Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicja'][COLOR=Red][B][FONT=Arial]:grins: a fotki będą :razz::razz:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]Z[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]apomnij- co ty :stupid:- Ty byś foty chciała oglądać??? To nie na tym blogasie :evil_lol::eviltong:

Czeee Agoooooo:loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']
a ty gdzie na stopy malzowi patrzysz..tera wszyscy sie cofna wzrokiem i beda sie gapic:evil_lol:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie tak zrobiłam :evil_lol: a kompleciq Dilikowy świetny!!! :loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie tak zrobiłam :evil_lol: a kompleciq Dilikowy świetny!!! :loveu:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B];)..liczyłam na Ciebie ...jestem z Ciebie dumna :roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Medorowa']Ale Dilski elegancik:razz:[/quote]
noooo jak zwykle:eviltong:
[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]jesteś niedelikatna ....zapomniałaś o panu Be:razz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

a ty co taka przypominalska:razz:

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]ale świetną obróżkę i smyczkę Dilerek dostał :loveu:[/B][/FONT][/COLOR]
[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]teraz nikt mu jej nie podbierze !! :)[/COLOR][/FONT][/B]

[/quote]
nooo niechby ktos sprobowal podebrac:mad:

[quote name='evaxon']hej hej Dilerki:loveu: ćlicznie wyglada Dilus w new biżu:evil_lol:[/quote]
hej Efcia:multi:dziekuje w imieniu Dilskiego:p

[quote name='basia2202'][COLOR=purple][B]ale bajerancka obróżkaaa:cool3:[/B][/COLOR]

[B][COLOR=purple]dobrej nocki dilusiowi :loveu:[/COLOR][/B]
[/quote]
dzien dobry Zuzkowe:multi:

[quote name='Alicja'][COLOR=red][B][FONT=Arial]:grins: a fotki będą :razz::razz:[/FONT][/B][/COLOR][/quote]

co ty mnie tu za podchwytliwe pytania zadajesz:evil_lol:

[quote name='apple']Z[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]apomnij- co ty :stupid:- Ty byś foty chciała oglądać??? To nie na tym blogasie :evil_lol::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Czeee Agoooooo:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
no czesc Monisia.....ze u mnie nie ma fot???? jak mozesz...:obrazic:
[quote name='malawaszka']:evil_lol::evil_lol::evil_lol: dokładnie tak zrobiłam :evil_lol: a kompleciq Dilikowy świetny!!! :loveu:[/quote]

no, wiedzialam ze po Tobie to sie moge spodziewac:evil_lol:

witajcie wszyscy:multi:

Posted

[quote name='agbar']

no czesc Monisia.....ze u mnie nie ma fot???? jak mozesz...:obrazic:

[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No nie fochaj..... to tak specjalnie było......żebys tu szybciej przyszła:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No nie fochaj..... to tak specjalnie było......żebys tu szybciej przyszła:eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]
o, masz jaka cfffaniara:eviltong::loveu:

Posted

[quote name='agbar']o, masz jaka cfffaniara:eviltong::loveu:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Od urodzenia i na wieki wiekófff:diabloti::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B];)..liczyłam na Ciebie ...jestem z Ciebie dumna :roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[quote name='agbar']
no, wiedzialam ze po Tobie to sie moge spodziewac:evil_lol:
[/quote]

:B-fly:polecam się na przyszłość :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']:B-fly:polecam się na przyszłość :diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:hmmmm: a co na to J.:razz::razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

cos wam opowiem........:cool1:

Jak wracalam rano od lekarza,popelnilam morderstwo....:-(
przejechalam wiewiorke.....zle mi z tym.....ale mialam tylko takie wyjscie albo spowodowanie wypadku....:-(przyjechalam do domu i zadzwonilam do B....i wiecie co teraz zrobil moj najukochanszy maz???nie umialam mu dokladnie wytlumaczyc gdzie to bylo bo to droga przy lesie i wszystko podobne do siebie, wiec przeszedl kawal drogi piechota, kolega jechal za nim na awaryjnych ...znalazl wiewiorke i zakopali ja......kocham tego mojego malza nad zycie:loveu:

Posted

[quote name='agbar']cos wam opowiem........:cool1:

