Alicja Posted August 6, 2007 Posted August 6, 2007 [quote name='clockwork']Dilerowa... tęskniłas?? :cool3::cool3: bo jakby cóś to już zaś jestem ... w 1/3 Twoja :loveu::multi::multi::multi:i ja Wasza 1/3 też już się melduję ...wysadziłam syna od kompecka, TZta do pracy.... AGUŚ WRÓCIŁAM:loveu::multi::multi::multi:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']rany krystusa!!!! :crazyeye::crazyeye: zapomniałam o kawie którą se zrobiłam godzine temu... i która już zmarzła :angryy::angryy: czemu tyle czasu sie otwierała ta stronka :angryy::angryy: w dlaszym ciagu dogo dziala jakby chcialo a nie moglo:angryy: :angryy: [quote name='BeaC'].....cze Dilerówna czy wszystkim tak dogo muli od paru dni???? :diabloti::mad::diabloti::mad::diabloti: cze...muli jak diabli:angryy: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:i ja Wasza 1/3 też już się melduję ...wysadziłam syna od kompecka, TZta do pracy.... AGUŚ WRÓCIŁAM:loveu::multi::multi::multi: jestem wielce uradowana:multi: :multi: :loveu: [quote name='Gonitwa']Heloł! Wstawaj a nie śpisz o tak później porze! mialo cie nie byc:cool3: a nie dosc ze jestes to jeszcze jakies wrzaski od rana mi tu uprawiasz:diabloti: [quote name='Werka']Hejo;) Pobudka;] juz dawno wstalam..bylam ze psem, pranka ciag dlaszy sie pierze..jakos go cholera w koszu nie ubywa..:shake: :evil_lol: kawe pije i pisze ksiazke pojazdu..za tamten rok:placz: i dzien dobry wszystkim..moje plany poszly w pi......wczoraj byl upal jak cholera a dzis doopa...pada sobie....a mialam sie smazyc na slonku...
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer'] i dzien dobry wszystkim..moje plany poszly w pi......wczoraj byl upal jak cholera a dzis doopa...pada sobie....a mialam sie smazyc na slonku... NIE MOŻESZ smażyć sie na słonku :diabloti: :eviltong: jeszcze min. miesiąc... wogóle... jak tam??? wsjo ok?? nie zmył sie? :diabloti:
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi::multi::multi:doberek Nasza1/3:loveu::loveu::loveu: klikałam wczoraj do Cia i ....cisza:-(
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']NIE MOŻESZ smażyć sie na słonku :diabloti: :eviltong: jeszcze min. miesiąc... wogóle... jak tam??? wsjo ok?? nie zmył sie? :diabloti: zabron mi:diabloti: ja sie smaze z lapka zakryta...juz widac ze mam jasniejszy placek w tym miejscu hihi:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:doberek Nasza1/3:loveu::loveu::loveu: klikałam wczoraj do Cia i ....cisza:-( doberek Alunia:loveu: nic mi nie kliklo....bo zapominam gie wlaczac:oops:
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']zabron mi:diabloti: ja sie smaze z lapka zakryta...juz widac ze mam jasniejszy placek w tym miejscu hihi:evil_lol: ZABRANIAM CI!!!!!!!!!!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong:
BeaC Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 .....................przyszłam do Cię dzisiaj też:cool3::cool3::cool3: rano byłam lecz śladu nie zostawiłam:diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']ZABRANIAM CI!!!!!!!!!!!!!! :eviltong::eviltong::eviltong: no skoro tak....to bede grzeczna...:diabloti: [quote name='BeaC'].....................przyszłam do Cię dzisiaj też:cool3::cool3::cool3: rano byłam lecz śladu nie zostawiłam:diabloti: czesc rokmenko z sekty nie wiadomo jakiej:diabloti: co ty jadasz ze do rymu gadasz?:evil_lol:
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']zabron mi:diabloti: ja sie smaze z lapka zakryta...juz widac ze mam jasniejszy placek w tym miejscu hihi:evil_lol: :multi:naj przyjedziesz zaś poprawiać;) doberek Alunia:loveu: nic mi nie kliklo....bo zapominam gie wlaczac:oops:uffff to mi ulgło ...bo jużem się zamartwiała o cia:loveu:
Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Czeeść Dilerowa :lol: Fotki artystyczne robisz :cool3: ?
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Cimi napisał(a):Czeeść Dilerowa :lol: Fotki artystyczne robisz :cool3: ? Agata:crazyeye: wieki cale....witam cie :multi: :multi: byle jakie robie...pora by w koncu dowiedziec jak sie ten aparat obsluguje:p wiec pstrykam tu i tam i wszystko co mi w oko wpadnie..a potem usuwam, usuwam i usuwam...:razz:
Cimi Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):Agata:crazyeye: wieki cale....witam cie :multi: :multi: Zastój miałam, ale ożyłam :evil_lol: dealer napisał(a):byle jakie robie...pora by w koncu dowiedziec jak sie ten aparat obsluguje:p wiec pstrykam tu i tam i wszystko co mi w oko wpadnie..a potem usuwam, usuwam i usuwam...:razz: Skąd ja to znam :lol: :eviltong:
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :razz:żółta rzeka....;) http://images26.fotosik.pl/50/a18561056cac3c7d.jpg
clockwork Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']Agata:crazyeye: wieki cale....witam cie :multi: :multi: byle jakie robie...pora by w koncu dowiedziec jak sie ten aparat obsluguje:p wiec pstrykam tu i tam i wszystko co mi w oko wpadnie..a potem usuwam, usuwam i usuwam...:razz: a czy Ty wiesz że USUWANIE jest zabronione :cool3::cool3: pójdziesz siedzieć.... [quote name='Alicjarydzewska']:razz:żółta rzeka....;) http://images26.fotosik.pl/50/a18561056cac3c7d.jpg widziałam 2 kaczory :razz: już Cie namierzają :diabloti: żółta rzeka... bo to jak Wisła- jedni do niej sikaja inni ją piją :diabloti:
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='clockwork']a czy Ty wiesz że USUWANIE jest zabronione :cool3::cool3: pójdziesz siedzieć.... ....no masz tu nic się nie ukryje:razz: widziałam 2 kaczory :razz: już Cie namierzają :diabloti: :oops: żółta rzeka... bo to jak Wisła- jedni do niej sikaja inni ją piją :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:....my som z tych pierwszych:eviltong:
Akadna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']wsciekly pies.... http://images23.fotosik.pl/50/c40b36f1e1b5487b.jpg łodżizys.. jak wździekły :diabloti: pewnie robiłaś mu za pozoratna :evil_lol:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 heloł to ja zabłąkana dusza twa wpadłam tu marnotrawna ;) zdjęcia w deche 5 a może nawet 6 ;)
Kate I Luka Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Cze Aga :multi: Wreszcie weszłam bez problemu, bo rozpacz mnie ogarniała w ostatnich dniach musząc czekać kilkanaście minut na załadowanie sie dogo. Ale jestem, wróciłam i powoli nadrabiam :multi:
Akadna Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 hey;] Dileróówka;) Ludzie! Włazcie na www.chat-dogomaniakow.prv.pl/ !!! :) czekam na odzew;)
Recommended Posts