lolka75 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 http://images33.fotosik.pl/319/5d4b75ac4c4be386.jpg a coz un taki wk...wiony ten BOKSER:multi::loveu:
Alicja Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='lolka75']http://images33.fotosik.pl/319/5d4b75ac4c4be386.jpg a coz un taki wk...wiony ten BOKSER:multi::loveu: [FONT=Arial]ooooo przyszłaś se posty ponabijać :cool1:...................:evil_lol::evil_lol:[/FONT]
lolka75 Posted July 12, 2008 Posted July 12, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]ooooo przyszłaś se posty ponabijać :cool1:...................:evil_lol::evil_lol:[/FONT] u mnie tez mozna ponabijac:cool1::evil_lol::evil_lol:
jonQuilla Posted July 13, 2008 Posted July 13, 2008 [FONT=Georgia]a nikt Ci nie powiedział że piłką na ulicy bawić się nie można? ;)[/FONT]
apple Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 [FONT=Century Gothic]Witaj Aguś co ja widzę u mnie dwa ogonki a u ciebie:crazyeye: aż trzy....co to się porobiło:shake::evil_lol:[/FONT]
AlKil Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cze właścicielko Rasowca! Wita się z Tobą właścicielka kundli....:evil_lol: Obie za to zabuliłyśmy....:sweetCyb::bigcool::roflt:
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia]a nikt Ci nie powiedział że piłką na ulicy bawić się nie można? [/FONT] to nie jest ulica...to lesny dukt:cool1: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witaj Aguś co ja widzę u mnie dwa ogonki a u ciebie aż trzy....co to się porobiło[/FONT] Witaj...ano sie porobilo,nie wiem ktorym ogonkiem machac...osiolkowi w zloby dano:evil_lol: [quote name='AlKil']Cze właścicielko Rasowca! Wita się z Tobą właścicielka kundli.... Obie za to zabuliłyśmy.... Ja mysle ,ze powinnas sie zwrocic do tych oszustow co ci te kundle sprzedali:shake:nikomu nie mozna wierzyc:shake: :diabloti:
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Bylismy wczoraj dokarmiac ptaszydla i labadek prawie odgryzl Bartusiowi palec:evil_lol: Obejrze foty czy sie nadaja do publikacji i ewentualnie wkleje....:evil_lol:
malawaszka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hahaha cze Rasowa ... :diabloti: a ostatnio nad jeziorek łabądek chciał odgryźć Lunecie głowę :crazyeye: nie zachowałam zimnej krwi i nie robiłam wtedy zdjęć :shake::oops:
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):hahaha cze Rasowa ... :diabloti: a ostatnio nad jeziorek łabądek chciał odgryźć Lunecie głowę :crazyeye: nie zachowałam zimnej krwi i nie robiłam wtedy zdjęć :shake::oops: Boshhh...to jakies krwiozercze bestie te labedzie:crazyeye::cool1:
bonita Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Cze:diabloti: Przyszłąm się przywitać w ten piękny deszczowy poranek:loveu:
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Taki sobie labadek... Przycumowal i czeka.... To nie labadz..to zarlacz pospolity i ludojad... Zawstydzony swa zarlocznoscia....
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='bonita']Cze:diabloti: Przyszłąm się przywitać w ten piękny deszczowy poranek:loveu: Witam Cie w ten letni upalny dzionek:loveu::diabloti:
AlKil Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 agbar napisał(a): Ja mysle ,ze powinnas sie zwrocic do tych oszustow co ci te kundle sprzedali:shake:nikomu nie mozna wierzyc:shake: :diabloti: Ta co mi sprzedała kundlicę, juz z dogo uciekła jak prawda wyszła na jaw...:-( Kundlica ma teraz cieczkę, to może ją rozmnożę...:evil_lol: Będę miała pseudo hodowlę....:diabloti:
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 AlKil napisał(a):Ta co mi sprzedała kundlicę, juz z dogo uciekła jak prawda wyszła na jaw...:-( Kundlica ma teraz cieczkę, to może ją rozmnożę...:evil_lol: Będę miała pseudo hodowlę....:diabloti: Tak zrup:multi::diabloti: Ze tak zapytam:czy tylko ja nie widze swoich fot?Jak kopne tego fotoshita:angryy:
AlKil Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 agbar napisał(a):Tak zrup:multi::diabloti: Ze tak zapytam:czy tylko ja nie widze swoich fot?Jak kopne tego fotoshita:angryy: Ja tam widzę. Uwagę mą przykuła bransoleta na dłoni karmiącego... nie została pożarta???
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 AlKil napisał(a):Ja tam widzę. Uwagę mą przykuła bransoleta na dłoni karmiącego... nie została pożarta??? ostala sie...palce tez:diabloti:
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 malawaszka napisał(a):ja widze, ale tylko trzy :roll: ja chyba stracilam wzrok..bo zadnej nie widze..chyba sie pozegnam z fotosikiem:angryy:
Vectra Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 witaj dziecko marnotrawne :diabloti: fotoszit jest do szitu
agbar Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Vectra napisał(a):witaj dziecko marnotrawne :diabloti: fotoszit jest do szitu Nie bede dawac fot....:cool1: Chcialam tylko powiedziec ze wlasnie rozpierdo.lilam se leb:cool1:Przygrzmocilam se szafka.....zobaczylam gwiazdy,dlugi,jasny tunel i swietlista postac...:cool1:
Recommended Posts