Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=Red]Aguśśśśśśśśśśśśśś....jestem zdołowana........ćliczne...:loveu:
[url]http://images27.fotosik.pl/44/aaa47bb2dad3888c.jpg[/url]

A tak wogóle to JESTEM :loveu:
[/COLOR][/B][/I][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=Red]Aguśśśśśśśśśśśśśś....jestem zdołowana........ćliczne...:loveu:
[URL="http://images27.fotosik.pl/44/aaa47bb2dad3888c.jpg"][/URL]
[/COLOR][/B][/I][/FONT][/quote]

a jesteś zdołowana tak w ogóle czy bo ćliczną fotę zrobiła??? :cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=red]Aguśśśśśśśśśśśśśś....jestem zdołowana........ćliczne...:loveu:[/COLOR][/B][/I][/FONT]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red][URL]http://images27.fotosik.pl/44/aaa47bb2dad3888c.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B][/I]

[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]A tak wogóle to JESTEM :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

[quote name='malawaszka']a jesteś zdołowana tak w ogóle czy bo ćliczną fotę zrobiła??? :cool1:[/quote]

o wlasnie Wasia srasia zapytla o to o co jam miala zapytnac...:cool1: :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']a jesteś zdołowana tak w ogóle czy bo ćliczną fotę zrobiła??? :cool1:[/quote]

[quote name='dealer']o wlasnie Wasia srasia zapytla o to o co jam miala zapytnac...:cool1: :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:o te fote pojszło....wrednoty WY MOje:loveu::loveu::loveu:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Aguś ... serce Ty moje... JESTEM :diabloti:;)

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Aguś ... serce Ty moje... JESTEM :diabloti:;)

[/B][/COLOR][/FONT][CENTER][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[/CENTER]
[/quote]
[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm:......jak ona ci się we w klatce z piersiami zmieściła.....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:hmmmm:......jak ona ci się we w klatce z piersiami zmieściła.....;)[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

no przeca pojemną ma klatke Chlorkowa :razz:

Posted

[quote name='malawaszka']no przeca pojemną ma klatke Chlorkowa :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:razz:...ale żeby aż tak...... :hmmmm:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

jestem zdolowana....nikt nas nie odwiedza, nikt nas nie kocha,nikt o nas nie pamieta:placz: :diabloti:

se dam fotkie i se bede patrzec:eviltong:

[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images25.fotosik.pl/44/74cbaaa5bc701e46.jpg[/IMG][/URL]

Posted

[I][B][FONT=Arial][COLOR=Red]Aguś mła koffana:loveu::loveu::loveu:....ja jestem ....i choć wcale nie jest mi lepiej ...:shake:

Mój Dili:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT]
[url]http://images25.fotosik.pl/44/74cbaaa5bc701e46.jpg[/url]
[/B][/I]

Posted

Zaczęłam powoli , od poczatku przeglądać i czytać Twoja galerie i chciałam zgłosić zażalenie, że fotki z pierwszych stron w ogole mi sie nie pokazują!! :shake:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu:Aguś ....100krotne dzieki dla Was ...Ciebie i Bartka...
Deniskowi będę jutro szeptać całą drogę o Was:loveu::loveu::loveu:
[SIZE=5]KWM:loveu::loveu::loveu:[SIZE=2]...obie Twe :loveu:2/3[/SIZE][/SIZE]
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']HELLo Dilerkowa :razz:

Wasze zdrówko z okazjo 4 rocznicy :drinking: :multi:[/quote]

helol Waszkowa:razz:
dziekujemy bardzo:multi:

[quote name='Wyjątek']Zaczęłam powoli , od poczatku przeglądać i czytać Twoja galerie i chciałam zgłosić zażalenie, że fotki z pierwszych stron w ogole mi sie nie pokazują!! :shake:[/quote]
wiem ze sie nie wyswietlaja ale niestety nie wiem dlaczego:shake:
ciesze sie ze znalazlas czas zeby nas odwiedzic:multi:

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu:Aguś ....100krotne dzieki dla Was ...Ciebie i Bartka...[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]Deniskowi będę jutro szeptać całą drogę o Was:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red][SIZE=5]KWM:loveu::loveu::loveu:[SIZE=2]...obie Twe :loveu:2/3[/SIZE][/SIZE][/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: zawstydzasz mnie Alu...

[quote name='bonita']Heloł Dilery :multi:

Witam Was pourlopowo :multi:[/quote]

ooo Bonitka:multi: witaj:multi:

[quote name='paula_z']Dogo tak muli :angryy: że masiakra :evil_lol: Witaj Aguś :multi:[/quote]
ano MASIAKRA:evil_lol: :evil_lol: ..az mi sie nie chce zagladac.....

Posted

Witaj Dealerkowa mła!!! Ja przecież tu zaglądam mimo przeciwności losu!
Gratki z okazji 4!
Nie użalaj sie tylko dawaj foty!:lol:

Posted

[quote name='dealer']jestem zdolowana....nikt nas nie odwiedza, nikt nas nie kocha,nikt o nas nie pamieta:placz: :diabloti:

[/quote]

[B]o to tak jak u mnie :diabloti: mamy jednak coś wspólnego - niestety :diabloti: [/B]

Posted

Cze Dilerówna :)

Nie psiejmuj:diabloti::diabloti::diabloti: wszystko wróci do normy jak się dogo odmuli:evil_lol: u mnie to nastąpiło teraz:multi:, ciekawe czy na długo:razz:.
Maszk kaffę i kjakejsy:cool3:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...