BoJa2 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agnes1 napisał(a):[FONT=Arial]zgaduj kim jestem :diabloti::diabloti::diabloti: ooooo jakisik błękitny JAnioł wpadł do Dealerkowej :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::megagrin: :megagrin::megagrin::megagrin: [/FONT][FONT=Arial]:B-fly::B-fly::hand::hand::bigcool::bigcool:[/FONT] ps.cześć Dilusiowa:multi:
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Dijejka jestem, już jestem:multi::multi::multi: Chooo możesz wyjść z ukrycia:loveu:
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 agnes1 napisał(a):[FONT=Arial]zgaduj kim jestem :diabloti::diabloti::diabloti: [/FONT][FONT=Arial]:B-fly::B-fly::hand::hand::bigcool::bigcool:[/FONT] [FONT=Arial]:hmmmm: ..........ciekawe KTOŚ TY ......:grins: Aguś ....żyjesz ...:hand: [/FONT]
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 zyje..mielismy gosci:cool1: sluchajcie no kochane moje...macie pod reka kogos kto mieszka w Holandii???jak macie to ja bym chciala cos sie dowiedziec..pomozcie
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):zyje..mielismy gosci:cool1: sluchajcie no kochane moje...macie pod reka kogos kto mieszka w Holandii???jak macie to ja bym chciala cos sie dowiedziec..pomozcie Zajrzałam pod jedną rękę, pod drugą rękę, ale nikt tam nie siedzi:niewiem::diabloti::diabloti: Cze słoneczko:loveu:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Zajrzałam pod jedną rękę, pod drugą rękę, ale nikt tam nie siedzi:niewiem::diabloti::diabloti: Cze słoneczko:loveu: czesc gwiazdeczko:loveu:a po doope spojrzalas..moze na kim usiadlas?:eviltong:
Gonitwa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 U mnie też nie siedzi... Ani z Holandii ani z Polandii ani z Dojczlandii- nikogo:(
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 nie znam nikogo w Holandii :diabloti: mam nadzieje że ci pomogłam jak zawsze :evilbat:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Gonitwa napisał(a):U mnie też nie siedzi... Ani z Holandii ani z Polandii ani z Dojczlandii- nikogo:( kkkurde szkoda......szukalam po dogo ale akurat nikt nie jest dostepny ani na gg ani na dogo ani nic.....
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):czesc gwiazdeczko:loveu:a po doope spojrzalas..moze na kim usiadlas?:eviltong: Jak już usiadłam... to nawet nie ma po co sprawdzać:diabloti::diabloti: :diabloti:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 Vectra napisał(a):nie znam nikogo w Holandii :diabloti: mam nadzieje że ci pomogłam jak zawsze :evilbat: oczywiscie kochana...pomoglas mi baaardzo..teraz przynajmniej wiem ze moge ci doope obrabiac na rynku w Amsterdamie:diabloti:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Jak już usiadłam... to nawet nie ma po co sprawdzać:diabloti::diabloti: :diabloti: no tak....zapomnialam o twojej wadze muszej:diabloti:
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):no tak....zapomnialam o twojej wadze muszej:diabloti: Nic się nie stało:grins::grins::grins::loveu:
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):oczywiscie kochana...pomoglas mi baaardzo..teraz przynajmniej wiem ze moge ci doope obrabiac na rynku w Amsterdamie:diabloti: to że nie znam , nie oznacza że się nie dowiem :diabloti:
agbar Posted September 14, 2007 Author Posted September 14, 2007 madzia i medor napisał(a):Nic się nie stało:grins::grins::grins::loveu: temu co na nim siadlas??? ufff to dobrze:diabloti: Vectra napisał(a):to że nie znam , nie oznacza że się nie dowiem :diabloti: nooo ode mnie sie nie dowiesz..nie bede sie chwalic:diabloti:
Vectra Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a): nooo ode mnie sie nie dowiesz..nie bede sie chwalic:diabloti: dobre duszki mi doniosą :diabloti:
Alicja Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):zyje..mielismy gosci:cool1: sluchajcie no kochane moje...macie pod reka kogos kto mieszka w Holandii???jak macie to ja bym chciala cos sie dowiedziec..pomozcie[FONT=Arial] pod ręka mam myszkę ;) nie znam nikogo w tamtych stronach :shake: [/FONT]
Medorowa Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 dealer napisał(a):temu co na nim siadlas??? ufff to dobrze:diabloti: Niestety nie:oops::oops::oops: :evil_lol:
Paula Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 Bry wieczór :lol: Za dużo tego gadania :shake: zapomniałam co chciałam napisać :roll: Ale zabójczego demonka widziałam :loveu: http://images13.fotosik.pl/86/a243df9b2fb73107.jpg
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 [FONT=Arial]:multi::multi::multi:cze Nasza Agulinko :loveu::loveu::loveu:[/FONT]
agbar Posted September 15, 2007 Author Posted September 15, 2007 cze slonca moje:loveu:jedziemy dzis na wycieczke wiec dzis mnie chyba nie bedzie. papaty:p
Alicja Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 dealer napisał(a):cze slonca moje:loveu:jedziemy dzis na wycieczke wiec dzis mnie chyba nie bedzie. papaty:p[FONT=Arial]:multi::multi::multi:to miłej i udanej wycieczki :hand:CI ŻYCZYMY[/FONT]
jonQuilla Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Cześć :multi::multi: gadacie i gadacie :) a ja później nadrobić nie mogę :eviltong::eviltong::eviltong: ale ale....widziałam zdjęcia i na tym wyszedł zabójczo przystojnie http://images13.fotosik.pl/86/a243df9b2fb73107.jpg :loveu::loveu::loveu: http://images13.fotosik.pl/86/051fbef6a22843a7.jpg no i nadal się kamufluje :evil_lol::evil_lol:
clockwork Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 dealer napisał(a):zyje..mielismy gosci:cool1: sluchajcie no kochane moje...macie pod reka kogos kto mieszka w Holandii???jak macie to ja bym chciala cos sie dowiedziec..pomozcie [FONT=Arial] toś wymyśliła.... akurat mam pod ręką, w studiu dosłownie kolesia z Czech, kolesia z Irlandii, i dwóch z Englanda.... qrde.... sie pozjeżdżały dziady... :mdleje: ale z Holandii nikogo... NIE dojechał :diabloti: chyba sie zjarał po drodze :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie ma cie dziś???? :shake::shake: kaj pojechałaś na wycieczke?? do grasslandii?? :razz:[/FONT]
Recommended Posts