Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='AlKil']jeszcze rodzę i me zmęczone oczy nie widzą, czy Dilski połknął jabłko czy piłkę...:cool1:[/quote]

nie polknal..jablka:grins:ponosil, ponosil i nadgryzl..musi kwasne bylo bo sie spienil okrutnie:evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Vectra']hahahahahahaha :mdleje:

[URL]http://images44.fotosik.pl/11/27efd04764aaf6fd.jpg[/URL][/quote]

rozumiem,ze jego urzekajacy usmiech cie tak rozbawil:razz::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']rozumiem,ze jego urzekajacy usmiech cie tak rozbawil:razz::diabloti:[/quote]
odjęło mi mowę i zdrętwiały mi palce z wrażenia , ma sie rozumieć :diabloti:

Posted

[quote name='AlKil']Jak mogłaś tak utytułowanemu Psu kwasiory dawać!!!:mad: Szlachetniejsze odmiany trzeba wybierać!!![/quote]

ja mu nie dalam....sam se wzial:roll:
ten utytulowany pies sie utytlal w koopie jakiegos lesnego zwierza:cool1:teraz lezy wyprany i obrazony:evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']odjęło mi mowę i zdrętwiały mi palce z wrażenia , ma sie rozumieć :diabloti:[/quote]

TOBIE odjelo mowe:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
CUD!!klekajcie narody :mdleje:
:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']TOBIE odjelo mowe:crazyeye::crazyeye::crazyeye:
CUD!!klekajcie narody :mdleje:
:diabloti:[/quote]

widzisz, jednym pstryknięciem zamurowałaś Vectrunię!!!:evil_lol:

Posted

[quote name='AlKil']widzisz, jednym pstryknięciem zamurowałaś Vectrunię!!!:evil_lol:[/quote]
HA! zdolna jestem nieslychanie:loveu:

[quote name='malawaszka']zmienić dietę! :p[/quote]

tluszczyk sobie na zime hoduje:roll:wiec na razie bede dalej spozywac duzo za duzo czekolady i herbatniczkow maslanych:oops:

[quote name='Vectra']jak się psa karmi , kwaśnymi jabcami , to i emisja nie tego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

ale jakie oszczednosci:diabloti:

Posted

nie umiem zacytowac wsich zdjatek wiec powiem tylko:
buhahahahaha:evil_lol::roflt:
to przepiekny czampion i jaki ma szlachetny usmiech:loveu:...nawet to jakzo kwachowate szlachetnie nosi:multi:

cze Aguniu:loveu::multi:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]A dlaczego ciebie nie ma kiedy ja przychodzę na kawe:roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a bo jakas opozniona jestes:cool1:rano masz byc na kawuche:p

[quote name='lolka75']nie umiem zacytowac wsich zdjatek wiec powiem tylko:
buhahahahaha:evil_lol::roflt:
to przepiekny czampion i jaki ma szlachetny usmiech:loveu:...nawet to jakzo kwachowate szlachetnie nosi:multi:

cze Aguniu:loveu::multi:[/quote]

on jest caly szlachetny w swej szlachetnosci:roll:

[quote name='Alicja']:roll:[FONT=Arial][COLOR=red][B]wyczyściliście se już TE :roll::oops: kominy :razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]Dopsz że my mamy ciepło z rury :grins:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

nieeee...czekamy na kominiarza:razz:

[quote name='Selket']Cześć :hand: A patrzaj wcale nie wygląda jak Czempion :evil_lol:[/quote]

a ze niby po czym wnosisz:razz:

Posted

Snilo mnie sie dzisiaj,ze mamy kotka:cool1:Takiego slicznego,malego czarnego kotka.....i teraz siedze i mysle jak namowic B. ?:evil_lol:
I tak wymyslilam,ze moze postawie go przed faktem dokonanym....:hmmmm:

Posted

[IMG]http://www.amazing-animations.com/animations/cats32.gif[/IMG][FONT=Arial][COLOR=Red][B]przyniesłam Ci kotecka ....poproszę o grzybki[/B][/COLOR][/FONT] :grins:

Posted

[quote name='agbar']Snilo mnie sie dzisiaj,ze mamy kotka:cool1:Takiego slicznego,malego czarnego kotka.....i teraz siedze i mysle jak namowic B. ?:evil_lol:
I tak wymyslilam,ze moze postawie go przed faktem dokonanym....:hmmmm:[/quote]

:grin: takk takkk postaw przed faktem dokonanym i B. i D. :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Snilo mnie sie dzisiaj,ze mamy kotka:cool1:Takiego slicznego,malego czarnego kotka.....i teraz siedze i mysle jak namowic B. ?:evil_lol:
I tak wymyslilam,ze moze postawie go przed faktem dokonanym....:hmmmm:[/quote]
ja pierdziu...super:multi:
tylko czy go Dili nie przemieli:roll:?
a polecam koty syberyjskie, sa piekne, dostojne, spore i sliczne:loveu:

tes sce kotka:-(
ale bede mogla go miec dopiero ja sie stane takim burzujem ja Ty i bede miala wlasny domek:-(

Posted

[quote name='agbar']a bo jakas opozniona jestes:cool1:rano masz byc na kawuche:p

[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]jak to opóźniona:hmmmm:........no przeca rano przychodze.....nie było mowy że o świcie:evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]jedno spojrzenie i już mam dobry dzień:loveu::evil_lol:

[url]http://images28.fotosik.pl/277/b7cb9f8311f69dde.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]
I tak wymyslilam,ze moze postawie go przed faktem dokonanym....:hmmmm:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Buhahahahahaha taaaak mysle że to najlepszy z najlepsiejszych znanych mi sposobów[/FONT][/B][/COLOR]:evil_lol:

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:roflt::roflt::roflt::roflt:

zupełnie nie wiem dlaczego Dilerowe zdjęcia czasami wywołują u mnie niekontrolowane ataki śmiechu :niewiem:
[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

Kotka przy Dealerze?? Czy to rozsądne?? :diabloti:

[quote name='lolka75']ja pierdziu...super:multi:
tylko czy go Dili nie przemieli:roll:?
a polecam koty syberyjskie, sa piekne, dostojne, spore i sliczne:loveu:

tes sce kotka:-(
ale bede mogla go miec dopiero ja sie stane takim burzujem ja Ty i bede miala wlasny domek:-([/quote]

Kotka? A Maxina z Borysem?? Nie zjedzą? :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...