Jak wracalam rano od lekarza,popelnilam morderstwo....:-(
przejechalam wiewiorke.....zle mi z tym.....ale mialam tylko takie wyjscie albo spowodowanie wypadku....:-(przyjechalam do domu i zadzwonilam do B....i wiecie co teraz zrobil moj najukochanszy maz???nie umialam mu dokladnie wytlumaczyc gdzie to bylo bo to droga przy lesie i wszystko podobne do siebie, wiec przeszedl kawal drogi piechota, kolega jechal za nim na awaryjnych ...znalazl wiewiorke i zakopali ja......kocham tego mojego malza nad zycie:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie smutaj:loveu::loveu:Dla męża:Rose:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Cześć....przeczytałam o wiewiórce:-( bidna.........ale musiała się pod koła pchać???:cool1:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicja']
[B][FONT=Arial][COLOR=red]:calus: dla Pana Be ..... :glaszcze: dla Ciebie [/COLOR][/FONT][/B][/quote]

dobry ten moj malz.....biedny jak zobaczyl zewloki to obiadek zwrocil.....

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Nie smutaj:loveu::loveu:Dla męża:Rose:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

nie smutam......tylko wiesz..kurna dlaczego ja musialam trafic na tego wiewiora??

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]Cześć....przeczytałam o wiewiórce:-( bidna.........ale musiała się pod koła pchać???:cool1:[/B][/COLOR][/quote]

no nie musiala....ale w gruncie rzeczy.....to chyba lepiej ze zginela na miejscu...gdybym ja pokiereszowla, to by biedna dogorywala na poboczu albo musialabym ja do weta zawiezc albo wziac do domu....troche strach kurde ,w koncu wiewiorki sa nosicielami wscieklizny....echhhh trudno..lepsza wieworka pod kolami niz dzik bo mogloby mnie tu dzis nie byc

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:hand: [/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]czy Ty już wstałaś :razz::razz:...[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Arial][COLOR=red]U mnie znów pada deszcz:diabloti::diabloti::diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

wstalam ty nabijaczko postow:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']

nie smutam......tylko wiesz..kurna dlaczego ja musialam trafic na tego wiewiora??

[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green] Wiesz z dwoja złego to lepiej niż pies czy kot :cool1: Ja sie przyznam przejechałam kiedyś kota... miałam dokładnie taką samą sytuacje jak ty albo jade dalej albo wpadam na samochód jadacy z przeciwka. Zatrzymałam sie potem żeby go poszukac ale chyba był w szoku i poszedł w las... nigdzie go nie było...... pocieszam sie że może sie przeturlał tylko pod autem i tak na prawde to nic mu sie nie stało....:roll:

P.S. przesyłam ci coś na gg
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green] Wiesz z dwoja złego to lepiej niż pies czy kot :cool1: Ja sie przyznam przejechałam kiedyś kota... miałam dokładnie taką samą sytuacje jak ty albo jade dalej albo wpadam na samochód jadacy z przeciwka. Zatrzymałam sie potem żeby go poszukac ale chyba był w szoku i poszedł w las... nigdzie go nie było...... pocieszam sie że może sie przeturlał tylko pod autem i tak na prawde to nic mu sie nie stało....:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]P.S. przesyłam ci coś na gg[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

wiadomosc otrzymalam i bardzo mersi:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='agbar']wiadomosc otrzymalam i bardzo mersi:loveu::loveu::loveu:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]eeee tam:oops:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='agbar']
wstalam ty nabijaczko postow:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]kurde ić poszukaj gdzieś jakiegoś zwierza :diabloti::diabloti:bo gdzie se teraz bedziemy posty nabijać :mad::mad::mad:
Ja już nawet nie wiem czy wypada wchodzić mi i udzielać się na wątkach bullowatych :razz::razz:bo jak mnie KTOś wyśledzi i zakabluje że se nabijam :hmmmm:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]kurde ić poszukaj gdzieś jakiegoś zwierza :diabloti::diabloti:bo gdzie se teraz bedziemy posty nabijać :mad::mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=red]Ja już nawet nie wiem czy wypada wchodzić mi i udzielać się na wątkach bullowatych :razz::razz:bo jak mnie KTOś wyśledzi i zakabluje że se nabijam :hmmmm:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]
Alicjo..........bardzo cie prosze , nie uzywaj tego histerycznego koloru w moim blogasie:diabloti:

Posted

[quote name='agbar']Alicjo..........bardzo cie prosze , nie uzywaj tego histerycznego koloru w moim blogasie:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]osz kurde.....weźmij mnie na jaką terapie najlepiej śmiechem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo widać barwą nie pomogła :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]osz kurde.....weźmij mnie na jaką terapie najlepiej śmiechem :evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo widać barwą nie pomogła :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
na terapie hopaniem cie moge zabrac:diabloti:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...