Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='agbar']nie rozmawiam do ciebie.......rozmowna bede jak wstawisz foty z tej Twojej wypasionej lustrzanki:diabloti: [FONT=Arial]:placz::placz::placz:fcale nie jest wypasiona ......dopiero zbieram na wypasa :roll:[/FONT] Dzien dobry bardzo:multi:pijem kaff,musze nieco chalupe odgruzowac,zeby mi sie pozniej zakupy zmiescily :evil_lol: [FONT=Arial]jak Ci braknie miejsca przywieź do mła bo sie mnie nie sce isć do sklepa :diabloti: bereczek :multi::loveu: [/FONT]
agbar Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak Ci braknie miejsca przywieź do mła bo sie mnie nie sce isć do sklepa :diabloti:[/FONT] [FONT=Arial]bereczek :multi::loveu:[/FONT] bereczek.....a ja nie mam jeszcze body ale jak dobrze pojdzie to wygram aukcje z obiektywem...juz nie pamietam nawet jakim...ale chyba portretowym....:evil_lol::evil_lol:mam w obserwowanych jakies 30 obiektywow:evil_lol:
clockwork Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [FONT=Arial]aaaaa torbulec on-line :razz::razz:[/FONT]
Alicja Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 [quote name='agbar']bereczek.....a ja nie mam jeszcze body ale jak dobrze pojdzie to wygram aukcje z obiektywem...juz nie pamietam nawet jakim...ale chyba portretowym....:evil_lol::evil_lol:mam w obserwowanych jakies 30 obiektywow:evil_lol: [FONT=Arial] :multi::multi::multi:uraaaaaaaa będziemy mieć obiektyw ;):evil_lol:[/FONT]
Selket Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Cześć :loveu: Jestem twarda, jestem twarda...............Nie? :placz:
e.v.a Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 Selket napisał(a):Cześć :loveu: :loveu: No taaa........ino ja sama zostałam, bez obowiązków, bez filmów, tylko z kfiatkami :placz: :placz: Selket napisał(a):Cześć :loveu: Jestem twarda, jestem twarda...............Nie? :placz: a mowita ze ja płaczek jestem :niewiem::razz::evil_lol: cze Barówa:loveu:
agbar Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 [quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa torbulec on-line [/FONT] oto jestem ponownie:razz: [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]uraaaaaaaa będziemy mieć obiektyw [/FONT] no ba...body juz mamy:diabloti: [quote name='Selket']Cześć Jestem twarda, jestem twarda...............Nie? jestes.....tak troszke ale jestes:diabloti: [quote name='evaxon']a mowita ze ja płaczek jestem cze Barówa cze ta o ktorej mowia ze jest placzek:evil_lol:
e.v.a Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 agbar napisał(a): cze ta o ktorej mowia ze jest placzek:evil_lol: pffffff cze :loveu:
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial]zjadłam morele , truskawki i arbuz ...masz jeszcze czeresienki :razz::razz:[/FONT]
agbar Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 mam na drzewie:diabloti:mozesz se przyjechac i zerwac:loveu: mam tez foty z takiego jakby ZOO....ale jakos mi nie wyszly:cool1: Karmilam i glaskalam zwierzaczki:multi:bo mozna,nawet kangura:multi:i bylo mnostwo maluszkow-malenkie kozki,malenkie strusie,malenkie owieczki,malenkie malpki,malenkie kroliczki:loveu:achhhhhhh......:loveu:a potem bylismy na pikniku,a teraz boli mnie leb :cool1:
agbar Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 aaaaa jeszcze zwiedzalismy ruiny rzymskiej willi z 2 wieku.Najbardziej spodobalo mi sie to: to jest wanna a to jest...wiadomo co:diabloti:
agbar Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 :loveu:kozlatko nie pamietam jak sie nazywa ten stwor,ale byl taki milusi i mieciutki:loveu:
e.v.a Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 http://images26.fotosik.pl/238/35aa5e271dba079d.jpg :crazyeye: kto ja tak pomalował?:diabloti: ale wanna extra:loveu: taka wielllllllllllllllkaaaaaaaaaa:diabloti:
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial]:razz::razz:wanna zajebiaszcza :p http://images26.fotosik.pl/238/35aa5e271dba079d.jpg black&white ;)[/FONT]
jonQuilla Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Georgia]jak ja uwielbiam kozy :loveu:[/FONT][FONT=Georgia]ta biało czarna jest najlepsza :crazyeye: :loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Dzien dobry bardzo:p ciag dalszy fotek z wyprawy niedzielnej:roll:
Alicja Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 :roflt: :roflt: :roflt: http://images24.fotosik.pl/239/b942ad8ca3ddcbbe.jpg
Recommended Posts