Alicja Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 :hand: ............................. :grins:
Vectra Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 agbar napisał(a):Snilo mnie sie dzisiaj,ze mamy kotka:cool1:Takiego slicznego,malego czarnego kotka.....i teraz siedze i mysle jak namowic B. ?:evil_lol: I tak wymyslilam,ze moze postawie go przed faktem dokonanym....:hmmmm: jesienne przesilenie :hmmmm: ale , ale :multi: chcesz kotka ? co prawda nie jest czarny , ale lubi psy :cool3: odchowany , robi kupe do kuwety , pod warunkiem , że się go do domu wpuści .... poluje , jest miły , jak coś chce , to nawet bardzo miły :loveu: chcesz :cool3:
apple Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 I jak tam B przełknął tę gorzką pigułkę?:razz::diabloti::evil_lol:
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 .........................wychodzę z mgły :grins: ;)
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Alicja napisał(a):.........................wychodzę z mgły :grins: ;) Jak Ci się to udało??
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Kota macie czy co?:diabloti:Co wy z tym kotem?:diabloti: Mysle jeszcze,zniecheca mnie tylko jedna mysl...ze psem mozemy wszedzie pojechac ale kota jeszcze tachac???? Musze jeszcze to przemyslec:roll: Mgla podniosla sie na tyle, ze nie zgubilam Dialera na spacerku:evil_lol:
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):Kota macie czy co?:diabloti:Co wy z tym kotem?:diabloti: Mysle jeszcze,zniecheca mnie tylko jedna mysl...ze psem mozemy wszedzie pojechac ale kota jeszcze tachac???? Musze jeszcze to przemyslec:roll: Mgla podniosla sie na tyle, ze nie zgubilam Dialera na spacerku:evil_lol: Kota możesz w chacie zostawić, podobno się do miejsca przywiązuje :roll:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Kota możesz w chacie zostawić, podobno się do miejsca przywiązuje :roll: HA! np. do kaloryfera sie przywiazuje??:diabloti:
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):HA! np. do kaloryfera sie przywiazuje??:diabloti: Jak będziesz mieć kota przywiązanego do kaloryfera, to ja to chcę widzieć :evil_lol:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Jak będziesz mieć kota przywiązanego do kaloryfera, to ja to chcę widzieć :evil_lol: no kurde co? nie przywiaze sie do kaloryfera:hmmmm:...jak sam nie da rady to ja mu pomoge:grins: Moj kochany pies ukradl mi wlasnie jogurcik:mad:Postawilam na stoliczku i poszlam odebrac telefon,wracam -na stoliczku nie ma nic....Zglupialam nieco i wrocilam do kuchni upewnic sie czy aby na pewno...na pewno....wolam psa-nie ma go...cicho wszedzie....za cicho......:diabloti:podchodze do bestii a ona uchachana z bialymi fafelkami lezy na swoim miejscu i wlasnym cialem nakrywa pusty kubeczek:mad::evil_lol: WYPCHAM
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a): Moj kochany pies ukradl mi wlasnie jogurcik:mad:Postawilam na stoliczku i poszlam odebrac telefon,wracam -na stoliczku nie ma nic....Zglupialam nieco i wrocilam do kuchni upewnic sie czy aby na pewno...na pewno....wolam psa-nie ma go...cicho wszedzie....za cicho......:diabloti:podchodze do bestii a ona uchachana z bialymi fafelkami lezy na swoim miejscu i wlasnym cialem nakrywa pusty kubeczek:mad::evil_lol: WYPCHAM Fotę strzeliłaś??? Ja chcę Dealera jogurtowego!!
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Fotę strzeliłaś??? Ja chcę Dealera jogurtowego!! A gdzie ja tam o foceniu myslalam ...to byl moj OSTATNI jogurt:mad:dzien bez jogurtu to dzien stracony...wpadne w depresje teraz:placz:
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):A gdzie ja tam o foceniu myslalam ...to byl moj OSTATNI jogurt:mad:dzien bez jogurtu to dzien stracony...wpadne w depresje teraz:placz: Ukradnij mu trochę karmy, żeby się poczuł jak Ty :evil_lol: A ten jogurt to chociaż truskawkowy??
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Ukradnij mu trochę karmy, żeby się poczuł jak Ty :evil_lol: A ten jogurt to chociaż truskawkowy?? no tak jakby....malinowy:grins: nie lubie RC-smakuje jak papier:evil_lol:
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):no tak jakby....malinowy:grins: nie lubie RC-smakuje jak papier:evil_lol: Jak papier?? Próbowałaś?? Ja nigdy, bo moje to idą po tym jak przecinaki ;) Powiedzmy, że malinowy może jeszcze być ;) A w ogóle co się dziwić psu, papier czy jogurt? Wybór jest prosty ;)
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a):Jak papier?? Próbowałaś?? Ja nigdy, bo moje to idą po tym jak przecinaki ;) Powiedzmy, że malinowy może jeszcze być ;) A w ogóle co się dziwić psu, papier czy jogurt? Wybór jest prosty ;) Jasne,ze probowalam:grins: wybor jest prosty-ale zeby MOJ jogurt???niech se kupi:diabloti:
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agbar napisał(a):Jasne,ze probowalam:grins: wybor jest prosty-ale zeby MOJ jogurt???niech se kupi:diabloti: Następnym razem musisz wziąć i psa pod uwagę przy zakupie jogurtu :) Co do karmy, to chyba wolę taką w saszetkach :evil_lol:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 jbk napisał(a): Co do karmy, to chyba wolę taką w saszetkach :evil_lol: mowisz ze lepiej smakuje-jak lepszej jakosci papier?:evil_lol:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Szlachetne pyszczydlo pozeracza jogurtow:roll:
agbar Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Arystokrata w tancu ze sznurkiem:roll:
jbk Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 http://images27.fotosik.pl/277/683f5f370ee05644.jpg - w tańcu z gwiazdami mógłby wystąpić ;)
lolka75 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 http://images27.fotosik.pl/277/683f5f370ee05644.jpg czirliderka:loveu::evil_lol: i bede sie powtarzac ale un jest najprzystojniejszy:loveu:
malawaszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 a kiedy będziesz na ślunsku? podrzucę Ci kotecka - pod drzwi, jakiego tylko kcesz :grins:
Recommended Posts