Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='dbsst']czekaj czekaj czyj to pies :roll: mmmmm mam na końcu języka :diabloti: :diabloti: :diabloti:

widze właśnie, że rzucał Ci sie do tchawicy.................wiem, że jego właścicielka go właśnie tego uczy i podobno mu mózg wycieła wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: a ten to czyj?? podpowiem ze to tez morderca:diabloti:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/53/8108f7766a1e8e4a.jpg[/IMG][/URL]

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

mmmmmmmmmmmmmmmmmmm ona takie ciemne ma włosy i jak idzie idzie z tym mordercą to nawet ptaki milkna eeeeeeeeeeeeee

chyba na A ma ale nie jestem pewna :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

ale widze po Tojej minie ze ten pies Ci wyrywał żyły szyjne główne i tetnice o mamo

Posted

[quote name='dealer']jako ze fotek mojego psa nie mam to se pozyczylam inne..zgadnijcie kto to?:diabloti: [/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie czorne... tfu tfu.. poprawiam sie - białe inaczej PODNIEBIENIE!!!!!

czyjkolwiek jest ten pies ... powinno sie go ........ :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dealer']:evil_lol: :evil_lol: a ten to czyj?? podpowiem ze to tez morderca:diabloti:

[URL="http://www.fotosik.pl"]http://images26.fotosik.pl/53/8108f7766a1e8e4a.jpg[/URL][/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ja go znam ...ja to ten z tych ;).....co wyrywają aorty :eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='dbsst']nie są Wam dziewczyny wiedze obce te mordercze bestie widze, że też sie ich lękacie :diabloti: :evil_lol:[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:grins: bo my odważne dziewczynki są....i siem nie bojamy...

AGA!!!!!!!!!!!!!!
[SIZE=6]400 stronka :multi::multi::multi:
[SIZE=2]jest okazja ;) :knajpa:[/SIZE]
[/SIZE][/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Aga................:hand::hmmmm::niewiem::candle::helo::helo::helo::helo::helo:

ja już tyszczaka odbezpieczyłam.... :grins:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]co sobie................przywiązywał????:diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR]

[/quote]

[B]nogę :diabloti: piątą :diabloti: :diabloti: :evil_lol: [/B]

[B]Jakoś tak głupio gadacie, zdaje mi się :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: [/B]

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[quote name='dealer']yo yo yo.....[/quote]

[quote name='dbsst']yo yo yo, [/quote]

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]yo [/COLOR]

[COLOR=#4169e1]:seeyeah:[/COLOR][/quote]

[quote name='dealer']yo yo hej siup[/quote]

[quote name='Werka'][COLOR=royalblue]hop[/COLOR][/quote]

[quote name='dealer']..tralalalala [/quote]

Posted

[quote name='dbsst']zbudujemy nowy dom :diabloti:[/quote]
[quote name='dealer']jeszcze jeden nowy dom..tralalalala na prawo most na lewo most:diabloti:[/quote]
[quote name='dbsst']a środkiem wisła płynie :evil_lol:[/quote]
:roflt:

[quote name='dealer']jako ze fotek mojego psa nie mam [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Właśnie :mad: Czemu ni masz? :cool1: Dawa, dawno nie było :razz:

Posted

[CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]CZTERYSETNA STRONICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:knajpa::knajpa::beerchug::popcorn::drink1:
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)...wyklęty powstań ludu............

Aguś jak tam filmik , bo ja studiuję instrukcję obsługi ......;)

Witanko :loveu::loveu::loveu:
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

:knajpa::knajpa::knajpa:
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B] tysz chluśniem bo uśniem

nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3:[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:knajpa::knajpa::knajpa:
[FONT=Arial][COLOR=Red][I][B] tysz chluśniem bo uśniem [/B][/I][/COLOR][/FONT]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=Red] nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/I][/quote]

No to chlup
:knajpa:

Posted

[quote name='clockwork'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=blue][B]CZTERYSETNA STRONICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

[CENTER][B][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=blue]:knajpa::knajpa::beerchug::popcorn::drink1:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER]
[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B];)...wyklęty powstań ludu............[/B][/I][/FONT][/COLOR]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Aguś jak tam filmik , bo ja studiuję instrukcję obsługi ......;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

[quote name='malawaszka']u mnie 200 ale tyz se z wami łykne :drinking: :loveu:[/quote]

[quote name='Alicjarydzewska']:knajpa::knajpa::knajpa:
[FONT=Arial][COLOR=red][I][B]tysz chluśniem bo uśniem [/B][/I][/COLOR][/FONT]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/I][/quote]

[quote name='bonita']No to chlup
:knajpa:[/quote]
halo alkoholiki wy pieronskie:diabloti: ..ja sie wylamuje...chyba mam alergie na alkohol cy cus:diabloti: :diabloti: :diabloti:

se sprzatalam,se pilam kawe, se bylam ze psem, se bylam w sklepie,se napisalam pierwsza kartke ksiazki pojazdu za ubiegly rok....i to jest okazja do picia:diabloti: i se jestem..ale moze jeszcze se poprasuje...ale najpierw se zapale.....

Posted

[quote name='dealer']halo alkoholiki wy pieronskie:diabloti: ..ja sie wylamuje...chyba mam alergie na alkohol cy cus:diabloti: :diabloti: :diabloti:

se sprzatalam,se pilam kawe, se bylam ze psem, se bylam w sklepie,se napisalam pierwsza kartke ksiazki pojazdu za ubiegly rok....i to jest okazja do picia:diabloti: i se jestem..ale moze jeszcze se poprasuje...ale najpierw se zapale.....[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no masz... a porobisz SE jakieś fotki?? :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no masz... a porobisz SE jakieś fotki?? :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake:

Posted

[quote name='dealer']se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...jak nie będę oglądać ...a MY to co......ale filmik lepsiejszy :grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:...jak nie będę oglądać ...a MY to co......ale filmik lepsiejszy :grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]

filmiku nie bedzie..nie ma sponsora:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
tysz fakt... może jednak porób SE to co zaplanowałaś... a ja połacze sie z Toba w bólu bo dziś mam natchnienie do prac domowych .... na razie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=5]401[/SIZE] strona... aż sie napijem ...

kufle w dłoń majne friendy!!!!! :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

:knajpa::knajpa::knajpa:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...