Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='agbar']nie rozmawiam do ciebie.......rozmowna bede jak wstawisz foty z tej Twojej wypasionej lustrzanki:diabloti:

[FONT=Arial]:placz::placz::placz:fcale nie jest wypasiona ......dopiero zbieram na wypasa :roll:[/FONT]

Dzien dobry bardzo:multi:pijem kaff,musze nieco chalupe odgruzowac,zeby mi sie pozniej zakupy zmiescily :evil_lol:

[FONT=Arial]jak Ci braknie miejsca przywieź do mła bo sie mnie nie sce isć do sklepa :diabloti:

bereczek :multi::loveu:
[/FONT]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]jak Ci braknie miejsca przywieź do mła bo sie mnie nie sce isć do sklepa :diabloti:[/FONT]

[FONT=Arial]bereczek :multi::loveu:[/FONT]

bereczek.....a ja nie mam jeszcze body ale jak dobrze pojdzie to wygram aukcje z obiektywem...juz nie pamietam nawet jakim...ale chyba portretowym....:evil_lol::evil_lol:mam w obserwowanych jakies 30 obiektywow:evil_lol:

Posted

[quote name='agbar']bereczek.....a ja nie mam jeszcze body ale jak dobrze pojdzie to wygram aukcje z obiektywem...juz nie pamietam nawet jakim...ale chyba portretowym....:evil_lol::evil_lol:mam w obserwowanych jakies 30 obiektywow:evil_lol:
[FONT=Arial]
:multi::multi::multi:uraaaaaaaa będziemy mieć obiektyw ;):evil_lol:
[/FONT]

Posted

Selket napisał(a):
Cześć :loveu: :loveu:
No taaa........ino ja sama zostałam, bez obowiązków, bez filmów, tylko z kfiatkami :placz: :placz:

Selket napisał(a):
Cześć :loveu:
Jestem twarda, jestem twarda...............Nie? :placz:

a mowita ze ja płaczek jestem :niewiem::razz::evil_lol:

cze Barówa:loveu:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial]aaaaa torbulec on-line [/FONT]

oto jestem ponownie:razz:

[quote name='Alicja']
[FONT=Arial]uraaaaaaaa będziemy mieć obiektyw [/FONT]

no ba...body juz mamy:diabloti:

[quote name='Selket']Cześć
Jestem twarda, jestem twarda...............Nie?
jestes.....tak troszke ale jestes:diabloti:

[quote name='evaxon']a mowita ze ja płaczek jestem

cze Barówa

cze ta o ktorej mowia ze jest placzek:evil_lol:

Posted

mam na drzewie:diabloti:mozesz se przyjechac i zerwac:loveu:
mam tez foty z takiego jakby ZOO....ale jakos mi nie wyszly:cool1:
Karmilam i glaskalam zwierzaczki:multi:bo mozna,nawet kangura:multi:i bylo mnostwo maluszkow-malenkie kozki,malenkie strusie,malenkie owieczki,malenkie malpki,malenkie kroliczki:loveu:achhhhhhh......:loveu:a potem bylismy na pikniku,a teraz boli mnie leb :cool1:

Posted

aaaaa jeszcze zwiedzalismy ruiny rzymskiej willi z 2 wieku.Najbardziej spodobalo mi sie to:

to jest wanna

a to jest...wiadomo co:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...