agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 a ja chcialam Wam powiedziec Dzien dobry:loveu: :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 no to sie przywitalam...a teraz mowie grzecznie DOBRANOC:loveu:
Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):bo Ci wyśle mojego staffika :diabloti: kolonia u cioci Cimi :loveu: :evil_lol: Szpoko :loveu:. Z otwartymi ręcami go przyjmę pod mój dach :loveu:.Ale raczej mu się nie spodoba :evil_lol:. Vectra napisał(a):jakoś mam ostatnio problemy ze słuchem :shake: :evil_lol: To co przyszła pora na aparat słuchowy :diabloti: ? :evil_lol: Vectra napisał(a):przyzwyczajaj się , Ciebie też kiedyś to dopadnie :evil_lol: E tam to dopiero kiedyś :lol:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):a ja chcialam Wam powiedziec Dzien dobry:loveu: :diabloti: dealer napisał(a):no to sie przywitalam...a teraz mowie grzecznie DOBRANOC:loveu: a poza tym wszyscy zdrowi :razz::diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):a poza tym wszyscy zdrowi :razz::diabloti: BU!:diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti: :eviltong: :eviltong: :diabloti: :diabloti:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cimi napisał(a):Szpoko :loveu:. Z otwartymi ręcami go przyjmę pod mój dach :loveu:.Ale raczej mu się nie spodoba :evil_lol:. dobra pakuje plecaczek :loveu: 30 piłek , 10 frisbee :loveu: pamiętaj od 10 do 17 Franek gra w piłkę i frisbee :diabloti: Czasami coś je , ale to rzadko , najchętniej o 1 w nocy :loveu: To co przyszła pora na aparat słuchowy :diabloti: ? :evil_lol: noo , przydał by się :diabloti:
Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):dobra pakuje plecaczek :loveu: 30 piłek , 10 frisbee :loveu: pamiętaj od 10 do 17 :diabloti: Franek gra w piłkę i frisbee Czasami coś je , ale to rzadko , najchętniej o 1 w nocy :loveu: Z tym żarciem to jak Fiona, tą to czasem jeszcze muszę nakarmić i przy okazji pomodlić 5 razy :evil_lol:. A Franio będzie miał inny ruch zapewniony :lol:. będzie wbiegał i zbiegał z i na 4 pietro :diabloti: to mu się odechce piłek i frisbee :loveu: Vectra napisał(a):noo , przydał by się :diabloti: To moze trzeba by było się poskładać na jakiś prezent urodzinowy albo cuś :diabloti:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='Cimi']Z tym żarciem to jak Fiona, tą to czasem jeszcze muszę nakarmić i przy okazji pomodlić 5 razy :evil_lol:. kocham psy które nie kochają jeść :loveu::evil_lol: A Franio będzie miał inny ruch zapewniony :lol:. będzie wbiegał i zbiegał z i na 4 pietro :diabloti: to mu się odechce piłek i frisbee :loveu: mhm :diabloti: znaczy będziesz mu rzucać z 4 pierta w dół piłkę a on będzie ci ją przynosił :razz: :diabloti: on po 2-3 godzinach pogoni na polach wraca do domu i ma w oczach pytajniki ' no to co gramy nie ? " :evil_lol: To moze trzeba by było się poskładać na jakiś prezent urodzinowy albo cuś :diabloti: masz niewiele czasu :diabloti:
Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):kocham psy które nie kochają jeść :loveu: :evil_lol: Ja też kocham :loveu:. Febe dawkę zjada w 2 minuty, a Fiona w 20 :diabloti:. I jeszcze muszę posiedzieć razem z nią w kuchni i przypilnować :lol: Vectra napisał(a):mhm :diabloti: znaczy będziesz mu rzucać z 4 pierta w dół piłkę a on będzie ci ją przynosił :razz: :diabloti: on po 2-3 godzinach pogoni na polach wraca do domu i ma w oczach pytajniki ' no to co gramy nie ? " :evil_lol: Myślę, że taka forma aktywności szybciej go zmęczy :evil_lol:- wszyscy nasi znajomi czy goście marudzą jakie to te schody są męczące :evil_lol:. Vectra napisał(a):masz niewiele czasu :diabloti: A to pech :diabloti:
