Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]cześć :multi::multi::multi: :loveu:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

co za radosc nooooo:diabloti:
czesc zonkilku:loveu:

Posted

[quote name='agbar']co za radosc nooooo:diabloti:
czesc zonkilku:loveu:[/quote]

:oops::oops: [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]bo ja radosne dziewcze jestem :) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla']:oops::oops: [COLOR=olive][FONT=Georgia][B]bo ja radosne dziewcze jestem :) :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]
i tak trzymac:grins:

Posted

[quote name='agbar']chwalipietku czego fochasz?:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Dla zasady :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Dla zasady :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

no coz, zasada lepsza niz kwas:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']no coz, zasada lepsza niz kwas:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oj widze że chemia ci nie obca :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oj widze że chemia ci nie obca :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

taaaaa chemia i nic co ludzkie:diabloti:

[quote name='Medorowa']:oops::multi::multi::loveu::evil_lol:[/quote]

noooooo ales sie rozgadala:loveu:

Posted

UWAGA!!! bede sie chwalic:diabloti:

Ala ty wiesz co to:razz:i dlaczego to:razz:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/135/17e1c4fd7780113e.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images33.fotosik.pl/135/3af05ef656e83dd8.jpg[/IMG][/URL]

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images32.fotosik.pl/135/3d9f9d2ab5ea68c0.jpg[/IMG][/URL]

:loveu:

Posted

Aguuuuś:cool3::cool3:
Z jakiej to okazji mam Ci życzonka złożyć bom nie wtajemniczona :shake:
Mam przeczucie ale nie chcę kłakać:diabloti:
Ale przy okazji cieplutko Cie przywitam i poślę :kiss_2::Rose:

Posted

[quote name='agnes1']Aguuuuś:cool3::cool3:
Z jakiej to okazji mam Ci życzonka złożyć bom nie wtajemniczona :shake:
Mam przeczucie ale nie chcę kłakać:diabloti:
Ale przy okazji cieplutko Cie przywitam i poślę :kiss_2::Rose:[/quote]
Agunia:crazyeye:boshhhhh...a ja myslala ze ty juz o mnie zapomla na smierc:diabloti:
ja ciebie tez gorrrrraco witam, cmokam sciskam i co ino:loveu:

nie wiem jakie masz przeczucie ale nie jestem w ciazy:eviltong:

Posted

No kurcze instynkt mnie zawiódł :angryy: to zdradź tą tajemnicę i nie trzymaj mnie w napięciu żebym wiedziała czego ci życzyć :loveu:
A tak w ogóle to nie zapomniałam o tobie :loveu: Okazyjnie wysyłałam ci życzonka na gg i jestem tu ciągle i wciąż tyle że ja taki tajniak :evil_lol:

Posted

:multi:[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:a ja wiem :loveu::loveu::loveu:

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-454.gif[/IMG]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]naj naj naj :loveu::loveu::loveu:;)[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='agnes1']Ejjjjjjjjjjjjj wiedźmy :mad: :loveu:
:cool3:czy któraś coś z siebie wykrztusi bo mnie zaraz poskręca:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:placz::placz::placz:i nie bedzie ci miał kto poskręcanej foty cyknąc[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]
:placz::placz::placz:i nie bedzie ci miał kto poskręcanej foty cyknąc[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Ty nie rycz tylko dawaj tu jak na przesłuchaniu u tajniaka ;)
Co to za okazja :cool3: A może bez okazji :roll:
:shake::shake::shake:nieeee kwiaty i prezenta bez okazji :cool1: to raczej nie możet być :diabloti:

Posted

[quote name='agnes1']Ty nie rycz tylko dawaj tu jak na przesłuchaniu u tajniaka ;)
Co to za okazja :cool3: A może bez okazji :roll:
:shake::shake::shake:nieeee kwiaty i prezenta bez okazji :cool1: to raczej nie możet być :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: :razz: :razz:...ze mnie nie wyciśniesz :shake:nie ma szans ...bo ja jak się mi coś powie w tajemnicy to tajemnicą pozostaje :grins: a nie dostałam pozwoleństwa co by uchylić choćby rombka ....:roll::oops:...to nie śmiem :shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

ciesze sie ze w ogole nie jestescie ciekawskie:diabloti:bo gdybyscie byly to byscie mnie meczyly i musialabym wam powiedziec:diabloti:

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz: :razz: :razz:...ze mnie nie wyciśniesz :shake:nie ma szans ...bo ja jak się mi coś powie w tajemnicy to tajemnicą pozostaje :grins: a nie dostałam pozwoleństwa co by uchylić choćby rombka ....:roll::oops:...to nie śmiem :shake::shake::shake:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
OK :diabloti: zakumałam nie będę wyciskać :shake::diabloti:

[CENTER]Mimo wszystko skoro jest okazja to życzę ci Aguś wszystkiego
[SIZE=5]:loveu: [COLOR=Red]naj... naj... naj... [/COLOR][/SIZE]:loveu:

[/CENTER]

Posted

[quote name='agbar']ciesze sie ze w ogole nie jestescie ciekawskie:diabloti:bo gdybyscie byly to byscie mnie meczyly i musialabym wam powiedziec:diabloti:[/quote]
Dilerowa, mnie to wcale a wcale nie interesuje:roll::roll: nic a nic:roll: i nie wiem po co tu w ogólę co chwilę zaglądam:roll:

Dobra strzelam, któraś tam rocznica ślubu:niewiem::niewiem:

Posted

Medorowa wygrala uscisk lapy Dilera:loveu::multi:

tak moje kochane ...4 lata temu mi odbilo i powiedzialam ''TAK'' :diabloti:temu jedynemu, teraz juz osobistemu malzowi:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agbar']ciesze sie ze w ogole nie jestescie ciekawskie:diabloti:bo gdybyscie byly to byscie mnie meczyly i musialabym wam powiedziec:diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Eeee tam ja tam wiedziałam od razu ino sie na quiza spó[/COLOR][/FONT][COLOR=Green]źniłam :evil_lol:[/COLOR][/B]

[quote name='agbar']
tak moje kochane ...4 lata temu mi odbilo i powiedzialam ''TAK'' :diabloti:temu jedynemu, teraz juz osobistemu malzowi:loveu::loveu::loveu:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to faktycznie ci odbiło Ago- masz osobistego męża? :crazyeye:. Toż to taka monogamia nie w modzie :diabloti::evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...