Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=Red]Aguśśśśśśśśśśśśśś....jestem zdołowana........ćliczne...:loveu: [url]http://images27.fotosik.pl/44/aaa47bb2dad3888c.jpg[/url] A tak wogóle to JESTEM :loveu: [/COLOR][/B][/I][/FONT]
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=Red]Aguśśśśśśśśśśśśśś....jestem zdołowana........ćliczne...:loveu: [URL="http://images27.fotosik.pl/44/aaa47bb2dad3888c.jpg"][/URL] [/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote] a jesteś zdołowana tak w ogóle czy bo ćliczną fotę zrobiła??? :cool1:
agbar Posted August 1, 2007 Author Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=red]Aguśśśśśśśśśśśśśś....jestem zdołowana........ćliczne...:loveu:[/COLOR][/B][/I][/FONT] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images27.fotosik.pl/44/aaa47bb2dad3888c.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]A tak wogóle to JESTEM :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] [quote name='malawaszka']a jesteś zdołowana tak w ogóle czy bo ćliczną fotę zrobiła??? :cool1:[/quote] o wlasnie Wasia srasia zapytla o to o co jam miala zapytnac...:cool1: :evil_lol:
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']a jesteś zdołowana tak w ogóle czy bo ćliczną fotę zrobiła??? :cool1:[/quote] [quote name='dealer']o wlasnie Wasia srasia zapytla o to o co jam miala zapytnac...:cool1: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:o te fote pojszło....wrednoty WY MOje:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
clockwork Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Aguś ... serce Ty moje... JESTEM :diabloti:;) [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER]
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Aguś ... serce Ty moje... JESTEM :diabloti:;) [/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] [/quote] [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm:......jak ona ci się we w klatce z piersiami zmieściła.....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]
malawaszka Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm:......jak ona ci się we w klatce z piersiami zmieściła.....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote] no przeca pojemną ma klatke Chlorkowa :razz:
Alicja Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 [quote name='malawaszka']no przeca pojemną ma klatke Chlorkowa :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...ale żeby aż tak...... :hmmmm:[/I][/B][/FONT][/COLOR]
agbar Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 jestem zdolowana....nikt nas nie odwiedza, nikt nas nie kocha,nikt o nas nie pamieta:placz: :diabloti: se dam fotkie i se bede patrzec:eviltong: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/44/74cbaaa5bc701e46.jpg[/IMG][/URL]
BoJa2 Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Jak to nikt Was nie odwiedza???:crazyeye: JA już przybieżyłam:lol: :lol:
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [I][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Aguś mła koffana:loveu::loveu::loveu:....ja jestem ....i choć wcale nie jest mi lepiej ...:shake: Mój Dili:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT] [url]http://images25.fotosik.pl/44/74cbaaa5bc701e46.jpg[/url] [/B][/I]
malawaszka Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 HELLo Dilerkowa :razz: Wasze zdrówko z okazjo 4 rocznicy :drinking: :multi:
Wyjątek Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Zaczęłam powoli , od poczatku przeglądać i czytać Twoja galerie i chciałam zgłosić zażalenie, że fotki z pierwszych stron w ogole mi sie nie pokazują!! :shake:
Alicja Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:Aguś ....100krotne dzieki dla Was ...Ciebie i Bartka... Deniskowi będę jutro szeptać całą drogę o Was:loveu::loveu::loveu: [SIZE=5]KWM:loveu::loveu::loveu:[SIZE=2]...obie Twe :loveu:2/3[/SIZE][/SIZE] [/B][/I][/FONT][/COLOR]
Paula Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Dogo tak muli :angryy: że masiakra :evil_lol: Witaj Aguś :multi:
agbar Posted August 3, 2007 Author Posted August 3, 2007 [quote name='malawaszka']HELLo Dilerkowa :razz: Wasze zdrówko z okazjo 4 rocznicy :drinking: :multi:[/quote] helol Waszkowa:razz: dziekujemy bardzo:multi: [quote name='Wyjątek']Zaczęłam powoli , od poczatku przeglądać i czytać Twoja galerie i chciałam zgłosić zażalenie, że fotki z pierwszych stron w ogole mi sie nie pokazują!! :shake:[/quote] wiem ze sie nie wyswietlaja ale niestety nie wiem dlaczego:shake: ciesze sie ze znalazlas czas zeby nas odwiedzic:multi: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu:Aguś ....100krotne dzieki dla Was ...Ciebie i Bartka...[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Deniskowi będę jutro szeptać całą drogę o Was:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=5]KWM:loveu::loveu::loveu:[SIZE=2]...obie Twe :loveu:2/3[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: zawstydzasz mnie Alu... [quote name='bonita']Heloł Dilery :multi: Witam Was pourlopowo :multi:[/quote] ooo Bonitka:multi: witaj:multi: [quote name='paula_z']Dogo tak muli :angryy: że masiakra :evil_lol: Witaj Aguś :multi:[/quote] ano MASIAKRA:evil_lol: :evil_lol: ..az mi sie nie chce zagladac.....
AlKil Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 Witaj Dealerkowa mła!!! Ja przecież tu zaglądam mimo przeciwności losu! Gratki z okazji 4! Nie użalaj sie tylko dawaj foty!:lol:
Medorowa Posted August 3, 2007 Posted August 3, 2007 :loveu::loveu: [url]http://images25.fotosik.pl/44/74cbaaa5bc701e46.jpg[/url]
Gonitwa Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 Heloł Dilerkowa!! Od jutra nie ma mnie na necie i nie wiem kiedy będę...:(
Maga100 Posted August 4, 2007 Posted August 4, 2007 [quote name='dealer']jestem zdolowana....nikt nas nie odwiedza, nikt nas nie kocha,nikt o nas nie pamieta:placz: :diabloti: [/quote] [B]o to tak jak u mnie :diabloti: mamy jednak coś wspólnego - niestety :diabloti: [/B]
Medorowa Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Łącze się z wami w bólu:diabloti:[B] :diabloti:[/B]
bonita Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Cze Dilerówna :) Nie psiejmuj:diabloti::diabloti::diabloti: wszystko wróci do normy jak się dogo odmuli:evil_lol: u mnie to nastąpiło teraz:multi:, ciekawe czy na długo:razz:. Maszk kaffę i kjakejsy:cool3:
Recommended Posts