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 :multi::multi::multi: Aguś:loveu::loveu::loveu: ....właśnie wyciagnęłam przesyłeczkę ze skrzynki:multi: za chwilkę rozpakuję;)
BeaC Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 przyszłam jestem....................jest tu kto?????? ciszszszszszsza:-(
agbar Posted August 8, 2007 Author Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Aguś:loveu::loveu::loveu: ....właśnie wyciagnęłam przesyłeczkę ze skrzynki:multi: za chwilkę rozpakuję;) jush?? tak szybko?? otwieraj otwieraj:multi: i pochwal sie co dostalas:diabloti: :loveu: [quote name='BeaC']przyszłam jestem....................jest tu kto?????? ciszszszszszsza:-( eee..ja se przyszlam tu ale nudy tu som to ide gdzie indziej:cool1:
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi: Aguś:loveu::loveu::loveu: ....właśnie wyciagnęłam przesyłeczkę ze skrzynki:multi: za chwilkę rozpakuję;) jusz????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: [quote name='dealer']jush?? tak szybko?? otwieraj otwieraj:multi: i pochwal sie co dostalas:diabloti: :loveu: no własnie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: dzieńdoberek didżejowa :multi:
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='dealer']jush?? tak szybko?? otwieraj otwieraj:multi: i pochwal sie co dostalas:diabloti: :loveu: :multi:no jusz....jusz:loveu: [quote name='clockwork']jusz????? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no własnie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ;)poczekam na Ciebie i pozwolę Ci otworzyć:p
clockwork Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] :multi:no jusz....jusz:loveu: ;)poczekam na Ciebie i pozwolę Ci otworzyć:p bede 17:15 ;)
Alicja Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='clockwork']bede 17:15 ;):multi::multi::multi:będę tuptać niecierpliwie:p
dbsst Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 kolejne podejcie....................jestem w pieczarze zła.................jest cicho...................pewnie Dilerowa juz jakaś złą rzecz przygotowywuje................narazie uciekam bo sie boje tych złych rzeczy........ [quote name='Maga100']aaaaaa, to po to ci ten ślub :diabloti: drastyczny krok dla chwili przyjemności :evil_lol: dla wielu chwil przyjemnosci iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ciekawe jak to jest jak się jest już po :diabloti:
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Siemanko zazmijowana kolezanko. [RIGHT]Polskie literki mi wcielo nie wiedziec czemu :angryy: [/RIGHT]
Akadna Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Kate I Luka']Siemanko zazmijowana kolezanko. Polskie literki mi wcielo nie wiedziec czemu :angryy: może masz w komputerze ustawiony jezyk Polski (214) a nie Polski (programisty)??
Gonitwa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mi jak się firefox wiesza to znikają literki- ale jak wchodzę ponownie to wszystko gra;)
Kate I Luka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 [quote name='Werka']może masz w komputerze ustawiony jezyk Polski (214) a nie Polski (programisty)?? iorun wie co ja tam mam ustawione ;) [quote name='Gonitwa']Mi jak się firefox wiesza to znikają literki- ale jak wchodzę ponownie to wszystko gra;) a ja musze kompa resetowac by mi poslkie literki wrocily, a nie chce mi sie wszystkiego wylanczac :eviltong: tak mi sie czasem w operze robi :roll: Dijejka gdzies jest ol dej????
Medorowa Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Nadrobiłam i co z tego:niewiem::niewiem::evil_lol:I tak nie kamam o co chosi:diabloti:
Vectra Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 madzia i medor napisał(a):Nadrobiłam i co z tego:niewiem::niewiem::evil_lol:I tak nie kamam o co chosi:diabloti: czyli norma :diabloti: Dilerka nooo :mad: :diabloti:
Recommended Posts