Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] tysz fakt... może jednak porób SE to co zaplanowałaś... a ja połacze sie z Toba w bólu bo dziś mam natchnienie do prac domowych .... na razie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:cool1:no mnie jakos tysz jeszcze nie natchło.......[/B][/I][/FONT][/COLOR] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=5]401[/SIZE] strona... aż sie napijem ... kufle w dłoń majne friendy!!!!! :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] :knajpa::knajpa::knajpa:[/quote]:knajpa::knajpa::knajpa::knajpa:
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='dealer'] se sprzatalam,se pilam kawe, se bylam ze psem, se bylam w sklepie,se napisalam pierwsza kartke ksiazki pojazdu za ubiegly rok....i to jest okazja do picia:diabloti: i se jestem..ale moze jeszcze se poprasuje...ale najpierw se zapale.....[/QUOTE] a ja se siedze :diabloti:
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='malawaszka']a ja se siedze :diabloti:[/quote]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]bosh...:diabloti:....za CO ??????????????????????????????????????????????????????:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='malawaszka']a ja se siedze :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie przemęcz sie czasem.... :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye::crazyeye::crazyeye:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]bosh...:diabloti:....za CO ??????????????????????????????????????????????????????:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/QUOTE] za darmo, za niewinnosc - przeciez wszyscy za to siedza :evil_lol: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie przemęcz sie czasem.... :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] luzik jak na rybach - bycze sie - JESTE NA URLOOOPIEEEEEE :multi:
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [COLOR=royalblue]hey;).................... ;)[/COLOR]
Akadna Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='drzalka']Witamy.. dasz krakersa ?[/QUOTE] [COLOR=black]tylko ja solonego kcem! :grins:[/COLOR]
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:placz::placz::placz: a ja mam problem ..... tam pisa że cza polerować miękką flanelką ......, a ja nie mam flanelowych pantalonów.....:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Byłam tutej :). Ja też dziś trochę sprząłam( np. łóżko pościeliłam :grin:), a TZ uwędził rybki i śliwki :loveu:. Dobre- szczególnie śliwki-mniaaaaaaam
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:multi::multi::multi: hey Nasza 1/3 :loveu: :loveu: :loveu: .......gdzie Ty się ukrywasz....:razz: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Alicja Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...no cho ....cho do NAS....:loveu::loveu::loveu:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:placz::placz::placz: a ja mam problem ..... tam pisa że cza polerować miękką flanelką ......, a ja nie mam flanelowych pantalonów.....:placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: [/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja mam flanelowe pantalony... ale już nie miękkie :roll::roll: 1/3 powitania!!!!! :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ja mam flanelowe pantalony... ale już nie miękkie :roll::roll: 1/3 powitania!!!!! :loveu::loveu: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to szykuj się ....bo wsio już zapakowane :razz: Witanko 1/3 :loveu::loveu::loveu:kaj żeś wczoraj się smykała :roll: [/I][/B][/FONT][/COLOR]
BeaC Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [COLOR=DarkRed][B]przyszłam powitac Dilerównę.....ale jej chyba nie ma.................. ale jak przyjdzie to se poczyta WITAJ!!!!!! [IMG]http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/n028.GIF[/IMG] [/B][/COLOR]
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:to szykuj się ....bo wsio już zapakowane :razz: Witanko 1/3 :loveu::loveu::loveu:kaj żeś wczoraj się smykała :roll: [/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:angryy::angryy::angryy: siedziałam w domu, bo wszyscy byli w terenie i nikaj nie szło zajść... sprzątałam, robiłam posiłki, rozliczałam ZUSY (srusy), prałam... po południu byłam juz po robocie i sie nudziłam :roll::roll::roll: i mało mnie szlag nie trafił!!!!!! nie cierpie NIEDZIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:angryy::angryy::angryy: siedziałam w domu, bo wszyscy byli w terenie i nikaj nie szło zajść... sprzątałam, robiłam posiłki, rozliczałam ZUSY (srusy), prałam... po południu byłam juz po robocie i sie nudziłam :roll::roll::roll: i mało mnie szlag nie trafił!!!!!! nie cierpie NIEDZIEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/FONT][/quote]:cool1:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]a było samców w rządową zapakować i raz kozie śmierć :roll:.........ja 2 godziny w remika z panem C. pogrywałam .....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:......N U D A :diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:cool1:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]a było samców w rządową zapakować i raz kozie śmierć :roll:.........ja 2 godziny w remika z panem C. pogrywałam .....:diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:......N U D A :diabloti:[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mam kozy na stanie :roll::diabloti: Pawcio miał jechac na próbe do Czech, ale nie pojechał... bo.... nie miał go kto zawieźć :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie mam kozy na stanie :roll::diabloti: Pawcio miał jechac na próbe do Czech, ale nie pojechał... bo.... nie miał go kto zawieźć :diabloti: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:hmmmm: a rządową nie chciał:crazyeye:...no tak .....podrapana ;)[/B][/I][/FONT][/COLOR]
Recommended Posts