Jump to content
Dogomania

Arystokratyczny blogas Dealera-boksera prawdziwego...

Recommended Posts

Posted

[quote name='Pysia']Nie wiem czy to jakaś nowość bo ponoć jestem porypana :evil_lol:[/quote]

nie dosc ze porypana to jeszcze rypnieta....:evil_lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:razz:[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]nie bądź zachłanna ...poczekaj ...niech sie utuczą:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala... one zjadają teściową.... myślisz że przezyją??? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='dealer']
yyyy...ja ogladam wschodziki w zasadzie od tylu....a to bylo zrobione z auta jak wracalismy z Polski....zachodzik polski a wschodzik dojczowski:)[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pięęękny wschodzik mają w tych dojczach oj piękny.... tam wszystko jakieś takieś piękniejsze :placz:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='madzia i medor']Kolorowych powiadasz:hmmmm::hmmmm: :diabloti: Jak dziś w pracy opowiadałam mój bardzo kolorowy sen <- o różowym rozbijającym się samolociku, to koleżanka mi powiedziała, że "kolorowe sny mają pierdo2lnięci ludzie":evil_lol: Ona też takie na okrągło miewa...:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]medorowa!!! proroku przestań!!! :mad: ja latam różowymi :mad::mad:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol:prz.........epraszamy:evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

:oops:[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]...ja też mam kolorowe sny ..........nie ma dla mła ratunku:diabloti:
Zresztą Cezary mnie dziś podsumował .....ze czas zacząć się leczyć ....:oops:siedziałam w wannie i pisalam se esemeski z Moją 1/3:lol:...i co tu leczyć ....:hmmmm:...TZty się nie znają:shake:
[/I][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahaha... mało tego- ja odpisywałam na te eski.... też w... wannie :oops::oops:[/B][/COLOR][/FONT]

[quote name='evaxon']Alu wybacz ze to napisze ale.. dorosła kobieta bawiaca sie pod woda wibracja z komorki ... i mowiaca o tym głosno :shake: Alu przecie dzieci tu sa:diabloti::evil_lol:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a co tu robią dzieci??? pytam sie !!!!! :mad::mad:

[URL]http://images26.fotosik.pl/38/781adf1abb6815ae.jpg[/URL]
jastrzębska górnicza yntelygencja szpagatowa.
PRZ
EPRASZAMY ! :evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Ala... one zjadają teściową.... myślisz że przezyją??? :diabloti:
[COLOR=Red][I]:hmmmm: podobno swoj swojego zawsze znajdzie ...to moze robaczki trafiły na swoją druga połówkę;)[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]pięęękny wschodzik mają w tych dojczach oj piękny.... tam wszystko jakieś takieś piękniejsze :placz:
[COLOR=Red][I]tak tak ......wszystko:placz:[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]medorowa!!! proroku przestań!!! :mad: ja latam różowymi :mad::mad:
[COLOR=Red][I]a kysz ....różowe sny:diabloti:[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuhahaha... mało tego- ja odpisywałam na te eski.... też w... wannie :oops::oops:
[COLOR=Red][I]nie stydaj ...to tylko swiadczy o nas dobrze ...dbamy o czystość i higienę:p[/I][/COLOR]
[/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red][I]dziecka SPAĆ:diabloti:[/I][/COLOR]

[URL]http://images26.fotosik.pl/38/781adf1abb6815ae.jpg[/URL]
jastrzębska górnicza yntelygencja szpagatowa.
PRZ
EPRASZAMY ! :evil_lol::evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no mąż górnik żona bisnes woman:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem ...prz...

epraszają:diabloti:

Dilerówna Nasza TY:loveu::loveu::loveu:
ty zajrzyj w ten swój kalendarzyk małżeński i uwzględnij nas tam na październik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B][COLOR=Red][I]nie stydaj ...to tylko swiadczy o nas dobrze ...dbamy o czystość i higienę:p

[/I][SIZE=3][COLOR=Blue]ale ja pisałam z wanny... nie miałam napuszczonej wody...:oops::oops: [/COLOR][/SIZE][/COLOR] [/B][/COLOR][/FONT]

[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...no mąż górnik żona bisnes woman:evil_lol::evil_lol::evil_lol:i potem ...prz...

epraszają:diabloti:

[/I][SIZE=3][COLOR=Blue]prz
epraszam :cool1:[/COLOR][/SIZE][I]

Dilerówna Nasza TY:loveu::loveu::loveu:
ty zajrzyj w ten swój kalendarzyk małżeński i uwzględnij nas tam na październik:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/I][/B][/FONT][/COLOR][/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tja.... ja wracam ze Sverige 5.10. potem jestem do Twej dyspozycji. Bateryjki czekają.... :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz jak ja Ci niezdrowo zazdraszczam tej Sverige :placz::placz::placz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)tego następnego lotu samolotem to chyba najbardziej:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='clockwork']
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
:niewiem:

siemano Dilerko:loveu:

Posted

[quote name='malawaszka']boszzz jak ja Ci niezdrowo zazdraszczam tej Sverige :placz::placz::placz:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Waszeczko.... zawsze możesz znajeść se drugiego w Sverige :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
loty tanie jak barszcz.... dojazd autem nad morze i z powrotem kosztowałby mnie 2x tyle :cool1: co z Pawciem za samolot płacimy....

SZTOKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]Waszeczko.... zawsze możesz znajeść se drugiego w Sverige :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
loty tanie jak barszcz.... dojazd autem nad morze i z powrotem kosztowałby mnie 2x tyle :cool1: co z Pawciem za samolot płacimy....

SZTOKHOLM!!!!!!!!!!!!!!!!
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

hahahha no to szukam jakiegoś foruma Szwedzkiego :evil_lol: znajde se jakiegoś wikinga i będę odwiedzać :diabloti: ale autem :p byłam w Sverige kiedyś miesiąc autkiem - i bylo suuupeeerrrrr oni tam mają zarąbiste drogi :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahha no to szukam jakiegoś foruma Szwedzkiego :evil_lol: znajde se jakiegoś wikinga i będę odwiedzać :diabloti: ale autem :p byłam w Sverige kiedyś miesiąc autkiem - i bylo suuupeeerrrrr oni tam mają zarąbiste drogi :multi:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
ja to najbardziej sie ciesze.. nie z tego że jade do Sverige (choć też bo ponoć zajebisty kraj) ale z tego że spotkam sie z qmplem po.... 17 latach, kiedy urwał nam sie kontaktos :multi::multi::multi:

P.S. drogi mają wszędzie zarąbiste... w porównaniu z naszymi :evil_lol::evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

zapomniałam że ja już mam kochanka w skandynawii - co prawda w Oslo go poznałam ale Norwegia równie piękna i jeszcze bogatsza :evil_lol:
:loveu: mój ukochany:diabloti:
[url]http://img19.imageshack.us/img19/3851/p9050373wn9.jpg[/url]

Posted

[quote name='malawaszka']zapomniałam że ja już mam kochanka w skandynawii - co prawda w Oslo go poznałam ale Norwegia równie piękna i jeszcze bogatsza :evil_lol:
[URL]http://img19.imageshack.us/img19/3851/p9050373wn9.jpg[/URL][/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Waszeczko .....ten jego noseczek mówi sam za siebie;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malawaszka']zapomniałam że ja już mam kochanka w skandynawii - co prawda w Oslo go poznałam ale Norwegia równie piękna i jeszcze bogatsza :evil_lol:
[URL]http://img19.imageshack.us/img19/3851/p9050373wn9.jpg[/URL][/quote]

:roflt::roflt:[FONT=Arial][SIZE=5][COLOR=Blue][B]:roflt: gupia!!!!!! [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]:roflt::roflt::roflt:

Posted

Wiedziałam !!:diabloti: :evil_lol:
Witaj dealerowa bo przez chwilę miałam naapisać " Witaj Weszko" :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Wiedziałam !!:diabloti: :evil_lol:
Witaj dealerowa bo przez chwilę miałam naapisać " Witaj Weszko" :evil_lol:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:loveu:witaj Pysiu w Naszym Blogasku...:grins:[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[url]http://images25.fotosik.pl/38/3c44f5b1a404c5bc.jpg[/url] super ma te oczka w słońcu, jak Axa :loveu:

:roflt:

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:Aguniu nasza koffana....
posyłam Ci dziś buziorki od Nas 2/3.;)
szkoda ze nie ma Cie dziś z Nami....:-(
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:loveu::loveu::loveu:Aguniu nasza koffana....[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]posyłam Ci dziś buziorki od Nas 2/3.;)[/COLOR][/FONT][/B][/I]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red]szkoda ze nie ma Cie dziś z Nami....:-([/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]

mi tez jest przykro :-( ..ale bede z wami duchem..jak przygasnie zas zarowka to tym razem to ja bede:diabloti:

[quote name='Gonitwa']Znowu Cię nie ma? Kobieto nie opuszczaj nas tak często![/quote]

oj1 bo mysle ze za mna tesknicie:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']mi tez jest przykro :-( ..ale bede z wami duchem..jak przygasnie zas zarowka to tym razem to ja bede:diabloti: [/quote]:multi::multi::multi:[COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]to ja będę czekać aż przygaśnie;)...mam nadzieję ,że już niedugo i na dłużej......;)[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...