Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 ;)[FONT=Arial][COLOR=Red][B]zaplaciłas abonament , że się nie świecisz :razz:....to napisz co tam masz jeszcze czego my nie mamy :p[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 [quote name='Alicja'];)[FONT=Arial][COLOR=red][B]zaplaciłas abonament , że się nie świecisz :razz:....to napisz co tam masz jeszcze czego my nie mamy :p[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zaplacilas....co ja mam??:hmmmm:...mam poczte na dogo-jeszcze nie zajrzalam do niej nawet,mam wielkkkkkkkieeeee PW,sie moge nie swiecic,se moge cos pod nickiem szkrobnac.....aaaaa nie mam reklam,yyyyy co jeszcze? buahhahaha wczoraj mialam dostep do Tylko dla Moderatorow i archiwum postow:evil_lol:oj se poczytalam:evil_lol::evil_lol:ale juz se naprawili:placz::diabloti:i se nie poczytam...a tera ide ze psem i nyny.... do njuterka:hand:
Alicja Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 [quote name='agbar']zaplacilas....co ja mam??:hmmmm:...mam poczte na dogo-jeszcze nie zajrzalam do niej nawet,mam wielkkkkkkkieeeee PW,sie moge nie swiecic,se moge cos pod nickiem szkrobnac.....aaaaa nie mam reklam,yyyyy co jeszcze? buahhahaha wczoraj mialam dostep do Tylko dla Moderatorow i archiwum postow:evil_lol:oj se poczytalam:evil_lol::evil_lol:ale juz se naprawili:placz::diabloti:i se nie poczytam...a tera ide ze psem i nyny.... do njuterka:hand:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] buuuu ...mogłaś scrina zrobić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tera Ci bendem PW wysyłac :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT]
jonQuilla Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]Dili się zmoczył :crazyeye::crazyeye: [url]http://images33.fotosik.pl/311/429c479d610f3364.jpg[/url][/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Dzien dobry....mam kawe i nie zawaham sie jej wypic....wicher wieje jak oszalaly i moja glowa odmawia wspolpracy ze mna:roll:
Selket Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Cześć :loveu: U nas tylko pochmurno...i mam nadzieję, że tak zostanie ;)
Alicja Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1:szumią jodły na gór szczycie ojojojjjjjjjjjjjjjj:roll::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]
apple Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam ci sie pochwalić moją chrupiacą skórką:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Medorowa Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Moja mała blondyneczko tralalaa kaj się smykosz tralalalla:lol:
agbar Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Witajcie moje najmilejsze:loveu: Tak wiec,po wielkich trudach i znojach odzyskalismy Zielonego Gluta:multi: Mial byc w piatek ale nie mieli jakiejs tam czesci wiec obiecali na poniedzialek go zrobic.W poniedzialek Bartus przed poludniem pojechal go odebrac....zazdzwonil do mnie prawie lykajac lzy wzruszenia i jednoczesnie cmokajac maske i poinformowal mnie,ze mamy Gluta:multi:.... ................................................................ ................................................................ Pol godziny pozniej........................................................ Dzwoni Bartus i lykajac wyrazy powszechnie uznawane za obelzywe informuje mnie,ze nie mamy Gluta...sie ugotowal...:angryy:534 dojcze ojro paaaaszlooo w luft..a wlasciwie w pare wodna..... Dowlokl Glutka nazad do ASO Marki powszechnie uznawanej za dosc dobra,ale ktora najwyrazniej zatrudnia mechanikow,ktorzy wczesniej skladali fiaty 126p.... Pan majster oczom wlasnym nie uwierzyl ale prawie bez slowa wepchnal Zielonego na sale operacyjna......obiecali nam go oddac we wtorek czyli wczoraj...... 6 godzin pozniej.....MAMY GLUTA:multi::evil_lol: Karta choroby Glutoslawa: Diagnoza ASO: podejrzenie padniecia uszczelki pod glowica Leczenie: podlaczenie pod komputer,wymiana plynu w klimatyzacji,odgrzybienie tejze,wymiana jakiejs lopatki i wiatraczka:roll: stan po leczeniu: trup Diagnoza mojego meza: termostat albo pompa wodna Leczenie: drapanie sie w glowe i upieranie przy uszczelce,wymiana pompy wodnej i termostatu stan po leczeniu: zywy i portfel lzejszy o 1050 ojro.... Juz wiem dlaczego chodza takie opinie o Autoryzowanych Stacjach Obslugi:roll::diabloti:
Rinuś Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [B][I]helol...[/I][/B] [B][I]przyszłam się dowiedzieć co kupujesz :evil_lol:[/I][/B]
AlKil Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Cze Aga! :lol: Zawsze mawiam, że najlepiej stawiać diagnozy samemu...:evil_lol: Na szczęście mój brat ma warsztat i się mnie słucha jak mówię naciągnąć pasek, wymienić końcówkę drążka, a plasticzek który se naderwałam o deseczki geodetów sama se młoteczkiem naprawiłam...:multi: Tylko dlaczego człowiek musi sam nabyć tyle umiejętności, a fachowcy potrafią się tylko mądrzyć???:hmmmm::niewiem: Ostatnio miałam ochotę wysadzić koparkowego z koparki, bo pewnie bym lepiej nią jeździła niż on...:roll:
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:cool1: a było kupić VW :razz::razz: współczuwam emocji przy wydawaniu ojro :roll:.... aaaaaa powitowuje Cię :calus:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]helol...[/I][/B] [B][I]przyszłam się dowiedzieć co kupujesz [/I][/B][/quote] nie powiem:eviltong: [quote name='AlKil'] Ostatnio miałam ochotę wysadzić koparkowego z koparki, bo pewnie bym lepiej nią jeździła niż on...[/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B] a było kupić VW [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]współczuwam emocji przy wydawaniu ojro ....[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]aaaaaa powitowuje Cię [/COLOR][/FONT][/B][/quote] mielismy przeca VW..nie wiesz dlaczemu Bartus uparl sie na inna marke???:roll::diabloti:
agbar Posted July 9, 2008 Author Posted July 9, 2008 Takiego o diabelka mam:loveu: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/314/ca902f4dfbf6dd6b.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images24.fotosik.pl/244/8196b32aca7ed777.jpg[/IMG][/URL] [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/243/3c2d697fe7913d55.jpg[/IMG][/URL]
jonQuilla Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]co za czarny ślicznot :crazyeye: fajne takie małe takie :loveu::loveu::loveu: [/B][/FONT][/COLOR]
lolka75 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [URL]http://images25.fotosik.pl/243/3c2d697fe7913d55.jpg[/URL] piekna:multi::loveu:..to chyba kurka wodna:p Dobrze ze Glutek znow w domku...nie wazne koszta:diabloti:...dla przyjaciela poswieca sie wiele:loveu:
Vectra Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='agbar']Witajcie moje najmilejsze:loveu: Tak wiec,po wielkich trudach i znojach odzyskalismy Zielonego Gluta:multi: Mial byc w piatek ale nie mieli jakiejs tam czesci wiec obiecali na poniedzialek go zrobic.W poniedzialek Bartus przed poludniem pojechal go odebrac....zazdzwonil do mnie prawie lykajac lzy wzruszenia i jednoczesnie cmokajac maske i poinformowal mnie,ze mamy Gluta:multi:.... ................................................................ ................................................................ Pol godziny pozniej........................................................ Dzwoni Bartus i lykajac wyrazy powszechnie uznawane za obelzywe informuje mnie,ze nie mamy Gluta...sie ugotowal...:angryy:534 dojcze ojro paaaaszlooo w luft..a wlasciwie w pare wodna..... Dowlokl Glutka nazad do ASO Marki powszechnie uznawanej za dosc dobra,ale ktora najwyrazniej zatrudnia mechanikow,ktorzy wczesniej skladali fiaty 126p.... Pan majster oczom wlasnym nie uwierzyl ale prawie bez slowa wepchnal Zielonego na sale operacyjna......obiecali nam go oddac we wtorek czyli wczoraj...... 6 godzin pozniej.....MAMY GLUTA:multi::evil_lol: Karta choroby Glutoslawa: Diagnoza ASO: podejrzenie padniecia uszczelki pod glowica Leczenie: podlaczenie pod komputer,wymiana plynu w klimatyzacji,odgrzybienie tejze,wymiana jakiejs lopatki i wiatraczka:roll: stan po leczeniu: trup Diagnoza mojego meza: termostat albo pompa wodna Leczenie: drapanie sie w glowe i upieranie przy uszczelce,wymiana pompy wodnej i termostatu stan po leczeniu: zywy i portfel lzejszy o 1050 ojro.... Juz wiem dlaczego chodza takie opinie o Autoryzowanych Stacjach Obslugi:roll::diabloti:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: przeczytałam Rafałkowi , nic nie powiedział tylko wybuchł śmiechem :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: czemu ? :niewiem: :diabloti: dodał potem tylko ASO :evil_lol: zajebiaszczy :loveu: :loveu: [url]http://images33.fotosik.pl/314/ca902f4dfbf6dd6b.jpg[/url]
Recommended Posts