agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:żółta rzeka....;) http://images26.fotosik.pl/50/a18561056cac3c7d.jpg ja z ta zolcia nie mialam nic wspolnego....:diabloti: [quote name='clockwork']a czy Ty wiesz że USUWANIE jest zabronione :cool3::cool3: pójdziesz siedzieć.... widziałam 2 kaczory :razz: już Cie namierzają :diabloti: żółta rzeka... bo to jak Wisła- jedni do niej sikaja inni ją piją :diabloti: bede sie ukrywac..... [quote name='Werka'] łodżizys.. jak wździekły :diabloti: pewnie robiłaś mu za pozoratna :evil_lol: taaa i ledwo przezylam:cool1: [quote name='dbsst']heloł to ja zabłąkana dusza twa wpadłam tu marnotrawna ;) zdjęcia w deche 5 a może nawet 6 ;) debesciak u mnie:multi: :multi: ale mnie zaszczyt kopnal:diabloti: jak moje foty sa na 5 to twoje chyba na jakas 500:diabloti: [quote name='Kate I Luka']Cze Aga :multi: Wreszcie weszłam bez problemu, bo rozpacz mnie ogarniała w ostatnich dniach musząc czekać kilkanaście minut na załadowanie sie dogo. Ale jestem, wróciłam i powoli nadrabiam :multi: cze Kasia...a ja przez te mulenie odwyklam od dogo i wcale mi go nie brakuje....
Gonitwa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a): a ja przez te mulenie odwyklam od dogo i wcale mi go nie brakuje.... Skandal! :diabloti:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):debesciak u mnie:multi: :multi: ale mnie zaszczyt kopnal:diabloti: jak moje foty sa na 5 to twoje chyba na jakas 500:diabloti: heheh jak miło ;) trza tu czesciej zaglądać ;):diabloti:
Paula Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 http://images23.fotosik.pl/50/c40b36f1e1b5487b.jpg hiehiehie :D Cześć Aga :multi:
Alicja Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :multi::multi::multi:jestem wieczorową porą:loveu::loveu::loveu:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: cukiereczku :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='dbsst']heheh jak miło ;) trza tu czesciej zaglądać ;):diabloti: alez moja droga ..wrota dla ciebie sa otwarte zawsze:diabloti: [quote name='paula_z']http://images23.fotosik.pl/50/c40b36f1e1b5487b.jpg hiehiehie :D Cześć Aga :multi: czeeeeee...dlaczego sie smiejesz z mojej bestii:evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:jestem wieczorową porą:loveu::loveu::loveu: i ja tez i ja tez:multi:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a)::diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: cukiereczku :diabloti: ahhhhhh..landryneczko moja najmilejsza:diabloti: :diabloti: :diabloti:
Maga100 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']jeden to byl na foteczce:eviltong: i nie wypijam wiecej niż jeden :diabloti: a i ten w celach zdrowotnych :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100']i nie wypijam wiecej niż jeden :diabloti: a i ten w celach zdrowotnych :diabloti: tiaaa...a jakbym miodzik zaproponowala??:diabloti:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):tiaaa...a jakbym miodzik zaproponowala??:diabloti: nie dawaj jej miodu :shake: :shake: :evil_lol:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a):nie dawaj jej miodu :shake: :shake: :evil_lol: bedzie miec eeee..zwidy??:diabloti:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 mmmmmmmmmm masz otwarte wrota dla mnie no nie wiem zarumieniłam się normalnie :diabloti:
Maga100 Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']tiaaa...a jakbym miodzik zaproponowala??:diabloti: miodzik ma jeszcze wiecej walorów zdrowotnych :p właściwie jest zdrowiem samym w sobie :p naturalny, bez konserwantów :diabloti: [quote name='Vectra']nie dawaj jej miodu :shake: :shake: :evil_lol: nie wtrącaj się!!!!!!!!!! :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 dbsst napisał(a):mmmmmmmmmm masz otwarte wrota dla mnie no nie wiem zarumieniłam się normalnie :diabloti: umiesz sie rumienic?:cool3: poka poka poka jak sie rumienisz:diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 [quote name='Maga100'] nie wtrącaj się!!!!!!!!!! :diabloti: o! widzisz Ewcia...Maga mowi mi tu szyfrem ze moge z nia ten miodzik....to znaczy tym miodzikiem sie leczyc...:diabloti:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):umiesz sie rumienic?:cool3: poka poka poka jak sie rumienisz:diabloti: no weź nie zawsydzaj mnie bo spłone :diabloti:
Gonitwa Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 (str 777- Nowy Lepszy Szatan) Ja też chcę miodu!!!!
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 dbsst napisał(a):no weź nie zawsydzaj mnie bo spłone :diabloti: jako ta dziewica:crazyeye: :evil_lol: Gonitwa napisał(a):(str 777- Nowy Lepszy Szatan) Ja też chcę miodu!!!! we ulu jest mniod:eviltong: ..a te str.777 nie panimajem....:shake:
dbsst Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 dealer napisał(a):jako ta dziewica:crazyeye: :evil_lol: no oczywiście ja w czystości trzymana do ślubu :loveu: :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 dbsst napisał(a):no oczywiście ja w czystości trzymana do ślubu :loveu: :diabloti: alez Dominiko:crazyeye: ja nie sugeruje zes ty brudna i zaniedbana:diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Gonitwa napisał(a):Bo siem już nie zmieściła na 777... :( no nie plakaj..bedzie 888:diabloti:
Vectra Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 [quote name='dealer']bedzie miec eeee..zwidy??:diabloti: przemilcze to :evil_lol: [quote name='Maga100']miodzik ma jeszcze wiecej walorów zdrowotnych :p właściwie jest zdrowiem samym w sobie :p naturalny, bez konserwantów :diabloti: tak , tak - dodaj że w małych ilościach :diabloti: nie wtrącaj się!!!!!!!!!! :diabloti: bo co ? :eviltong: :diabloti: [quote name='dealer']o! widzisz Ewcia...Maga mowi mi tu szyfrem ze moge z nia ten miodzik....to znaczy tym miodzikiem sie leczyc...:diabloti: a mnie tak gardo boli :shake: :evil_lol: mam taki pyszny półtoraczek mniam :diabloti:
agbar Posted August 7, 2007 Author Posted August 7, 2007 Vectra napisał(a): a mnie tak gardo boli :shake: :evil_lol: mam taki pyszny półtoraczek mniam :diabloti: podla samolubna zmija:cool1: :diabloti:
Recommended Posts