agbar Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']czekaj czekaj czyj to pies :roll: mmmmm mam na końcu języka :diabloti: :diabloti: :diabloti: widze właśnie, że rzucał Ci sie do tchawicy.................wiem, że jego właścicielka go właśnie tego uczy i podobno mu mózg wycieła wiesz :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: a ten to czyj?? podpowiem ze to tez morderca:diabloti: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/53/8108f7766a1e8e4a.jpg[/IMG][/URL]
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 mmmmmmmmmmmmmmmmmmm ona takie ciemne ma włosy i jak idzie idzie z tym mordercą to nawet ptaki milkna eeeeeeeeeeeeee chyba na A ma ale nie jestem pewna :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale widze po Tojej minie ze ten pies Ci wyrywał żyły szyjne główne i tetnice o mamo
clockwork Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']jako ze fotek mojego psa nie mam to se pozyczylam inne..zgadnijcie kto to?:diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye: jakie czorne... tfu tfu.. poprawiam sie - białe inaczej PODNIEBIENIE!!!!! czyjkolwiek jest ten pies ... powinno sie go ........ :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dealer']:evil_lol: :evil_lol: a ten to czyj?? podpowiem ze to tez morderca:diabloti: [URL="http://www.fotosik.pl"]http://images26.fotosik.pl/53/8108f7766a1e8e4a.jpg[/URL][/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]ja go znam ...ja to ten z tych ;).....co wyrywają aorty :eviltong:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 nie są Wam dziewczyny wiedze obce te mordercze bestie widze, że też sie ich lękacie :diabloti: :evil_lol:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='dbsst']nie są Wam dziewczyny wiedze obce te mordercze bestie widze, że też sie ich lękacie :diabloti: :evil_lol:[/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:grins: bo my odważne dziewczynki są....i siem nie bojamy... AGA!!!!!!!!!!!!!! [SIZE=6]400 stronka :multi::multi::multi: [SIZE=2]jest okazja ;) :knajpa:[/SIZE] [/SIZE][/I][/B][/FONT][/COLOR]
Kate I Luka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 a w dodatku piątek - to poszaleć można pod tą [B]400[/B] :p :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1:
dbsst Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 no to siup :beerchug: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking:
Alicja Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]Aga................:hand::hmmmm::niewiem::candle::helo::helo::helo::helo::helo: ja już tyszczaka odbezpieczyłam.... :grins: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Maga100 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]co sobie................przywiązywał????:diabloti::diabloti::eviltong:[/B][/COLOR] [/quote] [B]nogę :diabloti: piątą :diabloti: :diabloti: :evil_lol: [/B] [B]Jakoś tak głupio gadacie, zdaje mi się :cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: [/B] [quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=red][FONT=Arial][B][I]...NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] [quote name='dealer']yo yo yo.....[/quote] [quote name='dbsst']yo yo yo, [/quote] [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]yo [/COLOR] [COLOR=#4169e1]:seeyeah:[/COLOR][/quote] [quote name='dealer']yo yo hej siup[/quote] [quote name='Werka'][COLOR=royalblue]hop[/COLOR][/quote] [quote name='dealer']..tralalalala [/quote]
Paula Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='dbsst']zbudujemy nowy dom :diabloti:[/quote] [quote name='dealer']jeszcze jeden nowy dom..tralalalala na prawo most na lewo most:diabloti:[/quote] [quote name='dbsst']a środkiem wisła płynie :evil_lol:[/quote] :roflt: [quote name='dealer']jako ze fotek mojego psa nie mam [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Właśnie :mad: Czemu ni masz? :cool1: Dawa, dawno nie było :razz:
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=Blue][B]CZTERYSETNA STRONICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :knajpa::knajpa::beerchug::popcorn::drink1: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B];)...wyklęty powstań ludu............ Aguś jak tam filmik , bo ja studiuję instrukcję obsługi ......;) Witanko :loveu::loveu::loveu: [/B][/I][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 u mnie 200 ale tyz se z wami łykne :drinking: :loveu:
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 :knajpa::knajpa::knajpa: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B] tysz chluśniem bo uśniem nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3:[/B][/I][/COLOR][/FONT]
bonita Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:knajpa::knajpa::knajpa: [FONT=Arial][COLOR=Red][I][B] tysz chluśniem bo uśniem [/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=Red] nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/I][/quote] No to chlup :knajpa:
agbar Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='clockwork'][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=blue][B]CZTERYSETNA STRONICA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=blue]:knajpa::knajpa::beerchug::popcorn::drink1:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/CENTER] [/quote] [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B];)...wyklęty powstań ludu............[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Aguś jak tam filmik , bo ja studiuję instrukcję obsługi ......;)[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Witanko :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [quote name='malawaszka']u mnie 200 ale tyz se z wami łykne :drinking: :loveu:[/quote] [quote name='Alicjarydzewska']:knajpa::knajpa::knajpa: [FONT=Arial][COLOR=red][I][B]tysz chluśniem bo uśniem [/B][/I][/COLOR][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]nie ma dziś nawet z kim pomilczeć....:cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/I][/quote] [quote name='bonita']No to chlup :knajpa:[/quote] halo alkoholiki wy pieronskie:diabloti: ..ja sie wylamuje...chyba mam alergie na alkohol cy cus:diabloti: :diabloti: :diabloti: se sprzatalam,se pilam kawe, se bylam ze psem, se bylam w sklepie,se napisalam pierwsza kartke ksiazki pojazdu za ubiegly rok....i to jest okazja do picia:diabloti: i se jestem..ale moze jeszcze se poprasuje...ale najpierw se zapale.....
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='dealer']halo alkoholiki wy pieronskie:diabloti: ..ja sie wylamuje...chyba mam alergie na alkohol cy cus:diabloti: :diabloti: :diabloti: se sprzatalam,se pilam kawe, se bylam ze psem, se bylam w sklepie,se napisalam pierwsza kartke ksiazki pojazdu za ubiegly rok....i to jest okazja do picia:diabloti: i se jestem..ale moze jeszcze se poprasuje...ale najpierw se zapale.....[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]no masz... a porobisz SE jakieś fotki?? :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT]
agbar Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]no masz... a porobisz SE jakieś fotki?? :cool3::cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake:
Alicja Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='dealer']se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:...jak nie będę oglądać ...a MY to co......ale filmik lepsiejszy :grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:razz:...jak nie będę oglądać ...a MY to co......ale filmik lepsiejszy :grins:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote] filmiku nie bedzie..nie ma sponsora:diabloti:
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [quote name='dealer']se moge porobic ale czy ktos je bedzie chcial ogladac:cool3: se niefotogeniczna jestem:shake:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] tysz fakt... może jednak porób SE to co zaplanowałaś... a ja połacze sie z Toba w bólu bo dziś mam natchnienie do prac domowych .... na razie :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]
clockwork Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B][SIZE=5]401[/SIZE] strona... aż sie napijem ... kufle w dłoń majne friendy!!!!! :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] :knajpa::knajpa::knajpa:
Recommended Posts