Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]ooooo przyszłaś se posty ponabijać :cool1:...................:evil_lol::evil_lol:[/FONT]
u mnie tez mozna ponabijac:cool1::evil_lol::evil_lol:

Posted

[FONT=Century Gothic]Witaj Aguś co ja widzę u mnie dwa ogonki a u ciebie:crazyeye: aż trzy....co to się porobiło:shake::evil_lol:[/FONT]

Posted

Cze właścicielko Rasowca! Wita się z Tobą właścicielka kundli....:evil_lol:
Obie za to zabuliłyśmy....:sweetCyb::bigcool::roflt:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a nikt Ci nie powiedział że piłką na ulicy bawić się nie można? [/FONT]

to nie jest ulica...to lesny dukt:cool1:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj Aguś co ja widzę u mnie dwa ogonki a u ciebie aż trzy....co to się porobiło[/FONT]

Witaj...ano sie porobilo,nie wiem ktorym ogonkiem machac...osiolkowi w zloby dano:evil_lol:

[quote name='AlKil']Cze właścicielko Rasowca! Wita się z Tobą właścicielka kundli....
Obie za to zabuliłyśmy....
Ja mysle ,ze powinnas sie zwrocic do tych oszustow co ci te kundle sprzedali:shake:nikomu nie mozna wierzyc:shake:
:diabloti:

Posted

Bylismy wczoraj dokarmiac ptaszydla i labadek prawie odgryzl Bartusiowi palec:evil_lol:
Obejrze foty czy sie nadaja do publikacji i ewentualnie wkleje....:evil_lol:

Posted

hahaha cze Rasowa ... :diabloti:

a ostatnio nad jeziorek łabądek chciał odgryźć Lunecie głowę :crazyeye: nie zachowałam zimnej krwi i nie robiłam wtedy zdjęć :shake::oops:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha cze Rasowa ... :diabloti:

a ostatnio nad jeziorek łabądek chciał odgryźć Lunecie głowę :crazyeye: nie zachowałam zimnej krwi i nie robiłam wtedy zdjęć :shake::oops:

Boshhh...to jakies krwiozercze bestie te labedzie:crazyeye::cool1:

Posted

Taki sobie labadek...

Przycumowal i czeka....

To nie labadz..to zarlacz pospolity i ludojad...

Zawstydzony swa zarlocznoscia....

Posted

[quote name='bonita']Cze:diabloti:
Przyszłąm się przywitać w ten piękny deszczowy poranek:loveu:

Witam Cie w ten letni upalny dzionek:loveu::diabloti:

Posted

agbar napisał(a):

Ja mysle ,ze powinnas sie zwrocic do tych oszustow co ci te kundle sprzedali:shake:nikomu nie mozna wierzyc:shake:
:diabloti:

Ta co mi sprzedała kundlicę, juz z dogo uciekła jak prawda wyszła na jaw...:-(
Kundlica ma teraz cieczkę, to może ją rozmnożę...:evil_lol: Będę miała pseudo hodowlę....:diabloti:

Posted

AlKil napisał(a):
Ta co mi sprzedała kundlicę, juz z dogo uciekła jak prawda wyszła na jaw...:-(
Kundlica ma teraz cieczkę, to może ją rozmnożę...:evil_lol: Będę miała pseudo hodowlę....:diabloti:

Tak zrup:multi::diabloti:

Ze tak zapytam:czy tylko ja nie widze swoich fot?Jak kopne tego fotoshita:angryy:

Posted

agbar napisał(a):
Tak zrup:multi::diabloti:

Ze tak zapytam:czy tylko ja nie widze swoich fot?Jak kopne tego fotoshita:angryy:

Ja tam widzę. Uwagę mą przykuła bransoleta na dłoni karmiącego... nie została pożarta???

Posted

AlKil napisał(a):
Ja tam widzę. Uwagę mą przykuła bransoleta na dłoni karmiącego... nie została pożarta???

ostala sie...palce tez:diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
ja widze, ale tylko trzy :roll:

ja chyba stracilam wzrok..bo zadnej nie widze..chyba sie pozegnam z fotosikiem:angryy:

Posted

Vectra napisał(a):
witaj dziecko marnotrawne :diabloti:

fotoszit jest do szitu

Nie bede dawac fot....:cool1:

Chcialam tylko powiedziec ze wlasnie rozpierdo.lilam se leb:cool1:Przygrzmocilam se szafka.....zobaczylam gwiazdy,dlugi,jasny tunel i swietlista postac...:cool1:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...