apple Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 się zmobilizowałaś:multi::multi::multi: siem bardzo cieszem:loveu:
jonQuilla Posted August 26, 2008 Posted August 26, 2008 ale murzaste mury :loveu::loveu: witaj Aguś :multi::loveu:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Witam w czelusciach zapomnianego blogasa:diabloti: Zeby nie bylo ze nie bylo ...fotki daje:cool1:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Vectra napisał(a):psa zamieniłaś na ptice ? :diabloti: taaa bo tansze w utrzymaniu....suchy chleb im wystarcza:diabloti:
Selket Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Cześć :multi: Pojawiłaś się z ptakami i se poszłaś :obrazic: :obrazic:
AlKil Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Dzień dobry! Przyznaję się, że nie nadrabiam - tylko witam....:oops:
jonQuilla Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 ja słyszałam opowieść jak to z brzydkiego kaczątka zrobiło się piękne ptakowe ale żeby ślicznego Dilerka zamieniać na "brzydkie" kaczątka? to przegięcie :roll::eviltong: witaj :multi::loveu:
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :pbudowle fajne z ptakami przeginasz :mad:..mało mamy KACZEK w kraju :roll: Witanko :hand: :calus:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Selket napisał(a):Cześć :multi: Pojawiłaś się z ptakami i se poszłaś :obrazic: :obrazic: przeca jestem:loveu:nie fochaj... AlKil napisał(a):Dzień dobry! Przyznaję się, że nie nadrabiam - tylko witam....:oops: nie ma co nadrabiac:roll: jonQuilla napisał(a):ja słyszałam opowieść jak to z brzydkiego kaczątka zrobiło się piękne ptakowe ale żeby ślicznego Dilerka zamieniać na "brzydkie" kaczątka? to przegięcie :roll::eviltong: witaj :multi::loveu: iiiiiii ja nic ani nikomu nie przeginalam:diabloti: Alicja napisał(a)::pbudowle fajne z ptakami przeginasz :mad:..mało mamy KACZEK w kraju :roll: Witanko :hand: :calus: JA mam malo:eviltong::evil_lol:
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 przyjedź :diabloti:...upieczemy kaczkę z japkiem w dziobie :roll::evil_lol:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Alicja napisał(a):przyjedź :diabloti:...upieczemy kaczkę z japkiem w dziobie :roll::evil_lol: a co na to Japkowa?:razz::evil_lol:
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 agbar napisał(a):a co na to Japkowa?:razz::evil_lol: wsadzimy do kaczki :grins:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 Alicja napisał(a):wsadzimy do kaczki :grins: do kaczki to sie wsadza tego..nooo:oops:no wiesz....tego co u ciebie w blogasie bylo tak duzo:evil_lol:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 zadumany:cool1: zapatrzony:cool1: szykujacy sie do ataku:cool1: :diabloti:
malawaszka Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 oooo wara mu się ten tego... zawinęła :loveu: sześć! zapomniałam, że masz blogasa:roll:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 malawaszka napisał(a):oooo wara mu się ten tego... zawinęła :loveu: sześć! zapomniałam, że masz blogasa:roll: Siedem! fajnie ze ci sie przypomlo:grins:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 malawaszka napisał(a):Tobie też :eviltong: oooo ja pamietam caly czas..tylko kolonistow mam na glowie:roll:a dzis sie zbuntowalam bo kutfa tez potrzebuje troche czasu dla siebie ..no i dla was rzezcz jasna:loveu::diabloti:
lolka75 Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 http://images34.fotosik.pl/356/d99de2081cf65010.jpg no nareszcie moj jedyny najinteligentniejszy i najprzyjazniejszy pies w calej dojczlandii:loveu::multi::loveu:.... Wchodzilam, paczalam a tu same ruiny i drob a prawdziwego boksera ani widu:shake:. Ale nareszcie:multi::loveu:
Alicja Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: masz psa :hmmmm: :evil_lol:
agbar Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 lolka75 napisał(a):http://images34.fotosik.pl/356/d99de2081cf65010.jpg no nareszcie moj jedyny najinteligentniejszy i najprzyjazniejszy pies w calej dojczlandii:loveu::multi::loveu:.... Wchodzilam, paczalam a tu same ruiny i drob a prawdziwego boksera ani widu:shake:. Ale nareszcie:multi::loveu: jak patrze w lustro to tez widze ruine..... Witam cie :loveu: Alicja napisał(a)::crazyeye::crazyeye::crazyeye: masz psa :hmmmm: :evil_lol: mam??:crazyeye::crazyeye::crazyeye: :diabloti:
Recommended Posts