do kieszeni:diabloti:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Hmmmmmmm ale chiłki to tak lubiom chapnąc za kostkę.....ouć boli:roll:[/B][/COLOR][/FONT]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...